bu aşıların hepsi , olması gerekenden 2 sene önce piyasaya sürüldü apar topar.. her türlü pisliği ve hatayı bekleyebiliriz yani.. koruyuculuğu da olmayabilir, ölümcül yan etkileri de olabilir. aşı dediğin şey kolay üretilen bir şey değildir.. en az 3 yıl klinik çalışma ve revizyonlar gereklidir.. üret apar topar piyasaya sür.. bu açıdan bakarsam, en az zararlı olanı , ölü virüsten yapılan çin aşısı gibi geliyor bana.. ölü virüs insan vücuduna zarar vermez tehlikeli yan etki de yapmaz çünkü .. ama rna aşılarından her türlü şeyi bekleyebilirsiniz...
Abi endişelerinde haklısın ama biz imkanı olmayan bir devlet değiliz bu aşı bir planlı savaş olsa biz afrika somali değiliz araştırıp denekletip öyle ülkemizde kullanılabilirlik onayını veriyoruz yani çin ya da amerika bu aşı güvenilir ded diye hobaa bodozlama alıp kullanmıyoruz hadi içimizde 1 hain var bu saldırıya göz yumdu ama illaki birisi çıkıp durun lardeşim hayırdır diyecek ve aşının reçetesi şu an ülkelere dağıtıldı ya da satıldı artık kendimiz üreticez
ilaç firmasının kendisi bile, aşıyı üretirken piyasaya sürmeden önce 3 yıl boyunca kontrol yapıyor.. klinik bir olumsuz sonucu olacak mı diye.. devlet aşıyı 3- 5 günde veya 1 ayda 3 ayda neyine ve nasıl kontrol edip de onay verebiliyor.. profesörler çıktı bas bas bağırdı kaç defa.. 3 yıldan önce bir aşıyı piyasaya sürmek deliliktir diye.. ama apar topar sürülmeye başlandı. modern dünya tarihinde böyle bir şey görülmedi emin ol.. insanların hayatıyla oynanıyor aşıyla bile şu an.
Hiçbir aşıyı tercih etmiyorum, ta en başından beri Corona tedavisi için kullanılan hapların yarardan çok zarar verdiğini savunuyor ve her fırsatta herkese bunu söylüyordum ve herkes nerdeyse beni vatan hainliği ile suçluyordu ama bakın şimdi o ilaçlar yasaklandı ve ileride de bu Corona nin nasıl bir oyun olduğu ve insanların hayatlarından nasıl çaldıkları ortaya çıkacak tüm dünyada, anneme mecburen yaptırdık çin aşısını diğer kardeşlerim nedeniyle yoksa bana kalsa hiçbir aşıyı tercih etmiyorum
Ben ve ailem bu aşıyı olduk. Sinovac ikinci dozuda yaptırdıktan sonra yaşadığımız tek yan etki ciddi bir baş ağrısı oldu. Baya hayatı etkileyecek dereceli ağır baş ağrısı ama sonra geçti. Başka bir yan etkide görmedik. Aşı olmanın en güzel yanlarından biride korunduğunu düşünerek psikolojik açıdan rahatlıyor olmak.
Aşı olmam eğer olursam da alman aşısı olurum İsrail de bile herkes alman aşısı oldu millet dışarda maskesiz ve sosyal mesafesiz geziyor darısı Türkiye ye
Hiçbirisini olmayın eğer ölmek istemiyorsanız. Size çok net söylüyorum saçmalamayın. O aşıyı olduktan sonra geridönüş yok ölüm garanti maksimum 2 yıl veriyorum size
Bütün tıp dünyası bütün ülkelerden pro lar dr lar dc lar hepsi mal bi sen zekisin. Bütün devletler buna türkiye devletüde dahil aşıyı önce araştırdılar bişey bulamadılar etiketi sen yapıştırdın. Aşı sırasını beklemeden vurulduğu için istifaya zorlanan devlet adamları var dünyada..
Lan saf bir aşı 5 yıldan önce geliştirilemez. O proflar vs hepsi satılık adamlar. mRna virüslerine aşı geliştirilemez. Cahillik etmeyin araştırın. Coronagercegi instagram. Op. Dr. MehmetOkanÖzdemir. Ben bir yıldır maskesizim pozitif denilen kişilerle öpüşerek görüşüyorum. Pcr testi ne demek sen bilir misin? Cehaletini başkasını yargılamada kullanma araştırarak doğrusunu öğren? Pcr ile hiçbir hastalık tespit edilemez.