Altindan Kalkamadigim Bu Sorun Hakkında?

Merhabalar herkese..28 yasindayim, kendimi bildim bileli dis goruntume onem veririm.. Yuzumde sivilce ciksa, kilo alsam kiyameti koparirim kendim icin.. Ortaokul yillarimda cok kiloluydum ve bu durumdan memnun degildim ama yememe icmemede dikkat etmiyordum.. Lise yillarinda zayiflamistim ve universitedede arkadasimin aracılığıyla sigaraya basladim..7 sene fazlaca tukettim.. Igne iplige donmustum ama benim icin hava hostu takintim yoktu zayiftim cunku.. Gecen yil grip oldum ve sonrasinda sigara icemedim tikandim daraldim hastaneye gittik film tomografi kan kovid testi solunum testi hiçbirinde birsey cikmadi leke haric bu lekede eskiden zaturre olmustum onun lekesi.. Fena kilo aldim yemem icmem ayni ama kilo aldim ne olmus sana boyle diyenler derken benim moral 0. Istesemde sigara icemiyordum biraktim hele bir ic bak nasıl tikaniyorsun diyordum icimden..1 sene oldu aklimdan cikmadi kilo o bicim artik eskisi gibi olamayacağım bu kesin.. Sigara icerken istedigim herseyi her saat yiyordum igne gibiydim.. Ama şimdi hadi ye bakalim.. Yuzumdende kilo aldigim için ve meme bolgesi mide karin vs bolgesel yaglanma ayna karsisindan ayrilamiyorum kendi kendime su tipe bak diyorum kiloya bak diyorum sinirimden kafama vuruyorum.. Isim yok girsemde daraliyorum gercekten calismiyorum para yok zaten arkadas dersen yok ararim yazarim ama kimse aramaz yazmaz bende boyle arkadas istemiyorum.. Ozel hayat zaten yok olmazda.. Kendi hayatima sn vereyim diyorum cesaretim yok korkuyorum.. Allaha yalvariyorum canimi al diye birsey yok.. Aaah ah.. Zayifla icin rahatlar desem artik zayiflayamam en son insulin direncim 9 du simdi olmustur 17 18 sonrası seker hastaligi zaten kilo vermek hikaye..
Altindan Kalkamadigim Bu Sorun Hakkında?