Panik atak geçirenler bakar mısınız?

Ben 1 ay önce şiddetli kalp çarpıntısı ile hastaneye başvurdum. Ağzım kuruyordu devamlı idrara çıkma ve bol su içme hissi vardı. Acilde kalp atışım 169 çıktı. Bir takım ilaçlar yapıldı (sırasıyla avil +dekort, bloc, en son diazem. İçimde geçmeyen heyecan kalp krizi geçirme korkusu. Bunlar yaklaşık 10 saat sürdü. Çarpıntım bir türlü geçmiyordu. Sol kolum uyusuyordu, göğsüm agrıyordu. Sonunda biraz ritim düştü 110 ile 130 arası gidip geliyordu. kardiyolojiye görünmemi söylediler acildekiler. Kardiyoloji randevusu alıp gittim. EKG - kan tahlili- efor testi- 24 saat Holter ve tansiyon takibi yapıldı. Sonuçlar gayet temizdi. Doktora büyük ihtimalle ben panik atak geçiriyorum öyleyse diye sordum. Oda bana büyük ihtimal değil 100% panik ataksın dedi. Şimdi ben psikiyatri polikliniğine randevu alacağım. Ancak bu hastalığı geçirenlerden ricam şu. Bu hastalığı ilaçlı mı , ilaçsız mı atlatmak daha kolay ve doğru. Şimdi her fırsatta çarpıntım olacak gibi hissediyorum. Sizde de böyle oldu mu? Yani sol tarafımda boşluk hissi kaç gündür devam ediyor. Ara ara geçiyor sonra tekrar ediyor. Sizcede ben panik atak mi geçiriyorum. Eğer öyleyse bu durum ne kadar zamanda düzelir. Panik atak için değil bu sol tarafımdaki boşluk hissi nasıl geçer. Şimdiden hepsine çok teşekkür ederim.
Panik atak geçirenler bakar mısınız?