SORUNUM DUYGUSUZLUK?

Kötü duygu bile olsa hissetmek istiyorum. tamamen duygulardan oluşmak istiyorum. İsterse beni üzsün kırsın sinir etsin. Ben hep kendim için duygu yaşadım. Sinir oldum kendim için oldum kendime olan yararını zararını düşündüm. Kendim için mutlu oldum. Üzüldüm. Başkasında için sinir olmak istiyorum. annelik duygum yok tamamen duygusuz değilim ama hayvanlari severdim. şu an umrumda değil of bu elimde değil. birisinin iyiliği için ona kızmak nasıl bir duygu arkadaşlar? Daha sonrasında bunları hissettiğiniz için mutlu oluyor musunuzhissedememek bir hastalkmış sanırım. Ben neden hissemeyeyim ki? Rol yapan iinsanlar nasıl yapıyor? Biri bana öğretsin lütfen ya. Benim ailem oturup 2 laf etmez birbiriyle. Öyle büyüdüm. insanlar peşimden koşsun benim için duygu hissetsin benim için düşünsün isterdim. Ama ben birisine takıntılı biile olurum artık. Çünkü birisine yapışıyorum bırakmıyorum. Yavaş yavaş duygularım gelmeye başladı. Bu hayatta inandığım tek şey duygular. Kendimi bulmak ıstıyorsam buna sığınmam gerek. Akıl çok karmaşık ve ben akla uyum sağlayamam. sadece bu duygularım doğru kişiye gitsin. Sevinmek üzülmek kızmak. Çünkü duygularım önemli. Fikirlerim de önemli aslında. Hangisi ağır basıyor bunu anlayamıyorum. Belirsizlik beni deli ediyorBi yolu olmalı insanım. Belki negatif duyguları ağır yaşıyorumdur. Bu yüzden kendimi tehlikelere bile atıyorum. çünkü sadcee öyle anlarda kendim olabiliyorum. Bir ilişkide mesela bıkmış kimseye güvenmeyen biri var arkadaşlar o kişinin duyguları olduğu için hala sevebilme şansı var. Ama arttık sevemem diyor. Asıl ben sevemem çünkü umursayamıyorum bile duygusuz olduğum için. o ilişkisi boyunca ya umursamış ya unurnsamaya çalşmş. ben umursayamıyorum bile başlayamadıöortak noktamız şu:o da boşa gitsin istemiyor. Benden öğrenirsiniz en iyi arkadaşlar çünkü ben duyguları bilmeyen kimsenin duygularından etkilenmemiş saflıktayım ve her şeyi objektif şekilde anlatıyorum. Ya düşünemiyorum zaten ya da duygusuzum çözemedim ya da umursamaz hangisiyse artık kafam çok karışık biri yardım etse keşke. Zor lokma değilim her şeye bana olan yararını zararını başka şeyleri düşünmeden direk karar veriyorum. ama karar verme aşamasındayken duygulu olsam eğer. Çünkü duygular benim düşünmemi sağlıyor. Duygu yoksa düşünmenin ne önemi var ki diyorum. Çok mantıklı şeyler düşünebilmek için önce hissetmek ve bir şeyler yaşamış olmak gerek. Aynı kötü olaylar yaşadıkça espri kalitenin artması gibi. Espri kalitesi de burda mantıklı düşünmeye başladığını gösteriyor. tanıdıgın insanlara hata yapma yeter bence illa doğru adımları izlemek zorunda değiliz Mantıklı olmanın ne yararı var ki düşman mı arıyorum kendime. Duygu bizi güçlendirecek olan şey çok dengesizim arkadaşlarım da diyor bi gün düzgnsün bi gün düşman gibisin diye. Beni kullanan dalga geçen insanlara bile tavrımı koyamıyorum neden bu kadar sakinim ya neden. Bu diğer kızlara özeniyormuşum gibi gözükebilir. onların yaptığının hepsini yapabilirim ama onlar benim yaptıklarımı yapamasın isterim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu Bunun cesurlukla alakası yok🙃. Herkes her şeyi yapabilir. Ama bunları yaptığım kişilere deymiyor bile. Onlar için kötü biri bile olmayı göze alıyorum eğlenmek için ama onlar diğer kızlar gibi sanıyor. Ben sadece kendimi aşmak istiyorum. Gerekirse her şeyi yaparım ama buna değecek birileri olsun. Doğru insanlarla takılsam ve eğitseler beni olabilirim belki. Her şeyi yap gıkım çıkmaz değil tabiki çıkar ama diğer insanlara göre az çıkar çnkü umrumda olmuyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Yeri gelince umursamaz olucam ama bunun için bile bir şeyleri umursayıp en sonunda bıkıp o noktaya gelmiş olmak gerek. Benim umursamazlığım bıkmaktan dolayı değil. Nasıl olsa anlamıcam insanlari diye diye böyle oldum. Bu da tecrübeyle oluyor. insanlardan öğrenecek çok şeyim var diye artık umursamaya başladım. Ama en sonunda ya iyice umursamaz olucam ya da umursamazlığa gıden yolda herkesi umursarken bi o yana bi bu yana savrulucam.
SORUNUM DUYGUSUZLUK?