Migren için botoks uygulanıyormuş.
Bu konuda bilgili biri var mı?
Bu konuda bilgili biri var mı?
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Bende migren yok çok şükür ama ağrısını çeken bilir öyle bir şey.
Botoksla ilgili şöyle bir yazı buldum. https://www.memorial.com.tr/saglik-rehberi/migrenden-botoks-ile-kurtulun
Bu da aşağıda bahsedilen çubuk tedavisi ile ilgili bir yazı (sfenopalatin blokaj tedavisi diye geçiyor yazıda) https://lokmanhekim.com.tr/blog/migren-nedir-nasil-tedavi-edilir/
Benim için mi araştırdınız :))
:)) ne desem bilemedim
Teşekkür ederim.. 🌸 :))
Ne demek :)
Tüm botoks uygulamalarında olduğu gibi bu da geçici. Migren atak bölgesi ve uygulamanın niteliğine bağlı olarak 3-4 ayda bir tekrarlanması gerekiyor. 3-4 ay rahat edermiyim diye sorarsan, atakları büyük ölçüde sonlandırıyor.
Eğer sık sık migren atağı yaşıyorsan cerrahi oparasyon düşünebilirsin.
Peki. Teşekkür ederim.
Cevap
19Cevap
Kendimi bildim bileli migrenim var ve tuttuğu zaman konuşamıyorum bile. Botoks filan hepsi boş bu hastalığın çaresi yok sadece ilaç ile ağrı sıklığı seyreltiliyor. 3 ay ilaç tedavisi gördüm 1 sene ağrılarım daha seyrek tuttu. Ama şimdilerde ayda 4 5 defa tutuyor. Seninde migrenin mi var?
Botoks boş derken denediniz mi?
şu an tuttu aga 💆🏻♂️💆🏻♂️💆🏻♂️💆🏻♂️
Mood
aa emoji niye öyle çıkmış lan 😂😂
🤦🏻♂️🤦🏻♂️bunu atmıştım
Ksda böyle :dd
Hallaa hallaaa
ne iyiki bu aralar hiç başım agrımıyo... bi aralar çok oluyodu sabah akşam ilaç içsem dahi geçmiyodu sadece istifra ettiriyodu anca o zaman geçiyodu
Maşallah diyelim de nazar değmesin.
bencede maşallah 🙂 allah kimseye vermesin o baş agrısını
Amiiiiiiiinnnnn
🤗🙂bolca hemde
Annem zamanin da burundan cubuk tedavisi uygulanmisti cok sukur gecti annmde migren diye birsey kalmadi canim
Gecmis olsun bu arada 🙏
Çubuk tedavisi nasıl bir şey? Çok teşekkür ederim. 🌸
iki burun deligine ince uzun cubuk sokuyordu ama cani yaniyordu 21 gun surmustu eski tedavi yontemiymis o zamanda sans anneme gulmiustu eger varsa boyle tedavi bi arastir canım
Migren bir hastalık değildir;Migren kişinin üzerinde bulunan Soğutma ve ayırma büyülerinin bayan erkek karışık musallatlarının vermiş olduğu bir rahatsızlıktır, kişinin üzerindeki büyüler çözülüp, musallatları temizlenmediği müddetçe migrenden kurtulamaz.
Hakikatten merak ettim. Doğruluk payı varmıdır cidden?
Deneyip göreceğim ben de..
Düzgün bir cerrah olsun kasaba gitme yazık etme kendine
Hahahha tamam
hiç bir faydası olmuyor akapunktur ve sülük yaptırdım bu stres, sinir ortamında faydaları olmuyor 3 ya da 4 gün çekiyorum ağrıyı
Bende duymuştum ama değmez bence o güzel yüzler hissiz duygusuz
Komşumda vardı migren rahatsızlığı.. hacamat yaptirdi ve şu an çok çok iyi
ilk defa duydum migren için botoks uygulandığını ama geçicidir nihayetinde botoks
Migren psikolojik altyapılı olabilir önce onu araştırmanı tavsiye ederim. Şikayetin migren olmayabilir, daha teşekküllü bi hastanede muayene ol.
Hacamat yaptirmani tavsiye ediyorum.
Yaptırdım ama kalıcı olarak geçirmedi.
Anlıyorum , bu sendeki yoğunluğa göre değişir iki üç Seans yaptırman gerekebilir ve sonrasında yılda bir iki kez yaptırman gerekiyor çünkü migrende yenilenen bir rahatsızlık
Benimde var ama botoks uygulamasını ilk defa duydum
Bende yok sanırım galiba :)
Migrenim var ama botoxu bilmiyorum
Sessizlik iyi geliyor bende, deneyebilirsin 👍
Migren icin hacamat oneririm cok faydasi oluyo
Yok ancak Allah olana dirayet versin.
06 sen biuerden bana tanıdık geliyorsun
Var evet
Sinüzit olmaz mı?
I ıh olmaz.
Hacamat yaptır
Çok yaptırdım maalesef kalıcı olarak geçirmedi.
Kalıcı geçmez ama rahatlatır. Atak arası uzatır
Takipteyim
Yok tabiki
Sen uygula
Merhaba,
Migren genetik alt yapısı olan ve aileden geçiş özelliği gösteren, patofizyolojisi iyi bilinen bir hastalıktır. Aynı şeker hastalığı veya tansiyon hastalığı gibi kesin tedavisi yoktur ancak ilaçlarla gayet güzel kontrol altına alınabilir ve dayanılabilecek sıklık ve şiddetlere indirgenebilir. Migreni başı boş bırakmak ise hastanın kendisine yapabileceği en büyük kötülüktür çünkü hayatı çekilmez hale getirebilme potansiyeli vardır.
Ancak migreninizi tanır ve onunla baş etmeyi öğrenirseniz sorunsuz veya çok az bir sıkıntı ile gül gibi yaşar gidersiniz.
İyi günler dilerim.