Merhaba arkadaşlar annem çok yüksek ihtimal meme kanseri aklımda bazı sorular var bu durumu yaşayanlar tecrübelerni paylaşablirmi?

Arkadaşlar bundan 20 gün önce annem memesinde sertlik olduğunu söyledi.1 yıldır varmış birşeyler fakat son 2 ayda taş gibi olmuş.1 yıl virüs var diye korkudan doktora gitmemiş. Direk keteme götürdük. Orada mamografide birads 5 (yani yüksek ihtimal kanser) sonucu çıktı. Mamografide göre kitle 6×4.5 cm imiş. Sonra ultrason çektirdik kitle 3.5×2×3.5 cm çıktı. Ayrıca koltuk altı lenf bezinde 2 cm lik kitle ve birkaç tane lenf nodu varmış. Şimdi biyopsi oldu. Sonuç büyük ihtimal kanser çıkacak. Annem 55 yaşında menopoza girmiş birisi. Sizce meme kanserinin iyisi kötüsü varmıdır? Yoksa tek bir tanemi kanser vardır? Bu yaşlarda meme kanseri nasıl ilerler? Bizi neler bekliyor? Ben çok hassas bir insanım. Sonuçlar açıklanmasından korkuyorum. Annemin kemoterapi alırken görmeye dayanabileceğimi sanmıyorum. Böyle durumla karşılaşan varsa biraz konuşabilir miyiz?
Merhaba arkadaşlar annem çok yüksek ihtimal meme kanseri aklımda bazı sorular var bu durumu yaşayanlar tecrübelerni paylaşablirmi?