ben küçükken hastanelik olmuştum
Küçükken kardeşlerim kovanı odunla rahatsız ediyordu kovandan çıkan arılar gelsin kenarda oynayan masum bana hücum etsin kovandaki tüm arılar 100 tane falan kafamı soktu babannem arıları temizliyordu kafamdan ben ağlıyordum :D müdahalesi arıları ayıklamak oldu kafamdan jkdfjhdfkjfhk en üzüldüğüm hepsi ölmüştü ya :(
Cevap
7Cevap
aynı kareyi yaşadım maalesef arı alerjim var o kadar kötü ki böyle nefes alamıyorsun boğazın sıkılıyormuş gibi aynı
Bir sürü kişi içerisinden geliyo özellikle beni seçiyo
Geçen düğündeydik adam arı sokunca hastanelik oluyormus arkadaşı buna bilmiyor arı var adamın dininde demedi falan adam dedi arı var diyr
Arıdan adam bi kaçıyor tam düğğn zamanı hastanelik olmayayım diye adamı sokunca direk hastanelik oluyormus
orası şişer ya işte şişen yeri beçakla bir keseceksin ama ete kadar içeriğini akıtacaksın bundan önce bala arısıysa deterjanla yıka eşek arısıysa sirke dök
arı sokasına iyi gelecek şeyler
idrar da bulunun bir madde varmış o iyi geliyormuş arının soktuğu yere işemelisin :D
buz koy ya da soğuk bir metal koy :)
iğnesine bak varsa çıkart
Ankara da kar varken eşşek arısı elimi ayağımı soktu işin garibi de alerjim varmış 1 hafta elim ayağım balon gibi gezdim korkmuyorum ama haz da etmiyorum.
Kedii ahhh kalbimmm🥺
Lavanta yağı iyi gelir arı sokmasına
Hic korkmam , ari soktugunda sadece biraz kizariyor bende
Cok korkuyorum sadece arı degil her turlu bocek sinek beni korkutuyor
Küp şeker veya metal kaşıkla üzerine baskı uygula bir şey kalmaz ama önce iğneyi çıkarmayı denemelisin
Amonyak diicem ama muhtemen yanında olmayacak böceğin soktuğu yere isemeyi dene inşallah isteyebileceğin birbyerden sokar yoksa durum vahim 😀
Şişlik yere buz tamponu yapılmalı soğan ve sarmsakta iyi gelir
Bizimkiler arı sokunca, arının soktuğu yere bal sürüyorlar
Korkmam 3 kere soktu beni
Ben örümcekten bile korkuyorum
Ay çok korkuyorum ciddi ciddi ama seviyorum
Korkmuyorum ama sevmiyorum , hiç arı sokmadı
Yok hic korkmuyorum
Uzerine ise
Merhaba,
Arı sokmasında müdahale nasıl olmalı?
Sağlıklı günler diliyorum,
Sevgiler.