Olaylara çok tepki verip kırıp döken biri size regl olduğunu söylese bunu nasıl algılarsınız? Regl olmak ruh halini etkiliyor evet ama sürekli bunu öne sürerse bahane yaptığını düşünürüm.
Regl olmak, evrensel bir bahanedir. Hormonal olarak çok farklı şeyler yaşadığımız ve duygu durumumuzun değiştiği hatta bozulduğu bir dönemden bahsediyoruz. Her kadın bunu yaşar ve bu yüzden diğer kadınları anlar. Çoğu erkekte bu durumun farkında ve anlayışlı oluyor. Bu durum sayesinde varlar bir bakıma. Ama her zaman öyle olan biri regl zamanında bunu öne sürerse tabiki bir etkisi olmaz.
Sadece kan kaybetmiyoruz. O kan ile birlikte insan vücudu için en gerekli olan -demir gibi- mineralleri de kaybediyoruz. Hormonlar tamamen değişiyor. Salgılanan östrojen, progesteron ve testosteron hormonları bağışıklık sistemini, sinir sistemini, psikolojik durumu ve daha nice şeyi etkiliyor. Bu nedenle regl dönemlerinde yoğun duygu değişimi yaşamak gerçekten normal. Ama şöyle bir gerçek var ki senin de dediğin gibi bunun arkasına sığınanlar mevcut. Reglinin ilk günlerini sinirli ve öfkeli geçiriyorsan hem sakinleşmek hem de kimsenin kalbini kırmamak adına istirahat edersin. Ben burada bile sevdiği adamla haksız yere sert bir şekilde münakaşa edip ardından birde regl olduğu için anlayış göstermesini bekleyen bir kadın gördüm. Bu gerçekten saçma.🤦🏻♀️
Normal de kuzu gibi insan, reglken canavara dönüşüyorsa onun regli böyle demektir. Progesteron hormonunun döngü sırasında azaldığı ve yükseldiği dönemlerde o canavar ortaya çıkıyor. Psikolojinizi doğrudan etkilediği için içerde yatan asabi kişilik halleriniz de saliveriliyor. O günlerde bu yapıda insanları kendi hallerine bırakmakta fayda var.
Saygısızlığın bahanesi olmaz. Anasına, babasına, okulda hocasına, iş yerinde patronuna nasıl regl iken de saygı gösteriyorsa eşine, sevdiğine karşı da saygısını muhafaza edebilmelidir. Bizi de bir kadın büyüttü, kız kardeşimiz, kız arkadaşımız, kadın akrabalarımız oldu. Hiçbirinde regl iken veya değilken bir farklılık sezmedik.
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
103
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bahane değil. Kesinlikle degil. Bu durumu her kadinda ayni yaşamıyor. Hormonlar bir yandan kan kaybediyorsun, bir yandan agrin var. Benim mide bulantim falanda oluyor. Hepsi bir arada gercekten sinir bozucu. Buna dayanmak gercekten zor. Bazen bunun dışa vurumu oluyor hal ve hareketlerden. Eşimde bu durumuma bahane deyip duruyordu esip gurlememe. Artık zorda olsa tutuyorum kendimi. Sesimi cikarmiyorum. Konusmuyorum bile eşimle. Cunku konuşsam bagirip, cagirip, sinirimi bosaltiyorum. Anlayisla karşılamıyor, alttan almiyor. Ha cok mu iyi oluyor hayır. Bu sefer sinirden iceri gidip agliyorum. Bunun bir dışa vurumu mutlaka oluyor. Kendimi sıktıkça da iyi olmuyor ama birde o donemde agri, sizinin icinde esimin triplerini cekemem. Bir tek sen mi oluyorsun ki, ne bagirip duruyorsun demesindense kendimi sıkarım, kotulugu kendime yaparim daha iyi. Kendi oyle dedikce bahane dedikce daha cok sinirleniyorum cunku. Konusmuyorum bagirip cagirmiyorum, sıkıyorum kendimi. Bu seferde neden konusmuyorsun. ne oldu, bir sey mk yaptim diyor. Erkekleri memnun etmek cok zor. Hep gülümseyeceksin robot gibi. Bagirsan suc, sussan suç. Ama bahane degil. Arkasina da siginmadim hicbir zaman. Bazen karsi tarafin normal hareketi bile itici geliyor, batıyor tuhaf bir sekilde. Yaradılış yapacak bir sey yok. Kadin bedeni zor. Cilesini ceken biziz. Agrisini, sancisini, alttan kan akmasini, kan akarken tansiyon dusmesini, hormonlarin inip cikmasini ceken biziz. Bizi 3 gun idare eden biri yok. Sanki isteyerek oluyor tum bunlar. Insanin elinde degil. Bende istemem bunlari yasamak. Sorsalar dunyaya gelmek istemezdim. Geleceksem kadin olarak gelmek istemezdim.
eşin halinden hiç anlamıyor bu çok can sıkıcı yani bi başkası bana bahane dicek varya o an ağzıma geleni sayarım onu dövmediğime şükreder xd çok anlayışsız aynı durumu ona yaşat bi yeri ağrırsa bi senin mi ağrıyo ne sızlanıyorsun bebek gibi de anlar o
Bağırmaya devam et ve eşinle berber doktora gidin böyle sorun yok sanar. Doktor açıklarsa anlayacaktır seni ciddiye almıyor belli ki. Ben okurken bile sinir oldum reglken biri bana bunu yapsa evden kovarım herhalde kapıyı da suratına kapatır kilitlerim.
👩⚖️Mesleğinde yöneti olan, işi ne duygularını karıştırmayan, karar merceğinde rol alabilen... şeklinde ifade edilen kadın profiline ne oldu.
🤷♀️Bu sitede ki kadınları anlamıyorum başka soruda kadınlar her şeyi yapar, kadınlar çiçek değildir, şu değildir, bu değildir. Şimdi ne oldu. Gene narin bir çiçek oldunuz. Bahaneniz gitmesin diye hemen rol değiştirdiniz.
REGLİ'yi de bahane etmek dışında bir b*k yapmıyorsunuz zaten. Hadi bazıları duygusal oluyor filanda (ki nedense benim çevremde hiç böyle kadın yok, hep internette varlar) kırkıp dökmek, başkalarını incitmek, agresif tavırlar... BAHANE.
@demitry hadi diyelim öyle bir kadın gördüm ki bunu inkar etmiyorumda bu kadınları biz normal olarak değerlendiriyoruz hasta diyoruz. Adet sancısı günlük yaşamı etkileyecek kadar fazla olan her durum jinekolojik hastalık sınıfındadır.
✨✨✨Dibine kadar abartı böyle regli arkasına sığınan hem cinslerimden nefret ediyorum. Şımarıklık gibi geliyor "bana yaklaşma, konuşmak istemiyorum... şimdide ilgi istiyorum, çikolata istiyorum, nazık davranın, duygusalım, bana şunu getirsene kaldırma beni..." bu ne ilk okul çocuğu musunuz siz?
🤷♀️Etrafı kırp dökücekmiş reglinin bahanesiymiş. Ah canım! 🤦♀️Böyle olduğunu anladığım an arkadaşlığımı keserim bu tiplerle.
Gerçekten böyle sorunlarınız varsa, elinizde olmadan böyle davranıyorsanız gidin doktora, psikologa çözün derdimizi çevrenizde ki insanlara böyle davranma hakkınız yok.
Kızların kendi kendilerini baltalaması çok eğlenceli ya. :D Normalde biyolojik olarak regl gerçekten ruh halini aşırı etkiliyor ve fiziksel ağrıları katlanılmaz hale gelebiliyor. Ben kendime adıma ağrısız geçiririm, duygusal etkilerini de görmem. Haliyle bu tarz tepkiler vermem. Ama bir başkası bunu ultra boyutta yaşıyor olabilir, yaşamıyor ama kullanıyor da olabilir. Asla bilemeyiz. :D
Bahane sayılabilir ama ben sevdiğim kadının bahanesine bile katlanırım Kadınlar çok acı çekiyor hamilelik 9 ay Regl her ay Kadın cinayetleri haberlerde her gün en az 2 defa Tecavüz her gün Kadına şiddet her gün Bu olayları da göz önünde bulundurarak benim olan kadını üzmem nokta.
Ben regl agrisi hormon inisi cikisi yasamiyorum o yuzden sinirli olmam sadece o an ki durumla alakali fakat bir arkadasim regl yuzunden asabi falan olsa anlayis gosteririm. Her kadin da ayni agri vs olmuyor. Empati kurmak lazim kimisi sakin geciriyor agrisiz falan kimisi de daha agir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bahane=Gerçek amacı gizlemek için ileri sürülen neden. Regl=hormonlar⬇️⬆️ Yeterince açık oldu bence Ve beni etkilemiyor diyenler için her bünye aynı değil sizi etkilemiyor diye tüm kadınları etkilemiyor diye bir şey yok.
Ben regli bahane edip sataşmaya yer arayan insanları itici buluyorum. Gereksizler. Banane senin reglinden? Banane? Bir de regl dönemlerini bahane etmelerinde amaç da yok. Hayır ben de regl oluyorum. Ben yapıyor muyum? Hayır.
Bunu çok fazla kişi beğenmiş o yüzden bir bir sağlıkçı olarak çok yanlış bir yorum yaptığını söylemeden geçemeyeceğim. Herkes bu dönemi farklı geçirir. Hatta kendinle bile aynı geçirmezsin. Gençken çok ağır ilerde hafif veya tam tersi gençken hafif ileriki yaşlarda sancılı geçirebilirsin. Bana olmuyor size de olmaz diyemezsin. Ben de şahsen çok ağrılı geçirmiyorum ama kafasını bile oynatamayan hatta bayılan kişiler gördüm. Ve hepsinin de bilimsel açıklamaları var.
@Birisiğğğ yaptığın yorum boş kusura bakma. Regl dönemlerini en şiddetli ve sancılı geçirenlerden birisiyim. Madem sağlıkçısın o zaman bilirsin rahim kalınlığının ne kadar şiddetli ağrı yaptığını ve ilaç kullandıktan sonra resmen düşerken ağrıdan felç bıraktığını. Bunun dışında polikistik over sendromum da var! Lakin çıkıpta millete saçma salak reglim ben bulaşma bana ya da hakaret ederek ya da her istediğimi yaptırarak ya da sataşarak ben reglim napiyim demiyorum. Neden? Çünkü benim regl olmam kimsenin suçu değil mi? Napiyim bilimsel açıklamaları.
Sırf kin besleyip ağzına geleni söyleyip regl olduğunu bahane etmesi cidden dnormal mi? Yoksa karaktersizliğin son leveli mi?
Ben kendal isimli kullanıcıya dediklerine katılıyorum. Acılı geçirenler var doğru ona laf yok. Söulediyimiz sadece lafını diyip pişman olduktan sonra ayyy ben reglim kusura bakma. Bütün hükmlülük bende her şey yaparım özel günüm diyenlere. Bu tam olarak bi halt yapmış sonra hoş karşılanmadığı için şaka diyen tiplerden farksız bi durum. Bu yüzden eğer beyin göçü yaşıyosa reglli biri lütfen etrafındakıları da bu göçe maruz burakmasın kimse böyle çileyi çekemiyo belirli yerden sonra. Ben de bi kızım bende de zorlu geçiyo ama mıymıylık yapıp da kimseye musallat olmuyorum. Ama tabi ki her kes biz ve ya ben olamaz ama bu konuda da her kes çeki düzen vermeli çünki gerçekten reglim diye gezip bu gün beni idare et diyip onun arkasında saklananlar kaynıyo. (İstisna gerçekçiler halden anlıyosun ama bazı psikopat hemcinslerime sesleniyorum bu yazımda
hmm aslında bunu kendi söylediklerine değil de hareketlerine bakarak da çözebilirsin, bmesela bildiğim kadarıyla dediğin şey belirli aralıklarla oluyor, eğer ilgili kişi, kırıp dökme faliyetlerini belirli dönemlerde yapıyorsa haklı olabilir, ihtimal var, ama değise, kendiaini uyarabilirsin ama bunlara gerek bile olamayabilir yani, regl olsun veya olmasın, eper yaptığı sana rahatsız edici geliyor ise, kendisine söyleyip çözebilirsin sorunu
Yani hiç kadın tanımasak 😕 neyse Bence bu regl olayını fazla abartmayın her şey beyninizde bitmiyormuydu? Tutun kendinizi eğer çok ağrınız olursa kıliniye gider bir ağrı kesici iğne yaptırırsınız. Ben ne regl kadınlar gördüm dağ gibi her şeye göğüs geren
Bunu kullanarak psikolojik baskı yapan kızları bile bilirim. doğru bir şey değil. zaten bu tip kişiler genelde egoist ve kibirli olurlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Regl zamanları regl günleri tabiiki etkiliyor sevgilime bir kaç gündür soğuk davranıyorum sinir oluyorum ya konuşmak istemiyorum hatta karşımda ne derse desin regl tarihi yaklaştığı İÇİN ama sonradan pişman olabiliyorum genelde ama bu dönemde sizde alttan almalı çok ilgi göstermelisiniz insanın her yeri şişiyor ödem ödem karın bel sırt bacak ağrılarını hiç saymıyorum
Ciddi anlamda bunun bir bahane olduğunu düşünmek çok acımasız bir yaklaşım. Regl insana fiziksel olarak ağrı vs. gibi birçok sıkıntı veriyor ve bununla da yetinmeyerek duygusal durumunu hormonlar aracılığıyla bozuyor. Anlamsız ağlamalar, gereksiz kırılganlık, boş kızgınlıklar... Nasıl hissettiğini kendin bile anlayamıyorsun o kadar dengesiz bir durum
Aslinda bahane oldugunu dusunmem anlayisla karsilamak ve alttan almak cok mumkun kadinlari mutlu etmek veya mutlu olacaklari seyleri yapmakta cok mumkun. Fakat nedense bi cok erkek tahammul dahi edemiyor, halbuki bir cikolataya bile sevinip mutlu olan yureklere sahipler. Bence boyle zor zamanlar icin bahane denmemeli!
Kişiye göre değişir bu, ince düşünceli biriyse ve regl döneminde böyle oluyorsa muhtemelen gerçekten kendini kontrol edemiyordur bu doğal, ama normalde de düşüncesiz gıcık biri böyle yapsa bahanedir derim ben.
Bahane değil. Hormonal değişikliklerden ötürü ruhsal ve duygusal olarak aşırı hassas bi hal alıyoruz. Bu halimiz bizimde hoşumuza gitmiyor zaten ama elimizde olan bir şey değil.
bahane degil benim daha regl olmadan 1 hafta once basliyor sorunlarim herseye agliyorum agresif oluyorum ve asiri bir yorgunluk bunlar kontrol edilmiyo regl baslarken de asiri agri geliyo bunlarin yanina.. her kadinda ayni degil iste bazilarininki hafif gecebiliyor diger kadinlar abatriyormus gibi geliyo onlara ama oyle degil yani bazilarininki cok agir geciyor ben dahil sizde oyle degilse anlayamazsiniz
Ahhh analarımız nenelerimiz ne yapıyordu acaba. Reglde olsalar kimseye diyecek sözleri kimseye kızacak halleri yoktu. Ruhunuzu aklinizi psikolojinizi ben regl im negatif olmalıyım diye yönlendirmeyin. Ondan oluyor hep bunlar
hayır geçen ay regl günümde aşırı sınırlıydım ve erkek arkadaşım a ağzıma gelenı söyledım çünkü herşeye alındım söyledığı her cümleye alındım altta kalırmıyım kalmam tabı baya burnndan getırdım sonradan fatrk ettım boşuna sınırlı olduğumu
Sürekli olarak yapıyorsa bir süre sonra regl döneminde mi diye sorgularım. Eğer gerçekten her seferinde regl ise demek ki vücudu böyle tepki veriyormuş der ve anlayışla karşılarım
Sanki biz kadın değiliz neden bu kadar abartılıyor regl her yönüyle hala anlamış değilim. Tabiki de bahane sayılamaz öyle şey olmaz yap yap sonra reglim shshsh
Cem Yılmaz geliyor nedense böyle bir başlık duyunca 🙂 Abartarak bu durumu kullanmak terbiyesizlik olur ama bu duruma saygı duymamak da terbiyesizliktir.
Bir kızım yaşadığım olayın bu kadar abartilması sıktı artık bazıları yerden yere vuruyor nazlanıyor tripleniyor sanki canını alıyorlar bıhtıh yaa bıhtıhhh
PMS sendromu çok normal, bahane olduğunu düşünmüyorum. Sırf bu yüzden özel dönemlerimde bir hafta odama kapanıyorum her şey çok sinirimi bozuyor, o dönem biriyle buluşsam çok kırarım.
Sayılır çünkü regl olunca denge alt üst oluyor mantık devre dışı oluyor sancı ile cebelleşiyoruz. Sancısı olan herhangi birinin mantıklı davranması nasıl beklenebilir ki?
Valla benim içimden canavar çıkıyor. Sonra durulup ağlıyorum. Elimde olmadan. Arkasına saklanmıyorum. Yakın çevrem bilir zaten muhatap olmayız birkaç gün 😄
Bunun bahane olduğunu düşünmüyorum. Kendi adıma konuşayım fiziksel ağrılarımdan ziyade ruhsal hallerim daha beter oluyor. Normalde öfkeli bir insan değilim ama bu dönemde ortalığın çiçeğine koyasım geliyor. Ve bu elimde değil. Ağlaması bi yana, siniri bir yana ağrısı bir yana nasıl bahane olabilir ki.
Valla sabah hem belim hem karnım ağrıyordu ağrıdan yürüyemiyordum e haliyle sinirler geriliyor agresif oluyorsun bugün çok agresif olduğumu fark ettim sakin olmaya çalıştım ama bazıları bu çabayı göstermiyor nazlanıyorlar her şeye de regl bahanesi olmaz
Hormanal değişiklikler regl sırasında değil menstürasyon döngüsünde reglden yaklaşık 2 hafta önce başlar. Hatta bu duygu durum değişiklikleriyle ciddi ciddi başı dertte olan kadınlar var, PMS yani premenstürasyon sendromu yaşıyorlar. Gerekli doğum kontrol ilaçları ve yaşam tarzı değişiklikleriyle zararlı etkileri azaltmak mümkün. Yani soruya dönecek olursam regl olmak bahane değil, ilgi görme isteğidir. İlgi görmek istemek bir bahane sayılabilir.
Yahu arkadaş benim de belim ağrıyor. Kitlendi. Ne yapayım yani ben de karşı tarafa hayatı zindan mı edeyim. Ne yaşıyorsan yaşa karşındaki insana kötü davranmanın mazereti bu olamaz.
Duyguları değişenler olabilir ama ben olsam bahane olarak kabul etmezdim. Reglken beynimizi kaybetmiyoruz sonuçta hala kendimiz nasıl davranıcamızı seçebiliriz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bahsettiğin türden bir kadın ile birlikte olmuştum. Gerçekten inanılmaz zordu.. Yalnız bu işini tedavisi var, hormonları aşırılığı sebep oluyor. Tedavi ile halledilebiliyor.
Ayın zaten belli günlerinde oluyor, her gün her gün aynı şeyi öne sürüyor ise bahane ürettiğini düşünürüm. Bu arada tekrardan hoşgeldin sjsks
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bilimsel olarak dediği şey mümkün doğru söylüyor olabilir. Zaten bu açırı hassas dönem en fazla beş gün falan sürecek bir şey geri dönülmez bir şey yapmıyorsa destek olmaya çalışılmalı.
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu arada erkeklerin yazdıklarını okudum da bu kadar aptal ve anlayışsız biriyle ilişkim olsa bir daha görüşmezdim. Yalnız olduklarını umuyorum yoksa bunlarla ilişkisi olan kadınların vay haline üzüldüm onlar için. Eşler birbirini desteklemek için var, öyle bencil biriyle olacağıma yalnız olurum beni sinirlendiren biri de olmaz mutlu huzurlu yaşarım. Sanki bulunmaz nimetler gibi triplere girmiş bir de bağızıları ahhajakamaödşfşş
Normalde zaten anlayis/ilgi gostermeyenler icin reglm bari bu zamanda anlayisli ol tavirlarina girebiliyorlar (ayrica regl agrisi hormonlari herkese gore farkli etki yaratabiliyor)
Kişiden kişiye ve dönemden döneme aşırı değişiyor bazıları bir şey hissetmezken bazıları hastanelik bile oluyor ve yalan söylemiyorlar bu konuda araştırmalar var zaten tıp literatürüne de geçmiş
herkes aynı ağrıyı çekmiyor hanımefendi 9 saat doğum sancısı gibi ağrı çek yatakta kıvran 3 kere kus anlarsın inan zehirlendiğim zaman bile bu kadar acı çekmedim
Ben agrisiz gecer mi dedim? Sadece her firsatta regl de regl demeçleri baydı. Ben parmağım çıktı diye her fırsatta kırık çıkık ağrısı pof diye başlayan sitem cümleleri kursam bu da kimsenin hoşuna gitmez. Ben genel olarak isyan bayrağı dikmeye sebep her seye karsiyim. No panic.😂Ayrica o regl agrinizin sebebi de ben degilim. Yillardir bu yorumu bekliyor gibi yazmissiniz da 😂
Bu kisilik meselesi. Benim parmagim cikti diyorum anliyor musunuz? Regl agrisiyla kiyaslayamazsiniz! Ama asla yakınmayi sevmem. Hem yakininca ne oluyor agri bir anda puuf diye geciyor mu? Bilakis katlanarak artiyor. Neyse sizinle ugrasamayacagim. Relax, istediginiz gibi yakinin. Ama yakinan insan iticiligi diye bir sey var ki söylemeden gecemeyecegim. Byes...
olabilir benimde parmağım çatladı kolumu alçıyla kapladılar bende yakınmadım o kadar da kötü bişi değil zaten ağrı bana göre daha kötü, abartmaya gerek yok bi çıkığı
Yahu herkesin ayni seyi dusunmesi mi lazim? Ne alaka yani, o zaman herkeslesiriz, herkes ayni seyi dusununce kaos olur. Tekrar ediyorum asagiya kendi yorumunuzu yapin. Yeter, sizin abartili regl agrinizin teferruatlarina hakim olmak zorunda drgilim. Edit: Siz bu empatik bilincle ne kadsr övunseniz az (!)😂