Sinirden delirmemem için haklı bi sebep söyleyin. Göbek bu yumuşak olur herkeste oturunca çıkıntı olur falan deyin bişeyler deyin? Tepsi gibi dümdüz yoktur olamaz yıllardır spor yapanlarda olur deyin yoksa göbeğimi ortadan ikiye kesicem sinirden. Tamam o kadar değil ama nefret ediyorum bu durumdan.
Özellikle su bile içsem o göbek biraz daha çıkıyor onu geçtim, ben zayıfsam bu ibine göbek neden elime geliyor?
Özellikle su bile içsem o göbek biraz daha çıkıyor onu geçtim, ben zayıfsam bu ibine göbek neden elime geliyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sakin ol bacım yalnız değilsin. Ama doğru pozisyonda oturunca sorun olmuyor
ayva göbek iyidir. güzellik alameti. ayaktayken çıkmıyorsa otururken çıksın kimseye batmaz
Otururkende bana batıyor. Aynadan yandan oturup bakıyorum zapzayıf bi vücut ufak bi yuvarlak et parçası. Gel de dellenme
Spor yapmayan biri için gayet normal bir durum. Dert edinilecek birşey değil
Spor yapıyorum her gün zaten. Ama mekik kasları daha da şişirdiği için eti ileri itince şiş bi görüntü yaratıyormuş diyorlar
Ben şişmanken oluyordu bacım. Bir spor bir zayıflama. Otursamda göbeğim hiç öyle olmuyor bacım.
Emin misin elini göbeğine attığında hiçç gelmiyor hiç yumuşak bir yapı değil duvar gibi dümdüz diyosun yaani
Tabiki 4 yıldır spor yapıyorum. Özellikle kol ve göbek.
Kas yap öyle çıkmıyor göbek
Takma göbeciğine.Önemli olan memelrin ve kalçan
Ayva göbeği
Sende var mı. Şimdi kesin dümdüz dersiniz taş gibi serttir falan
Vallaha dümdüz
Peki sen zayıf mısın? Genelde balık etli kızların göbeği yapıdan böyle oluyor ama ne anladık bacaklar kapkalın oluyor
1.66 50 kiloyim hiç kilo alamıyorum
Cok tatlı beğenilir ama bu tür göbek biliyomusun
Neresi beğeniliyor ki
Hem hiç spor yapmadan alt karnı dümdüz olan insanlar var mıdır? Ben herkesin böyle mi acaba diye düşünüyorum ben mi sorun yapıyorum
Göbek olmaması için sürekli fitness yapman lazım bence karın kasları hafif de olsa belli olan kızlar hoş değil... az da olsa karın bölgesinde hafif Göbek olmalı ilişki sırasında her vuruşta Göbek hafifçe titremeli ve ele gelip okşanmalı... dediğim gibi Göbek hafifçe olmalı tadına doyulmaz olucaksa
Sıklastir biraz
Ahaha ne alaka yaa
Görmeden bişey diyemem şimdi 😊
Hangimizin gelmiyor ki😂
Onun bir çözümü var aslında
Ne
Öyle anlatılmaz hem benim mesleğim bu
Anlatılmayıpta ne yapılır
Muayene etmeden bir şey diyemem