AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Beyaz yani et rengine yakın bir renkte kalıt bendede var bir sürü kalıcı çözüm istiyosan plastik cerrahi
torunlarına anlatacak bir anın olmuş işte daha ne stres yapıyorsun :)
kantoron yağı al bitane aktarlardan bir aya kadar bayağı iyileştirir
Peki teşekkür ederim.
kendiliğinden geçmez 2 yerimdede dikiş var izleri duruyo hala ama kremler vardır araştır
Peki teşekkür ederim almila hanım.
Bu kadar olmassa bile iz kalir.. Ileriye dogru lazer yaptirirsin...
Kendiliğinden geçermi diye merak etmiştim pek rahatsız sayılmam teşekkür ederim.
Geçmez estetik yaptırmalısın orayı böyle tek çizgi haline getiriyorlar yine iz kalıyor tabii ama kıllar falan örter ve en aza indirgiyorlar.
yok ya geçmiyor dikiş izleri. benimde sırtım boyunca iz var geçmedi :/
Peki teşekkür ederim.
Arada açılıp kan mı akıyor kardeşim buraya sormak yerine tekrar dikiş attırdığın yere gitsen?
iz kalır kardeş. aynı seninki gibi yaram vardı 6 diiş atıldı iz kaldı
bu izin kalır delikler kapanabilir ama o cizik kalır.
eyw sağol öyle olucak gibi duruyor :(
pek kafana takma boşver!!!
aynen hayırlısı
aynen kardeş daha da kötüsü de olabilir. herşeyin hayırlısı
aynen öyle
Geçer. Geçiyor. Bunun için bir ilaç var ama sadece estetik cerrahlar yazabilir. Ve onlar da yazmamak için ellerinden geleni yapıyor.
heralde banada zorluk cıkarırlar
Bende vardı bir ilaç kullandım iz gitti ve nerde olduğunu bile unuttum 70 lira mıydı neydi çok etkili bir krem CONTRACTUBEX adıda.
Duydum onu almayi düşünuyom ne zaman kullandın dikislerin alındıktan kav gün sonra
Geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi gerekli ilacı eczaneden alabilirsin.
Sağol teşekkür ederim.
sen dikiş izini boşver , diz ameliyatları toparlaması zor ameliyatlardır.
Kalıcı hasar bırakmadan kurturulurum umarım diye temenni et
Tamamen geçmez azda olsa belli olur ondan da rahatsız olursan lazerle sildirirsin dikiş izlerini
Rahatsız olduğum yok merak ettim sadece
Merak ettiysen cevabını verdim bende :D
Peki çok teşekkür ederim dişişeytan hanım.
Rica ederim
Geçmez kardeşim kolumda platin var ilaç verdi doktor izi geçirir diye hiç değişmedi iz ilk gün ki gibi.
Bacağımda var pek belli olmuyo ama yine de var geçmiyor yani :)
Peki teşekkür ederim.
Rica ederim
Bende de vardı geçmedi yani eskisi kadar olmasa da izi var
Peki teşekkür ederim.
geçmiyor kardeşim benimde kafama 16 tane dikiş atmışlardı 2 sene önce hayla izi duruyor.
Aynen geçmiyor sanırım neden attilar geçmiş olsun
sınıfta kafamı tahtanın demir tebeşirliğinin tam köşesine sokmuştum.
tebeşirliğe çok hızlı girdiğim için kafamın üst tarafı bayağı bir açıldı, çok fazla kan kaybetmiştim.
bayılmıştım felan öyle işte.
Ow anladım geçmiş olsun sanada
saolasın kardeşim sanada.
akşama soru sorcam, kafamın resmini koyucam denk gelirsen bakarsın ordan.
Sağol
dikiş izini azaltıcı kremler; contractubex jel, dermatix, Scarfade. özellikle scarfade çok memnun olan var. iz henüz yeniyken bir an önce kullanmaya başlamalı bence geçmiş olsun
contractubex bunu duydum acaba kesin geçiriyormu sağol
19 Yaşındayım Kardeşim 8 Tane Ameliyat Geçirdim Vücudumda 127 Tane Dikiş Var En Az Dikişim 9 Ama Hiç Biri Tam Anlamıyla Geçmez Ama Ayakta olanlar biraz Daha Erken İyileşir Ama Tam Geçmez.
ben 12 tane dikiş vardı ayağımda estetik attırmıştım hatta hastane değiştirmiştik estetik yapsınlar die bağrıyordum iyikide yapmışım şimdi iz yok
Benimki estetik değil.
benimde parmağım yarılmıştı bunda taa 9 sene önce falan hala geçmedi izi durur :D
KANTORON YAĞINI kullan kardeşim ben kullandım 1 haftaya kalmaz kurutuyor yaraları... oğlum kullandı yüzü pas parlak kaldı... doğaldır hem... sivilcelerine iyi geldi
Peki teşekkür ederim sayın büyüğüm.
kurutup atıyor.. ben 7.5 liraya aldım doğaldır.. bayaaa faydaları var bağırsak solucanlarına kadar öldürüyor
haa onu yaranın üzerine sürecen direk içmeecen
^^ Peki teşekkür ederim.
tam geçmez ama belirginliğini azaltabilirler
Öyle diyorlar.
izi kalır bendede var 6 sene oldu hala aynı hiç bir değişme yok sadece kızarıklıkları geçti o kadar üstüne kalıcı dövme yaptırmayı düşünüyorum
Hayır geçmez benimde bileğimde var 1yaşımdan beri şu an 20 yaşındayım olduğu gibi duruyor
Peki teşekkür ederim.
subatta 4 dikiş atıldı bana da maalesef hala kırmızı geçmiyor yaaa sıkıntı yok ama
Valla benimkide kıpkırmızı hala 2 ay oldu alınalı hatta ateş gibi yanıyor.
olmadı ameliyatla alırlar izi. oda olmadı dövme yaptır, sevici olur
Peki sağol.
Bende ameliyat oldum benim de tam olarak geçmedi ama belli ediyor yani
Siz ne amilyatı olmuştunuz.
Ben safra kesesi ameliyatı oldum
Geçmiş olsun.
Sağolun. Size de geçmiş olsun bu arada
Geçer zamanla ama tabı iz kalır. Hem kalsın neolcakki o kadarcık izden. sen yürüyebiliyormusn
Öyle sayın büyüğüm vidayı hissediyorum yürürken biraz ağrı oluyor birde o dikiş yerinde yanma filan var.
aman mikrop kaptırma dikkatet. kanıyor dıyorsun
Sık sık değil tam kapandı bu seferde şişti böyle sayın büyüğüm.
şiştiyse doktora göster derım. belkı içerden mıkrop kapmıştır.
Ekimde gideceğim kontürole sayın büyüğüm bekliyorum.
ama ekime var daha. biraz erken gitsen ıyı olur şişme varsa
Biraz var.
tam olarak gecmez rengı degısıyo dahaa az belırgın oluyo
Peki teşekkür ederim.
Kantaron gerçekten çok güzel teyze oğlu motorla kaza yaptı yaklaşık 30m sürüklendi her yeri yaraydı ana şimdi hiç iz yok.
Tam olarak geçmez ince bir çizgi kalır
Nasıl becerdin onu?
3 tane ameliyat oldum.
Geçmiş olsun
Sağolun teşekkür ederim.
Sana tavsiyem kantaron yagı ameliyat izim vardı o geçti sivilce izim geçti herşeye iyi geliyor denenmiştr
geçmez. iz hep kalır. estetik operasyon yaparsın ilerde
Yok operasyon filan yapmamda hani bilmek istedim teşekkürler.
Çok şükür yüzünde değilmiş. Hiç önemli değil geçmese de. Takma boşver. Bir anın olur o iz :)
öyle tam anlamıyla iyileşiyimde kalsın ^^
TERRAMYCNE GÖZ POMADI ÇOK İYİ GELİYORMUŞ. AMA DOKTORA SORMAK LAZIM YİNE DE
Geçmiyor benim alnımda var 4-5 cm 9 yıl geçti ama izi var
Geçmiş olsun
Sağol sanırım gecmicek herkes öyle diyor senin nasıl oldu dikişler ne yaptinki alnina dikis attılar
Salıncak çarpmıştı
Assada bir bayana da öyle olmuş ^^ neyse en azından öyle bir derdiniz yok artık sizede geçmiş olsun ^^
Geçeceğini sanmıyorum, ben iz kalmasın diye dikiş attırmamıştım, ona rağmen iz kaldı elimde.
geçmiyecek gibi duruyor ^^ valla elimde olsa bende attırmazdım ama amilyat olunca mecburiyet ^^
Çok geçmiş olsun, geçmese de karizmatik durur :)) Kapatacam diye dövme falan yaptırma sakın.
sağol yok zaten düşünmüyor kalırsada kalmış olur sağlık olsun ama merak ettim hiç öyle izi olupta geçen oldumu diye
Benimde 7 dikiş var kafamda 11 senedir ilk günkü gibiler malesef
anladım genel olarak geçmiyor diyor millet gerçi estetik dikiş de bile geçmiyen var diyor -_- haklısın sanırım
Malesef. Geçmiş olsun bu arada
sağol sanada geçmiş olsun kafandaki yeri nasıl yaptın acaba ^^
Salıncak çarptı..
oww o nasıl olduya :(
Çocukluk işte parkta salıncağın altından geçmeye çalışmıştım öyle pat diye çarptı :/
ah kötüymüş geçmiş olsun ^^en azından hasar büyük değil çok ^^
Teşekkür ederim aynen allah korumuş
rica ederim aynen ^^ çok huzlı sallanmıyormus demekki ^^
Evet ^^
neyse büyüdün artık öyle sıkıntıların yok ^^
yok :)^^
hehe ^^
Bende de var ama senin yeni olmuş galiba izler pembe benim izlerim beyaz ama cildiyede ilacı varmış diye duymuştum ama devlet ödemediği için pahalıymış
1 bucuk ay oldu siyah tarafında sıkıntı yokta diğer tarafta arada kanama oluor
sen amilyatmı oldun acaba?
İki buçuk sene önce hem kırık hem çıkıkdı ameliyat olmuştum ikikere birincinde iyileşmemişti geçmiş olsun bu arada daha yeniymiş senin
sağol sanada geçmiş olsun evet yeni sayılır yürüyemiyorum bile
Teşekkürler :) ne zaman yürüycekmişsin? Bence çok da takma izi sağlık olsun yeter ben kolumu oynatabildiğime şükrediyorum :)
10 gün içinde yürürsün dedi ^^ yaşlaşık 2 ay civarı birşey olucak işte ^^ valla bende şükretcem bir yürüye bilsem ^^
İnş kısa sürede yürürsün ya seni anlıyabiliyorum biraz bende kolumu çok zor oynatabiliyodum fizik tedaviye falanda gitmiştim sende gitcek misin Allah daha kötüsünü verelim bunada şükür napalım :)
Ins sen nasil kirmistin normalde benim gibi herkese veriyorlardi bana vermedi kendin yapican dedi
Vermesin diyicektim bu arada ben karda düşmüştüm kolumu hiç açamıyodum nerdeyse alçılarım çıktıktan sonra doktor banada kendin yapabilirsin demişti ama ben nerdeyse hiç açamıyodum L gibi açabiliyodum en fazla sonra hep böyle mi kalcak diye her gün ağlıyodum sonra annem fizik tedaviya gidelim dedi gittik kolumu düze yakın açabiliyodum bu seferde kırığın birleşmediği ortaya çıktı tekrar ameliyat oldum falan
Ov çok kötü valla bende 2 hafta civarı dizimi hic katliyamamistim birde agri vardı bende çok
Birinci ameliyatımdan sonra çok ağrım olmuştu benim ikinci de çok olmamıştı ama kemik kaynayana kadar neler çemiştim ya Allah düşmanımın başına vermesin şimdide hafif çıkıntı var ve dikiş izi var hatıra
Amin cidden zor ya bu kadar zor geçeceğini bilsem olmazdim gerçi mecburiyet ama işte
Çok ciddi değil miydi senin olmama şansın var mıydı
Yoktu ^^ dizim dönüyordu sürekli ve kitleniyordu ^^ en fazla 1 2 sene daha idare ederdin ki 4 sene idare ettim doktorlar şaşırdı tabi hepsini dikemediler menisküsun tahribat cok olmuş diye ^^
Hımm iyiki olmuşsun o zaman kısa süredede geçer inş niye böyle oluyomuşki peki dönmesi kilitlenmesi falan
Caprazbağla menisküsun sebep oluyor lifler kopuk tu
Hımm benimde kaslarım çok zayıfladı tenisçi dirseği çıktı bir yıl önce aynı kolumda
Benimde felaket zayifla di ip ince kaldı
Contractubex geçiriyo mu acaba aşağıda yazmışlarda ben yüzümdeki izler için almıştım onu
Alicam bende
Benim yüzümde sivilce izleri var çok az bir ay önce cidiyeye gittiğimde contractubex verdi neredeyse tamamen geçirir dedi bitkiselmiş hiçbi yan etkisi yokmuş devlet ödemediği için biraz pahalı olsada çok etkili bir ilaçmış
sıkıntı değil para
kalmaz kardeş sen kafana takma kanamasıda kan cıvıltıcı felan vermişlerden ondandır
Geçer diyorlar ama geçmiyor. Bende de var 2 sene oldu ama hala izleri duruyor.
Muhtemelen geçmicek.
Aynen :(
Geçmiş olsun. Gayet sağlıklı görünüyor, akıntı normal , deri altına girilmiş, akıntı normal. Zorlama yapma, ovma. :)
Dikiş izi tamamen geçmez ama bu kadar bariz belli olmaz..
Peki sağ ol.
Hayır kardeşim geçmez o iz benimde kolumda var gecmiuor
Peki teşekkür ederim.
Geçmez kardeşim :) benim elimin üzerinde üç cm kadar bir iz var ve tam beş senedir de orada :)
Sağ ol.
tam geçmez biraz kalır, ne ameliyatı oldun çapraz bağ mı
Çapraz bağ, menüsküs, tendon.
geçmiş olsun ben de menisküs ve kıkırdak ameliyatı olmuştum
Kardeşim 4 4 toplam 8 tane dikiş izi var biri 3 senelik biri 12 senelik geçmiyor
Senin nasıl oldu o dikişler.
Biri ameliyat biride jilet kardeşim
Contractubex Jel var doktorlar onu tavsiye ediyor genelde
Peki teşekkür ederim.
yok kardeşim geçmiyor ya bendeki 24 cm hala izi duruyor
anladım hiç birşey kullandınmı geçmesi için acaba
bir krem verdiler ama adını hatırlamıyorum
sanırım pek fayda etmiyor eyw sağol
Aynen dövmeyle kapattrıcam bakalım
hayırlısı
Öncelikle geçmiş olsun
Bazi kremler kullanildiginda geçmiş
Koreliler kullandigindan biliyorum
sağolun sayın büyüğüm sizi gönderelim en kısa zamanda koreye ^^
Rica ederim :) ben nasıl gideyim ve tek başıma nasıl gideyim
bilemiyorum orasını siz bulucaksınız ^^
Hem git diyorsun hemde çözüm uretmiyorsun :) bu arada buyuk deyince kendimi çok yaşlı hissettim:)
2 yaşçık büyük ^^
Efendisin:) terbiyelisinde ayni zamanda büyüklere saygıyı da biliyorsun:) aileni kutlarim valla:)
Hem seni koreye gönderelim:)
yok ben pek sevmiyorum koreyi ^^ ama dediğim gibi sizi yollayan burada kwanç bulamıyorsanız en azından orda leminho bulursunuz ^^
Sıkı bir takipcim var:)) bakalim hayirlisi dua edersen neden olmasın:)
inş sağol ^^
:)))..
Geçmiyor benim kolumdada o kadar faca izi var dikiş attılar duruyor izi
anladım eyw
dikiş için özel kremler var bide estetik yapıyorlar diye biliyorum
anladım sağol
Doktoruna bağlı da diye biliyorum bazılarının dikişi iyi oluyo kalmıyo iz.
Anladım amilyatı profesör dikişi asistan attı.
Gecmis olsun bazen yara izleri karizma da katar takma bence :)
çok geçmiş olsun :/ geçer inşallah geçmezse de takma kafana
Sağolun takmiyorum zaten merak ettim sadece teşekkür ederim.
Biraz izi kalır onunda çaresine bakarsın sonra gerek duyarsan
Gecmez knka bnde 2tne var biri 10 senelik biri 1aylık
keşke dikiş atarken estetik dikiş at desyedin onlar iz bırakmıyor
Yasi kucukse daha belirginsizlesir cunku vücut gelisiyor cunku