yaklaşık 1 haftadır sağ diz kapağım ağrıyor birden ayağa kalkınca, dizlerimin üstüne oturunca bağdaş vs kurunca. bilgisayar başında çalışıyorum sandalyede vs de bağdaş kurarak otururum :A ama geçenlerde sol ayağım kanadı ve tümüyle sağ bacağıma yüklendim 10 dk boyunca falan. aşırı yüklenmeden dolayı bir şey olmuş olabilir mi/ menisküs yırtılması falan yazıyor internette korkuyorum.. bu arada git doktora diyen dostlarım.. yasak var.. ayrıca en yakın randevu ayın 25i..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Romatizma olabilir mi acaba çoğu yerde hava soğuk ve yağışlı bu aralar veya spor yapma durumunuz varsa ondan kaynaklı olabilir
ya romatizma falan hiç yaşamadığım şeyler yani ağrıyı bilsem önceki hava soğukluğundan da olurdu diye düşünüyorum her gün 45 dk spor yapıyorum evde zatenn.. spor yaparken yürüyüş yaparkın normal ancak 1-2 saat masa başında çalıştıktan sonra ayağa kalktığımda ağrı oluyor sonra bikaç egzersiz yapıyorum eski haline dönüyor ama benim kafama taktığım şey sağ dizimin üstüne rahat oturamıyorum batıyor..
Çok bı bilgim yok ama sporcu olduğum için ve eskiden çok yaşadığım bır durum olduğu için size şöyle söyleyebilirim egzersiz veya spor yaptıktan sonra ve önce ufak bi krem vs ya da egzersizden önce küçük başlangıç/ısınma hareketleri tavsiye ediyorum
spordan kaynaklı olduğunu sanmıyorum canım çünkü sürekli olan bi ağrı değil. 1-2 saat masa başından ayağa kalkınca sağ dizim ağrıyor. egzersiz yaptığımda azalıyor ya da ağrısı geçiyor. ama dizlerimin üstüne oturduğumda sağ dizim batıyor biraz.. 1 haftadır. o yüzden korktum
Bı doktora görünmenizi tavsiye ederim :)
hareketszlkten uyusmustur
canım günde 45 dk spor yapıyorum
tamam aksama kdr otrdktan sona spor yapiyorsan gayet normal deglmi uysmstur zedelenme olmstur annemnde oleydi cnku
geçti mi annende? ne kadar sürede geçti
annemde aksama kde harektsz. kaliordu sona yuruyse gidiordu bi anda bacagina bise oldu topuguyla eve geldi iste doktora gittik megerse lif baglari kopms. krem verdi bandaj takmaya basladi 3 ay gbi surede gectj
iyice korku bastırdı beni sağ ol :d
rica senin dizinin durumu nasil tam anlatirmisin
pandemiden dolayı evdeyim. işimi de evde yapıyorum. sadece geçenlerde sol bacak bileğimi burktuğum için vücut ağırlığımı sağ bacağıma vererek yürüdüm evde.10-15 dk. ondan 2-3 gün sonra bu ağrı başladı. sürekli olan bi ağrı değil. 1-2 saat masa bayından ayağa kalkınca sağ dizim ağrıyor. egzersiz yaptığımda azalıyor ya da ağrısı geçiyor. ama dizlerimin üstüne oturduğumda sağ dizim batıyor biraz.. 1 haftadır. o yüzden korktum
lif bagi anneminde oleydi iste gecmis olsun tekrrdan gidince doktora yaz mutlaka
Yaş doğruysa olur oyle
hayır 20
fazla harketsizlikten etkilenmiş olabilirler
genel olarak bu sene hep böyleydi. ama evde egzersiz vs yapınca geçiyor. 45 dk spor yapıyorum zaten. sadece 2-3 saat oturduğum anda bağdaş kurmasam bile ayağa kalkınca birden ağrı giriyor..
romatizma olmuşta olabilirsiniz. belki şu kaybında yasiyorsunuzdur.
şu kaybı derken
su kaybı oluckti
evet olabilir
yürüyüş yapmayı unutmayın.
merdivenleri çıkar iken. direkten başlayın basmaya.
dirsekten
yahu klavye deli ediyor beni 😂
topuk olcak efendim
valla yasaktan dolayı evde spor yapıyorum
kapı önünde de yapabilirsiniz.
illaki uzak mevkiye gitmenize gerek yok.
evde de olur tabiki ama.
yürüyüş ayakların en iyi spordur
haklısınız.
ben size bildiğim kadarıyla anlattım. uygulamak size kalmış.
Açma germe hareketleri yap
her gün 45 dk spor yapıyorum zaten o zaman ağrı geçiyor ya da azalıyor normale dönüyor yani.. ama menisküs yırtılması falan çok korktum. geçmezse randevu alıcam zaten de önemli bir şey olabilir mi?
Sanmam menüsküs yırtığı olsa ağrın çok olur
menüsküs yırtığında ağrı sürekli olur mu? yani bende arada geçiyor çünkü
doku zedelenmesi ya da ne bilim kedidir kedi
kaç güne geçer :((((
Romatizma
belirtilerin sadece 1 tanesi var ya
Osteosarkom olmasin da
araştırdım ama bende hareket edince ağrı geçiyor. uzun süre hareketsiz kalınca ayağa kalktığımda ağrıyor sadece sonra yürüdükçe azalıyor.
Umarim hemen geçer
umarım..
Yağmur yağacak ondan
yok ya
Bi krem vardi ya onu sür naneni iyi geliyor visk miydi neydi
yok bu kemik ağrısı gibi geeçireceğini sanmıyorum
Dene arkadaslarim futbolcu onlarında dizlerinin icine sanki iyi sokuyorlar gibi hissediyorlar visk sürüyorlar
deneyeyim bakalım sağ ol inşallah iyi gelir. ya sürekli ağrı yok hareket edince birden. bi de dizimin üzerine oturduğumda ağrı olduğu için kafaya taktım bu kadar:)
Bu zamanlarda vücudun bazi yerlerinde agri olabilir. Mevsim değişikliğinden dolayi özellikle baş, kol, bel, bacak agrisi olur
hayatımda ilk defa böyle ağrıya tanık oldum.. bi şeyde yapmadım. zaten hep evdeyim. işimi de evde yapıyorum. sadece geçenlerde sol bacak bileğimi burktuğum için vücut ağırlığımı sağ bacağıma vererek yürüdüm evde. ondan 2-3 gün sonra bu ağrı başladı. 1 haftadır. o yüzden korktum
İncilmiste olabilir ama zamanla geçecek bir şey korkmana ve tedirgin olmana gerek insallah hemen geçer 🙃
inşallah incinmiştir dediğiniz gibi ve hemen geçer..
İnsallah amin🙌