Covid aşısı olcam diyorum, sonra yok yok olmam diyorum. Bir karar veremedim yakınımda da olan yok kafam çok karışık , olan var mı? nasıl ikna oldunuz? Olmayı düşünüyor musunuz?
hayır.. ben şunu soruyorum, hükümetler çok mu meraklı da bedava aşı yapıyorlar? Ucu açıktır tabii tartışılır eyvallah ama SARS 18 yldır bekliyor bu nasıl bu kadar çabuk çıktı mesela..
Evet halam babaannem falan oldu. Tek asida degil sanirim bi kac kere oluyolar. Ama ben dusunmuyorum olmayi. Zaten herkes olursa banada bisi bulasmaz :))
Dünya Nüfusunu azaltma Projesi Bil Gatese aittir. Dünya çapındaki Tüm sistem yani Tüm özel ve resmi kurumlar siyasiler partilerin tamamı KÜRESEL ÇETEYE yani İLLUMİNATİ örgütüne çalışmaktadır. Onlar istediğini atama yapar istediğini kullanım süresi dolunca görevden alır yerine yeni yüzler koyar ama yönetmenler hep aynıdır. Onlar yeryüzünden tanrıcılık oynuyorlar.
Olurumda geçen bitanesi geldi çin aşısı vurdurdum dedi şimdi alman aşısı almışlar seçenek çok türk halkı olarakda meraklıyız yani kimsede bişey demiyo bakalım nolcak