Auralı migren ! Bu illetden nasıl kurtulurum?

Aurali migrenim var. istisnasiz hergun basim agriyor. bu bazen hafif bazense dayanilmaz. hani fon muzigi deriz ya. ayni o hesap fakat bu FON AGRISI. anlatabildim mi :( topamax dideral convulex ve şu an aklima gelmeyen bir suru ilac kullandim. bunlarin yani sira uyku duzenim icin remeron laroxyl desirel zestat gibi psikolojik etkenlerden dolayi olabilecegi suphesiyle lustral prozac gibi ilaclar kullandim. hapkolik gibi oldugum soylenebilir. ve henuz bunlardan hicbirisinin bir faydasini gormedim.9 senedir migren hastasiyim. migrenim tuttugunda ya da gunluk yasantimda cok buyuk zorluklr yasiyorum. bir anda benekli gormye elimdekileri dusurmeye hatta ben bile dusmeye basliyorum. olur olmadik zamanda vucudumun sag tarafini hissetmiyorum. bazen sadece ellerim uyusurken bazense sadece bacagim uyusuyor. ellerim her zaman titrer ve surekli olarak terler. basim agridiginda hicbirsey yapamiyor ve hungur hungur agliyorum dayanilmaz bir aci. hastanede yapilan ignelerin bir faydasi olmuyor. ne yapabilirim bilmiyorum hastalandigimda ailem beni evden sirtinda cikariyor. sanki kismi felc geciriyorum. konusma bozuklugu falan oluyo. bana yardim edebilecek olanlar lutfen cevap atsin ozellikle burada nörolog olanlar varsa bu sorum onlara olsun. lutfen cok acil. onerebileceginiz isinin ehli norologlar varsa yazin lutfen. tesekkurler.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar lutfen yardimci olun :/
Güncellemeler
+1 yıl
Bunlarin yani sira bitmeyen mide bulantilarim ve basladi mi durmak bilmeyen kusmalarim var. basim falan cok doner.. lutfen yardimci olabilicek herkes fikirlerini yazsin caresizim :(
Auralı migren ! Bu illetden nasıl kurtulurum?