AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
209Cevap
piontek aşısına olumlu bakıyorum ama çin aşısı olmam...
2 doz aşımı oldum. Sıra gelince aşılanın şu maskelerden kurtulalım artık.
Aşı olmadan virüsün sonu gelmeyecek, mecburen olacağız. Bu bir vatandaşlık görevi denilebilir..
dsö : aşilar hic birsekilde virüsten korumaz diyor... korumayan aşıyı neden olalim super zeka?
@burock123 Aşılar korumuyor da, İngiltere, Çin, Fransa gibi ülkelerde niye maske kalktı süper zeka?
herkes aşı oldugu icin maske kalkmadi super.. bunun bir uydurma sacmalik oldugunu kabul ettiler o yuzden kaldirdilar
@burock123 aşı virüsten korumaz süper zeka. Virüsü kapıyorsun ama ölmüyorsun. Önemli bir fark değil mi
@AmagitmeLavinia_ öyle bir şey yok, çevremde aşı olduktan sonra covid olup vefat eden 2 kişi var. Aklınız varsa güvenmezsiniz bu aşılara
Kararsızım yapmak istemiyorum ama üni için seheyat etmek için zorunlu olursa mecburen aşı olacam
Hepimiz intihar edelim de ülke size kalsın, mahvoldu be güzel ülkem
Zaten ne hikmetse benim değerler kötü.. Olamam büyük ihtimal..
Biraz şüphelerim var gelecekte ne olabilir diye kesin bilgi yok. Bir yandan da el mahkum olacaz.
Bütün söyledikleri çıkan 😀 onun dediği Haziran 2022 haziranıdır.
Kesinlikle aşı olacağım normalleşmek istiyorsak herkez aşı olsun
Artık bu pandemi döneminden o kadar sıkıldım ki hiç tereddüt etmeden aşımı oldum herkes aşılansın da ortalık bir normale dönsün kısıtlamasız hayatlarımıza devam edelim
Bu yaşta nasıl olsun kardeş ben 32 yaşındayım daha bize gelmedi sıra
Herkesin Aşı olmasını bekliyorum böylece benım aşılanmama gerek kalmayacak. Sağlıklı vücuduma neden sacma kımyasalları sokayım. Allaha şükür bugüne kadar bişi olmadı👀💁♀️
Bana inandırıcı gelmiyor. Ondna önce de mayıs sonunda ülkenin yarısı aşılanavak deniyordu. Sıram gelse koşarak giderim ama yok yani. Aşı yok, sıra yok.
Sıramı bekliyorum olurum aşı
Yan etkileri hakkında endişelerin var mı peki dayı? Ben açıkçası biraz kararsızım
Var evet ama yıllardır bir çok ilaç kullandık değil mi daha fazla yan etkisi olab ilaçlar üstelik mesele penisilin iğnesi olmayan mi kaldı... aspirin içiyoruz üç kanama ihtimali hep var..
Olabilirim bilmiyorum fakat birşey merak ettim. Kardeşim 2001 doğumlu yani bu temmuzda 20 olacak aşı olmasına gerek var mı yoksa 20 üstü mü yapılıyor?
bu bir sorumluluk bence ve koruyor aşı bu bir gerçek
Su lanet salgin bitsin diye yaptiririm yoksa kurtulacagimiz yok
Sen aşı olduğunda biter mi dersin? 🤷🏻♂️
@Hasan-ARSLAN herkes benim gibi dusunurse biter
İnşaallah tek umudumuz o ama en güvenilir yol, milletöe hepimiz bir kaç ay izole olmak diye düşünüyorum!!!
Sence, senin fikrin nedir?
@Hasan-ARSLAN bizim millet izole olur mu sence 😂 zorla asilayacaksin hepsini en dogrusu bu. Ya da salacaksin hasta olan olacak kalan saglar bizimdir yapacak bisey yok 😀
İşte işin zor kısmı o 😂😂
Mümkün değil evde durmazlar 😂😂
Salın gitsin hepsini 😂
@Hasan-ARSLAN aynen evde titmak mumkun degil.17gun kapatti da ne oldu. En iyisi kendi hallerine birakacaksin gerisi allah kerim 😀😀
Aynen katılıyorum sana,
bu milletle baş etmek mümkün değil,
neredeyse kesilen cezaları bile, normal karşılamaya başladılar ve inadına dökülüyolar sokaklara.
Yakın çevremde 2 doz aşısını olan birinin azıcık sırt ağrısıyla ayakta atlattığı, henüz aşısını tamamlamamış eşi yoğun bakımda geçirdiği hastalık. Evet tabiiki olacağım. Sıramız gelse de olsak artıkk.
Covid-19 dan kötü daha ne olabilir tabi ki olacağım sıram gelince
Aşı olmayı düşünüyorum, zaten bir hemşire adayıyım ve ilerde mesleğimi yaparken kendi güzelliğim açısından bir çok aşıyı olmayı düşünüyorum.
Kafam çok karışık Biontech en iyisi derken teyzem sinovac sayesinde yoğun bakımda çıktı şu an çok iyi durumda
Olmam aşı kuş gribinde olduk sonra geçti tüm dünyada bu hastalıklta aynı para kazandırmak için çıkarıldı
Kuzey Kore lideri bile aşı olmayı yasaklamış. Onların bile güvenli bulmadığı bir şeyi güvenli bulmamızı beklemiyorsunuz herhalde...
Hiç olmak istemiyorum ya. İçinde kısırlaştırıcı var diye birşeyler öğrendim
evet ben de gördüm o haberi
Ama sırası gelen mecbur olucak sanırım. Eğer içinde öyle kötü şeyler varsa hakkımı helal etmiyorum
zorunlu tutmaları kanunlara göre yasak kimseyi zorlayamazlar, en fazla aşısız okula, otobüse, alışveriş merkezlerine almazlar falan
Tamam işte bir nevi mecbur oluyor ve oluyorsun. Dediğin yerler önemli çünkü.
evet gerçi, insanları da koyun sürüsü gibi aşılamaları acayip saçma gerçi okadar turist gelicek aşılanmamız lazım (!)
Aynen ajahahaaha
Turistlerimiz gelicek evet, turist demek para demek. Onlar için aşılanmamız ve dışarı çıkmamamız gerek. Onlar gelip çıkabilirler :/
aşılıyım ısırmam yazan maske de taktık mı misss
Taktılar zaten
ben oldum 6 ay sonra tekrar sıra gelirse yine olurum
Bu kadar kısa sürede üretilmiş, uzun vadede yan etkisi bilinmediği için güvenmiyorum.
Hiç güvenli bulmuyorum çünkü denek hayvan gibi hissediyorum şu an ki asilarda
tanıdığım tüm doktorlar oldu..
bende olacağım, hiç yoktan iyidir..
Kesinlikle olucağım bireysel düşünülücek bir mesele değil bu toplum sağlıgı önemli.
bi zahmet olun da bitsin bu cehennem ayrıca gurbetçiler olarak rahat rahat tatil yapmaya bile gelemiyoruz sizin vaka sayısı yüksek olduğundan
Derde bak çıldırcam JZÖZMSMSMSM direkt gel burada yaşa? Pişkin pişkin bide tatil diyor.
kim dedi sana vatanını terk et :D bi dünya savası cıkca türke mi kacıcan yine?
Derde bak. Millet maskeden kurtulalım diyor. Normal hayat diyor. Bu tatil diyor.
Benim Almanyadab akrabam aşı ve testlerini yaptırdı dün 2 de Türkiyeye geldi. Özellikle Almanya göndermek istemiyor ama gerekli işlemleri halletti tek sıkıntısı oraya gidince birkaç hafta işe gidemeyecek
kuduranlara cevabım mecbur değilim Abaza ve katillerin sokakta kol gezdiği ülkede yaşamaya ayrıca bi market alışverişine de 300 lira vermeye hiç niyetim yok
Ben yaşamayı çok mu istiyorum? Yaşam zorken bir de yasaklar var, sense tatil derdindesin. Bu dediklerin olan ülkeye gelme, tatile olsa bile.
sizi tutan yok sizde elinize adam gibi meslek alın dil öğrenin gelin
İngilizcem var, fransızcam da ileri seviyeye gelmek üzere. Okulum var napayım erken doğmadıysam? Sen gerçekten dil öğrenip mi yurtdışına gittin yoksa baba parası veya yurtdışında doğma şansı mı? Yanlış anlama da çok sala k bi kıza benziyorsun.
Ayrıca sadece dil öğrenip gelmek o kadar kolay değil, bilet fiyatları uçmuş. Döviz farkı var?
KDÖCÖDÖDMDMMD gel konuşalım senle kaç dil biliyorsun nasıl yurtdışına çıktın?
Doğuştan şanslısın niye kıyaslayayım. Muhtemelen tek faktörü şanslı olan vasıfsız bir sala ksın. Neyse sana daha fazla vakit harcayamam, engelliyorum.
peçete uzatim da öyle git
prospektüsünde neler yasıyor yan etkisi var mı yok mu her yaşa ve bedene ne kadar uygun somut bir açıklama yok ki
Sadece yorumlara bakarak bile ortalığın ne kadar cahil insan kaynadığını görmüş oldum valla. Ben biontech olucam
biontech olmak zorundayım yoksa avrupa girişlerinde sorun olacağı yönünde dedikodular var
Avrupa diğer acıları kabul etmiyor mu
@gnl_1998 tele1 haberlerde dinledim 2 gün önce diyordu ki biontech harici şu an türkiyede yapılan aşılar avrupa seyehatlerinde kabul edilen aşılar değil.. avrupa konseyi aşı kartı kuralını böyle görüşmüş
bu yorumu okuduğum iyi oldu bende biontech olurum
@melisaM34 a hadi yA vay be okey o zaman ben de biontech yaptırırım
Asi olan butun akrabalarim vefat etti asi olmayi düşünmüyorum
Ciddi mi? Yaşları kaçtı?
Vefat eden akrabalarının?
aşının içindekileri bilmediğim sürece aşı olmayı düşünmüyorum
Aşının içerisinde ki maddeleri biliyor musun? 1 tutam karabiber 2 baş sarımsak değil.
@sezenim06 evet değil alimünyum civa var ve bunlar alzheimer yapıyor geri kalanları da bilmediğim sürece aşı yaptırmayacağıö bu bildiklerim bile aşı yaptırmamam için geçerli sebep
@rosas77 soluduğumuz hava da içtiğimiz sularda da neler var.
Kaynak gösterebilir misiniz? Aşının içeriğinde ikisini de gördüğümü hatırlamıyorum. @rosas77
mRna aşısı olan BioNTech aşısına karşı şüphelerim var ama inaktif olan SinoVac aşısını vurdururum diye düşünüyorum.
Neden snovaka olan güveniniz daha fazla?
Kızlar neden bu kadar acımasız. Sevgini gösteriyorsun ama buna aldırmıyor ve seni ezip geçiyor. Sanki sadece onların kalbi hassas... biz de insanız
zaten yaşım yetmiyor ama geçirdiğim için benim bağışıklığım var bide çok güvenmiyorum 20 olsamda yaptırmazdım
Sadece ve sadece biontech olurum. O da zorunlu olursa. O sinovac denilen şeyin yanından bile geçmem
Yurt dışı gezilerim oluyor sürekli test uğraşmam aşı tek çözüm
Olucam annemle babam oldu zaten bi yan etki görmediler
Peki 10 yıl sonra ya olursa? Tabi Allah korusun.
Tüm ülke aşılansakta maskesiz, eski günlerdeki gibi sokaklarda gezsek eğlensek kötümü olur be
Ağzından bal damlıyor ☺️
biontech içimde hep şüphe uyandırıyor. rus aşısı gelirse yaparım
Kesinlikle asi olacagim hatta ve hatta gün sayıyorum o kadar insan oldu bende olacağım
eğer olmayanlara yasak falan olursa yine olurum ama olanlar ve olmayanlar eşit olursa olmam
Çünkü bu aşının. bir oyun olduğu ve daha büyük bir oyun yaptıklarından eminim aşı falan olmuyorum isterse zorunlu olsun yinede olmam
Gülmekten öldüm 😂benim de midem aynı durumda ama şu an geçti, bunları okuduktan sonra kendime geldim vallah
Hiç Corona olmadım aşı olmak bana mantıksız geliyor covid olsam olurum heralde gerçi her şekilde o asi olunacak
Aşı olmayı düşünmüyorum.
Eğer insanların çoğu iyileşirse vurdurmamayı düşünebilirim. İlaçlae ve kimyasalların hakkında hiçbir zaman yeterli bilgimiz olmadı.
Bı gelmedi siramiz bekleyelim bakalım bio oluruz galiba
pek güvenemiyorum açıkcasi aşilara. olmayabilirimde. bilemiyorum.
Aileme bulaştırmamak için olmam gerektiğini düşünüyorum
Aşı başkasına bulaştırmanı engellemiyor
Aşı olduğun zaman vücuduna virüs girmiyor diye birşey yok virüsü daha hafif atlatmanı sağlıyor o da vücudunun daha önce enjekte edilen zayıflatılmış virusun ilk tanınmasıyla ya da bu mRna denilen virüsün ilgili proteinlerinin tanındığı aşıyla oluyor
@phorcys canım benim gidip ailemle öpüşmücem heralde semptomları azaltan aşı hapşırmanı öksürmeni engeller ağızdan ya da solunum yolumdan bir şey çıkmasını engeller en azından
zaten 18im aşıda 18 altına iner mi bilmiyorum sıram gelirse olurum belki emin değilim
Hem vatandaşlık görevi hem sağlık için sıram gelince aşı olacağım.
O sahtekarlara güvenmiyorum
aşı olan bu kadar insan varken vakaların azalması gerekirken artması beni düşündürüyor.
Bu kadar kısa zamanda bulunan aşı olsa olsa şekerli sudur.
Aşının ilerde insan zarar verceyini düşünüyorum ve aşı olup cornadan ölenler var nasıl bir matık
Valla bende bu aralar ulan bu aşı 10 20 yıl sonra bizi mutantlaştırmasın falan diyorum biraz fazla film izledim ama neden olmasın. Olmam bende heralde.
@FTaha bu yönden hiç düşünmedim ama çok mantıklı olurmu olur
Aşı olup ölen resmi kayıt yok henüz. Kaldı ki yaklaşık yüz yıldır gıdalar ile 3 nesil sonrasına genetik olarak aktarılan kısırlık planlarını tıkır tıkır uyguluyorlar. Mutantlık biraz abartı olabilir ama adamlar bunu gıda ile yapıyor.
Aşı olup ölen var bir kaç kişi. Ama ben güvenemiyorum bu aşıya ilerde bi olumsuzluk yaratacak gibime geliyor.
6 saatte 1500 kişi oy kullanmış? Okadar kişi varsa nerde bunlar? 🤔
ol aşını ölmek istemiyorsan veya diğer kişileri öldürmek istemiyorsan