Sadece diyet yaparak verilen 10 kg vücutta belli olur mu arkadaşlar 70 kiloyum 60 olucam. Günde sadece 1 saat yürüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Merhaba🌸 Elbette çok belli olur ama verirken daha fit görünmen için spor yapmalısın.. kilo dan daha çok yağdan vermeye çalışmalısın
https://www.dailymotion.com/video/k7am2ISRCg1n7YwUnxl
Spor denilince aklına mekik, koşmak ya da ne bilim hoplamalı zıplamalı hareketler gelmesin... ayakta yapaliceğin bir sürü karın egzersizleri var denemelisin...Sandalyenin en uç kısmına oturup bacaklarını kendine doğru çekerek de karın çalışabilirsin... yürüyüş de çok iyi tempolu bir şekilde yürümeye çalışın.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
Sporsuz verirsen derin sarkma yapar ve önceki halini mumla ararsin.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Eğer kalorini kas yakmayacak şekilde ayarlarsan baya belli olur benim kalçadan 10 belden 12 cm gitti mesela tamamına yakınını yağdan verdim çünkü
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Günlük 600 kaloriyi geçmiyorum. Nasıl ayarliyicam acaba
- Cevap sahibi+1 yıl
O kadar düşük olmaz kas yakarsın
Kalori ihtiyacını hesapla en fazla 500 kalori düşür bundan - Soran+1 yıl
Ama doyuyorum aç kalmıyorum ki. Sabah yumurta domates salatalık peynir zeytin ara öğün elma yoğurt akşam da çorba ya da sebze yemeği yanında yoğurt yiyorum 600 kaloriyi geçmiyor. 85 kilodan 70 kiloya düşmüştüm 5 ay önce 500 kalori beslenerek bayağı da fark etti
- Soran+1 yıl
1 ayda 8 kg vermistim
- Cevap sahibi+1 yıl
Boyun kaç cm
- Soran+1 yıl
1.63 şu an 70 kiloyum
- Cevap sahibi+1 yıl
Ben yüksek kalori tuttum 4 ayda verdim 10 kg o yüzden spor yapmadığım halde kas eritmedim. Hızlı verirsen kas gider çünkü aynı kalori acigiyla kas iki katından fazla kilo kaybı yapıyor tartıda ama tabi yağ oranın fazla kalıyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Günlük 1300/1500 civarı kalori al ama bunu şu an yaparsan vermeyebilirsin bir süre çünkü uzun zamandır az kalorili beslenmissin metobolizma hızın normalin altına düşmüştür
- +1 yıl
Tabi belli olur fakat fizigin sekil almaz dumduz kilo vermis olursun
00 Yorumla - +1 yıl
olur tabii ki
00 Yorumla - +1 yıl
Evet belli olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi