🦠 Kararınızı verebildinizmi, aşı olacakmısınız, oldunuzmu, hangisini ve neden... Yoksa hâlâ endişelimisiniz?
Haa bu arada, istediğiniz aşıyı kolayca tercih edebildinizmi? 💉 ❤️😎
Haa bu arada, istediğiniz aşıyı kolayca tercih edebildinizmi? 💉 ❤️😎
Allahim sen koru ya Rabbi nolur asi olmak istemiyorum. O kadar tiksiniyorum ki, icinde ne pislikler ne irenclikler var.. vucuduma girmesini istemiyorum. Yapanlar da cok net Gerizekali koyun. Insanlari öldürmek icin elinden geleni yapiyorlar, DNA‘larini degistirmek icin zehirlemek icin. Bu ucuz oyuna inanip asiyi gönüllü yaptirip razi olanlar beynsizdir. O kadar Nefret ediyorum ki normalde böyle seyler asla demem yorumlarda, ancak bu konuda susamiyorum. Allah akil fikir versin. Bi bilselerdi neler var icinde... Allah kafirlerin oyununu baslarina cevirsin Amîn ‼️‼️‼️
😡😡😡😡😡🤬🤬😤😤😤😤😤
Bazıları çok ağır geçirdi aşı olmaktan başka çareleri yok
Aşı olmadım şayet aşı olsaydım bizlerin çıkartacağı burundan sprey şeklinde olanı tercih ederdim abi.
İnşallah. Heyecanla takip ediyorum. Çok pratik olacak ümitliyim. Biz en iyisini yaparız. 😃💉😎
moderna oldum
18 yasa indi
Türkiyeye yeni aşı geliyor. Bu aşı ögrendigim kadarıyla sentetik bir aşı yani normal bir aşılara benzemiyor o yüzden İngilteredeki doktorlar ve saglik calisanlari o asi olmaya karşı cıkmışlar. Kendilerinim dediklerine göre bazı tehlikeleri; 70 yaş üzeri yaptıranlar 3-5 sene içinde 30 yaş üzeri yaptıranlarda 10 sene icinde ve hiç birşey olmazsa bile en iyi ihtimal kısır bırakacağı yönünde, artı olaeak kadınlarda adet görme yaşı düşecek. O yüzden ben bu aşılara karşı çok tereddütlerim var.
Cevap
2Cevap
Alman aşısı olmayın derim. Tanıdıklarımızdan olup, yan etkilerinden dolayı yataktan kalkamayanlar falan oldu 🤷♀️
Olmadım henüz, sıram gelince olucam (herkes gibi)
Hangisini olurum bilmiyorum. Kıbrısta Avrupadan gönderilen Pfizer/BioNTech, Türkiyeden gönderilen Sinovac var. Bünyem aşırı alerjik olduğu için sanırım Sinovac tercih etmem gerekecek.
Henüz sıram gelmedi. Gelince bakalım seçenekler ne olacak ya da seçenek olacak mı?
Bu aralar aşı randevularında sorun var
Henüz olmadım yaş sıramın gelmesini bekliyorum. Eğer seçme şansım olursa sinovac tercih ederim
Atlattım ama 6 ay bekleme sürem var daha sonra inş.
Hayır olmadım olmam da
Olmadim siram gelirse olucam
Olamadım çünkü kararsızım bu konuda
olmadimmm corona da olmadim
Olmadım konana geçirdim antikorluyum🤓
Aşı olmadım, olur muyum bunu da kestiremiyorum...
henüz olmadım ama sinovac iyidir.
Aşık diye okudum
Nasıl okuduysa zaten kategori olarak otomatik şekilde “Aşk ilişkileri” kategorisinde çıkmış sorum. Hiç farkında değildim. Robot bile yanılmış, öyle okumuş. Senin de “Aşk” diye okuman çok normal.
Dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş derler ya, demekki aklında hep aşk var. Ne güzel. 🤗🌸😎
Otomatik aşkta çıkmaz
Âşı olmayı düşünmüyorum
Olmadım
Olmadım
Olmadım olmayacağım
Olmadık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?