Zayıflık problemim var yağa ihtiyacım var ve şeker yağandırdığı için çok yedim. Yaklaşık olarak yediklerim 10 potibor bisküvi (200) 7 lokum (210) yarım pamuk şeker (35) 2 kase çikolatalı leblebi (650) bir paket ülker çikolata (300) yarım paket ülker saklıköy (270) 3 adet tutku (150) bir bayram şekeri (20) yarım paket pringles (450) kilo almaya çalışmaktan nefffret ediyorum çok zor bir iş ve kalori hesabına göre bu yediklerim gibi bi 35 kat daha yemem gerekiyor (toplam yaklaşık 2000 kalori ediyorlar 1 kilo 7000 ve 10 kilo almam gerek yani 70000 kalori kazanmak için 2000'in 35 katı lazım) ama istemiyorum pişman oldum şeker komasına girmekten çok korkuyorum ne yapıcam şimdi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ve pankreas, insülin nasıl silkilir diye sorulsalar seni örnek gösterebiliriz sanırım. Bravo 👏🏼 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Lan durumun ben de farkındayım arkadaşım sadece nasıl düzelebilirim diye soruyorum
Bir iki ay şekeri azalt. Yeme.
E o zaman nasıl kilo alacam. Yani ben de şekerden şekeri yemekten gerçekten hiç hoşlanmıyorum ama hızlıca yağlamak için daha etkili bir çözüm yok şekeri bırakırsam temelli iskelet olup ölmekten korkuyorum
Oğlum yağlanma. Yağlanırsan zayıf halinden daha çirkin olursun. Kas yap. Et ye, tavuk ye balık ye kuruyemiş bal pekmez ye, yumurta yoğurt ye tam tahıllı buğday ekmeği ye. Bol sebze ye etle birlikte. Ağırlık çalış.
Bende ne biçim yağ var böyle yağ fakiri insanlara veresim geliyor ama mümkün değil. Allah bendeki yağları alsın size versin a-m-k
Kas yapmak için spor yapıyorum ama yağ vücutta onarım ve yalıtım görevi görüyor benim yeterince yalıtım malzemem yok onu da hızlıca karşılamak istiyorum. Ayrıca haline şükret benim şimdi bunun gibi 35 tane daha yemem gerekiyor geceleri nasıl bir acı çektiğimi tahmin bile edemezsin hem mide acısı hem de şeker koması korkusu yüzünden psikolojik acı siz bir yerde yemek bulamazsanız deponuz var ama bizim yok birkaç gün içinde açlıktan ölürüz ben de sağlıklı insanlar gibi ufak bir şey bile yediğinde yağım olsun vücutta doğru düzgün bi yalıtımım olsun aynya bakınca göğüs kfesim görünmesin istiyorum
Sen troidlerine bir baktır bence
Genelde normal yemeyi abarttığım günler 0.5-1 gibi oynamalar oluyor
Kafana göre iş yapma doktora git. Sağlığından olma.
Tamam ama şu anki yeşillerim bana bir anda zarar vermez de mı? Lütfen vermez de çünkü baya hastane fobim var şeker komasına girmek istemiyorum bi daha da asla bu kadar şekeri yemeyeceğim zayıf olmaya da razıyım
Şu anki yediklerim yazacaktım otomatik düzeltmiş klavye
Yok len
Kilo almak için şeker yenilmez. Doktora gidilir
Geçen sene gittim ama benim hızlıca yağlamam lazım en hızlı şeker yağlandırıyor mecburen yedim. Hani kilo vermek isteyen bir insan sevmeye sevmeye spor yapar ya ben de sevmeye sevmeye yedim çünkü en hızlı çözüm bu
Saçmalama istersen. Ben de kilo problemi yaşayan bir insanım. Zayıfım yani dengeli beslebip spor yaparak biraz da gıda takviyesi ile alabilirsin. Herşeyin fazlası tabiki de zarardir
Canım benim, sen doktora sordun mu bunları yerken?
Doktora gittim kilo alma diyeti listesi verdi ama uzun vade için bense kısa sürede sonuç almak istiyorum her insan kısa yolu tercih eder evet uzun vade daha sağlıklı ama sağlık umrumda değil hızlı çözüm istiyorum sadece bugün abarttığım için biraz korktum kan şekerimi nasıl dengeleyebilirim diye soruyorum
Dostum neden spor yapmıyorsun?
Spor da yapıyorum hatta amatör sporcuyum ama ikisini de yapıyorum saha etkili olsun diye
Anlaşılan fazla amatörsün.
Bu iyiydi :D
Elma sirkesi iç :)
Eyv kardeş bir tek sen yardımcı oldun diğer herkes neden şeker yediğimi sorguladı sen direk sorumu cevapladın :)