Sağlık Kilo alıyımmı yoksa iyimi böyle? baran0721 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 76 kiloyum 178 boyum size alıyımmı iyimi böyle az alıyım diyorum az şişirerim üstü Kilo alıyımmı yoksa iyimi böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bowbas11 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kanka aç bırakmışlar seni kas kütlen çok az spor yapmaya başla bence 0 4 Yorumla baran0721 +1 yıl Ya haçı kilo alıp yapım diyorum alıyom ama basen çok gidiyor göğüs az Yorumla baran0721 +1 yıl Zatne 2 ay sonra askere gidecem orda yaptım yaptım Yorumla bowbas11 +1 yıl Yok kral dert etme askerde yiyebildiğin kadar ye teskereni alınca her gün düzenli beslen ve spora başla fiziğin güzelleşir Yorumla baran0721 +1 yıl Eyw kral Yorumla
Maviskadir92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl vücut göstermek için govde gösterisi bahane bol 😅 1 7 Yorumla baran0721 +1 yıl Tüh yakalandık abş bunlaöı gösteri yapıyım ya vll snede 😂 yokki vücut Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Olmadığını nereden biliyon 😅 biz erkeğin o... pusu olmayız her mal heryerde sergilenmez. Sergilenirse değeri düşer Yorumla baran0721 +1 yıl Oo iyimiş bu 👏👏 Yorumla baran0721 +1 yıl Eyw kral Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Eyv genç kardeşim atesini askerde alırlar rahat ol 😅😅 komando dansı yaparsin Yorumla baran0721 +1 yıl Komando gidiyorum zatne abi Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Hayırlı tezkereler ☺️👍🏻 Yorumla
fiidaan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 4 5 kilo daha alsan tam olur 1 6 Yorumla baran0721 +1 yıl Bende öyle düşünüyorum 😊 Yorumla fiidaan +1 yıl Kilo almak kolay zaten sjdbwjdn Yorumla baran0721 +1 yıl Bende az zor ben aldınmı basenden alıyom 😂 Yorumla fiidaan +1 yıl Ben hiç alamıyorum oysaki çok yerim Yorumla baran0721 +1 yıl Bend çok yerim bünye çabuk yakıyor da dediğim gibi basanden alıyom Yorumla fiidaan +1 yıl . hahahahaj keşke bende basenden alsam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne kilo alması göbeğin var zaten onu eritmeye çalışsan anca... 0 3 Yorumla baran0721 +1 yıl Göbek mi 😂 yok bende göbek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var var. Yorumla baran0721 +1 yıl Yok diyorum ya 😂 deli etme beni Yorumla
Cansu253 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Almalisin max 82 0 4 Yorumla baran0721 +1 yıl Çok ya o Yorumla baran0721 +1 yıl Zaten 2 ay sonra askere gidecem Yorumla Cansu253 +1 yıl En fazla 82 dedim zaten😬 askerde geri verirsin o zaman ugrasma bosa akshuahd Yorumla baran0721 +1 yıl Aynen öyle 😁😁 Yorumla
Heyyeter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Mutfak mı orası 😂😂 0 2 Yorumla baran0721 +1 yıl Banyo 😂🤣 Yorumla baran0721 +1 yıl Mutfak ne alaka Yorumla
Sdftrend2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Al 80 ol tamamdir 0 1 Yorumla baran0721 +1 yıl 1 hafta önce 80 dim geri düştüm ya Yorumla
KezbanSavarFurki Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Zayıfsıb 0 1 Yorumla baran0721 +1 yıl Az alıyım dimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka aç bırakmışlar seni kas kütlen çok az spor yapmaya başla bence
Ya haçı kilo alıp yapım diyorum alıyom ama basen çok gidiyor göğüs az
Zatne 2 ay sonra askere gidecem orda yaptım yaptım
Yok kral dert etme askerde yiyebildiğin kadar ye teskereni alınca her gün düzenli beslen ve spora başla fiziğin güzelleşir
Eyw kral
vücut göstermek için govde gösterisi bahane bol 😅
Tüh yakalandık abş bunlaöı gösteri yapıyım ya vll snede 😂 yokki vücut
Olmadığını nereden biliyon 😅 biz erkeğin o... pusu olmayız her mal heryerde sergilenmez. Sergilenirse değeri düşer
Oo iyimiş bu 👏👏
Eyw kral
Eyv genç kardeşim atesini askerde alırlar rahat ol 😅😅 komando dansı yaparsin
Komando gidiyorum zatne abi
Hayırlı tezkereler ☺️👍🏻
4 5 kilo daha alsan tam olur
Bende öyle düşünüyorum 😊
Kilo almak kolay zaten sjdbwjdn
Bende az zor ben aldınmı basenden alıyom 😂
Ben hiç alamıyorum oysaki çok yerim
Bend çok yerim bünye çabuk yakıyor da dediğim gibi basanden alıyom
. hahahahaj keşke bende basenden alsam
Ne kilo alması göbeğin var zaten onu eritmeye çalışsan anca...
Göbek mi 😂 yok bende göbek
Var var.
Yok diyorum ya 😂 deli etme beni
Almalisin max 82
Çok ya o
Zaten 2 ay sonra askere gidecem
En fazla 82 dedim zaten😬 askerde geri verirsin o zaman ugrasma bosa akshuahd
Aynen öyle 😁😁
Mutfak mı orası 😂😂
Banyo 😂🤣
Mutfak ne alaka
Al 80 ol tamamdir