Regl ağrısı yüzünden saat 4'ten beri uyanığım. Yani o kadat büyük bir ağrı. Annelerinizin, eşlerinizin kıymetini bilin. Özellikle bu dönemlerde üzmeyin. Kolay şeyler yaşamıyoruz😕Ne tansiyon kaldı ne psikoloji😢 İnşallah ilerdeki eşim anlayışlı olur😇
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılReglimi 5-6 gün geciktirdim kafama göre ilaç kullandım ilacı bırakınca çok ağrılarım mide bulantılar baş dönmelerim başladı 4 gün boyunca ne yemek yedim ne de su size anlatamam çok boktan gündü öleceğimi falan düşündüm ilaç yan etki yapto büyük ihtimalle 4 gün üst üste acillerden çıkamadım 1 gece hastanede gözetimde kaldım regli olalı 4. Günüm bugün normalde 1. gün ağrım olurdu o da sıradandı dayanamayacak kdar hiç olmadı ama şu an ölüyorum sanki o kadar kötüyüm ki anlatamam 4. günümdeyim ama 1. gün gibi şiddetli sancılarım var hatta ve hatta normalde 5 gün sürer benimkisi ama bu galiba bi 10 sürecek gibi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben her zaman soylerim insanoglunun varolşunda birden fazla hata var, zaten yaratilis hikayelerine inanan biride degilim.. zannettiginiz kadar mukemmel kusursuz bir anatomiye sahip degiliz.. kafayi yemis kontrolden cikmis bir hucre grubu bile bunun basit bir ispati.. o kusursuz yaratici güc ün basit muhendislik hatalarini revize edip hatalarini duzeltmek icin insanoglu yirtiniyor.. örn:kanser, ya da sünnet olmak gibi basit muhendislik hatalarini gidermeye calisan modern dunyanin sahte inanc mekanizmasi😏 regl'i basit bir evre, bir anatomik döngü olarak ifade etmek cok aptalca bir düşünce ürünü, neden agrısiz sorunsuz bir dönem olamazmi bu surec? demekki o kudretli varligin muazzam yaratilis hikayeleri bir masaldan ibaret. basta insan oğlu olarak tüm evrende hicbirsey muazzam olcekte degildir, hicbir şeyde düzen nizam yoktur, aksine kaotiktir.. tipki insan anatomisinde oldugu gibi.
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
Kimisinin acı eşiği düşük, kimisinin yüksektir. Kimisinin ağrı şiddeti düşük yine kimisinde daha yüksektir. O anda sinirinden canı öyle yapmak istemiştir. Kimse kimseye bla bla demeye hakkı yoktur diye düşünüyorum. Nereden mi biliyorum. Çevremizde acı çeken kadınlar en azından maymundan bozma değiller elhamdülillah.
10 Yorumla
+1 yılKist olabilir bence bir yumurtalıklarınıza baktırın derim bir ultrasonla falan ki onun bitkisel bir ilacı var kime tavsiye ettiysem ağrısı geçti ve yatak döşek yatanların her ay duasını alıyorum onları o ağrıdan kurtardığım için ☺️
01 Yorumla
Soran+1 yılKist olduğunu sanmam. Adetim düzenli ama ilk birkaç saat felaket acı oluyor. Nedir o ürün
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar Ne Diyor
116
+1 yılHayır hiç abartılmiyor onu yaşayan bilir kasık ve bel ağrısı huzursuzluk, gerginlik , halsizlik, sinirlilik hali , anı ruh değişiklikleri , sürekli ağlama isteği , uykusuzluk vss tam bir hayattan kopma şekli oluyor.. sende istersen bir ağrı kesici kullan kekik suyu seni biraz rahatlatır birde belden aşağı bölümünü ılık suyla yıkamak ağrını hafifletir kadın olmak başlı başına zor şey zaten çok geçmiş olsun
32 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten kadın olmak her anlamda çok zor
- +1 yıl
Aynen öyle gülüm 👍👍
Ağrı herkese gore siddeti ve farkedilişi farklıdır burdaki erkeklerin abartiyorlar diye yorumlamasıda ayrı bi ironi sanki keyfikizden yapıyoruz. Yeri geliyor sanki içinda kayalar var birbirine sürtünüyor. Bazen büyük kayalar çıkmaya çalışıyor gibi bazen de hic agri olmuyor rahat oluyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Yaşamayan bilemez
+1 yılHer kadının döngüsü bir değil genelde acı çekmem rahat geçer ama bazı zamanlar nefes alsam sancı yapıyor hareket bile edemiyorum kitleniyor insan onu yaşayan bilir ancak🤔 ayda yılda bir böyle sıkıntılı geçiyor, genelde rahat geçirenler kalkıp "abartıyo" demesinler. Kız arkadaşım her ay acillik oluyor. Acı eşiğiiylede alakası yok bunun, genelde acı çekmezken ayda yılda bir kıvrana kıvrana geçiriyorsam acı eşiği felan ilgisi yok demekki🤔 herkesin biyolojik durumu farklı
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIt's me. Olduğum ilk gecesi zaten ağrıdan 1 saat uyuyabildigimi hatırlamam. 2. Gecesi yüzde 50 dereceye düşmek suretiyle 3 4 saat uyuyabiliyorum sanırım sonra 3. Gün özgürlükkk ama o raddeye kadar ananın gözyaşlarına bayağı bi kıyılıyor😂 kesinlikle sıfır abartı. Kum torbasına yumruklar gibi yumrukluyorum aynı şekil dövüşüyorum bildiğin kendi karnimla😂 tehlikeye attığım durumlar varsa da yapacak birsey yok😂
21 Yorumla
Soran+1 yılGece olduysak ağrıdan debelenip dururuz ve dediğiniz gibi sonra bayılïrïz ve ne ara uyuduğumuzu hatırlamayız😅
Abartıldığını sanmıyorum en azından canı yanan kişiler tarafından. Benim hayatımı cehenneme çeviriyor. Ağrısı, bayılması hele ki bacağıma vuruyorsa o sancı olduğum yerde düşüp kalıyorum🥺
65 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle abartılmıyor. Bayılıyor musunuz? Ben fenalaştığımı hissedince hemen ayaklarımı yüksek bir yere kaldırıyorum.
Soran+1 yılHadi yaa😢 Kötüymüş. Ben evdeyim diye dinlrniyorum da çalışınca ben de sizin gibi olmam inşallah
- +1 yıl
Yok daha neler
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle abartılmıyor. Her kadının ağrı eşiği farklıdır. Her kadın regl ağrısını farklı şiddetle hisseder. Regl olduğunda ağrısına dayanamayıp gidip serum yiyen de biliyorum. Hiç ilaç almadan dönemini atlatan da biliyorum. Ben 27 yaşındayım ve şahsen ağrı eşiği düşük bir kadınım. Şimdiye kadar toplasanız 2 3 regl dönemimde ağrı kesici içmeden atlamışımdır, onun 2 tanesinde yeni doğum yapmıştım, kistim varmış, yoğun kanama yapiyordu, doktora gittim doğum kontrol hapı verdi zamanla düzeldi. Üçüncüsü de az ağrı hissettim, ilaç içme gereği duymadım, sağlıklıydım. Genel ağırlık olarak minoset plus içmeden regl dönemim geçmiyor 😣 evvelki gün regl olmam gerekiyodu hala olmadım sinir stres yaptı olsam da kurtulsam diyorum şimdi. Sözün özü, kadınların değerini bilin, yeri geldiğinde erkeklerden çok daha dayanıklıyız. Siz erkekler regl ağrısını 5 dk bile çekemezken biz 7 günlük dönemin 3 4 günü çekiyoruz ağrıyı.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAha regl oldm. Bakin her yerime vuruyo agrisi yani kasiklarim full, belime vuruyor, cok agri yapiyo, hemen minoset plus ictm.
+1 yılOha bu soruyu ben sordum sandım bende demin ağrı kescii almaya gittim bayılacak gibiydim sonra bime girdim bayılacak duruma geldim oturma yerlerinde yattım 10 dk anca kendime geldim öyle dayanılmaz bir acı ki ağrı ki anlatamam nabzimi bile alamadı kız
23 Yorumla- +1 yıl
Ciddi olamazsin
- +1 yıl
Ciddiyim
- +1 yıl
Çok kötü ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff lanet olmayasıca tamda yolculuk yapacağım vakte denk geldi. Dün yolda arabanın içi ateş gibiydi ona rağmen üşüyordum be sırtım kopucak gibiydi. Sağa dön sola dön ön koltuğa yaslan dört döndüm küçücük arabada. Ter içinde kalmışım dört saattir araçtan inmemişim siyahlar giymişim güneş bana vuruyor ayak ve bacaklarım buz gibi. Belden aşağısı felç geçirmiş gibiydi😓
20 Yorumla
+1 yılBenim 1 hafta kala aşırı derece gogumlerim ağrıyor dokunamiyorum yuruken bile ağrıyor hastalanınca ağrı geçiyor 😢🤷
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet göğüslerde hassasiyet oluyor
Regl sancılarını bahane eden hanımlara bu sözüm: kadın dediğin harbiden kadınlığını/hanımlığını, kalitesini biliyorsa saçma sapan sebeplerle reg döneminde ağrısı olmasa bile partnerine veya çevresine "aşìrı derecede, ölecek gibi uydurmalık yapmasın. Kimi gerçekten hassas olur evet ama bazı hanımlarda dayanıklıdır ve o dönemde bile etrafta fır fır döner... yorulsa bile güler yüzünü eksik etmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende 2 gün önce oldum ama hala sancılar gidip geliyor bir de bugün sevgilim ile buluştum sürekli bir ağrı gidip durdu tüm gün günümüz * oldu sancılar sağolsun. Abartılmıyor erkekler hafife alıyor bu ağrıyı. ya da abartılıyor diyen herkes en ufak hastalığında herkesi ayağa kaldıran Naz yapan tiplerdir net.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbazi insanlarinki agir gecmiyor ama bazilerinkide cook fena.. Ben mesela acillik oluyorum aslinda (ama gitmiyorum evde acisini cekiyorum)) Beni 2 gun boyunca yatiriyor fena halde hastalaniyorumm... bazen resmenn kestiresim geliyor ama maalesef olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de aynı şekilde
Cevap sahibi+1 yılPff🥺
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok berbat bir şey 1 hafta önceden acı çektirir eziyet gibi birde ters anlarda daha da sinir bozuyor yataktan kımıldayamıyorum yemek yiyemiyorum hep hazırlanıp getirilmesi lazım lavoboya zor gidiyorum bıçaklanmakla eş değer bence terletiyor titreme falan yazın hiç çeklmiyor mide bulantısı bilimsel olarakta kalp krizi acısı ile aynıymış korkunç o ağrı ile okula işe gitmek mümkün değil can alıp veriyorum
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGünlerce de devam eder benim için level atlamak gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılCokk ağrıyor ayni dert bende de oluyor her ay o yuzden seni cok iyi anliyorum. Tuvalete gidip kusuyorum falan oyle geciyor. Midem de hassas oldugu icin hemen bulanıyor o sancılarda. Alistim artik ama ben de korkuyorum insallah ilerdeki eşim anlayisli olur cunku o gun degil sinirli ve uzgun olmak işlerim varsa onlara da engel olabilyor yatarak gecirmek istiyorum. Ağrı kesici de fayda etmiyor cogu zaman... Bence kadinlara o gunler izin verilmeli ve calisan falan varsa evde yatmasina en azindan reglin ilk gunu izin verilmeli cunku zor bir durum ve yasayan bilir maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an da reglim ve seni anlıyom canım hayır hiç abartılmıyor çünkü çok büyük bir ağrı hiç bir regl yaşamayan kişiler bizi anlamaz bu yüzden üstelik neyi abartılmayacak ki abartılsa da bence haklıyız yaşamayan bilemez ve buna çok da önyargıyla yaklaşmasın kimse biz eğer regl olmasak reglle dalga geçen kimse şu an hayatta olmazdı ve konuş dalga olmasa da konuşmak istedim anlatacağım bu kadardı...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonu* diyecektim konuş olmuş
+1 yılabartıyor diyenler, psikolojik diyenler, geçer ya diyenler var ya, neyse sakinliğimi koruyacağım. iyi ki bunları diyen erkekler kadin olmamış diyorum sadece. ben hastalık oluyorum bu ağrı yüzünden maalesef.
10 Yorumlaİnstragram da airiz ped markası var onu bakabilirsin ağrı düzensizlik mantar bir çok şeye iyi geliyor emiciliği gayet iyi bir bak istersen bende kullanıyorum gayet güzel
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam bakayım ona. Hiç duymamıştım
Kişiden kişiye değişiyor benim hiç ağrıtmaz mesela yani senede 12 kere oluyorsam bi kere ağrır o da sadece bikaç saat. Ama bazılarında çok yoğun oluyor hastaneye falan gidiyorlar.
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet, her reglde serum taktıranlar oluyormuş. Siz ağrı yaşamayan şanslı kesimmişsiniz. Bende de birkaç yıl önce ağrı olmuyordu. Herkese benim ağrım olmuyor diye diye mi başladı bilemiyorum😂Benim ilk günümün belirli saatleri sancılı. Onu da sabrederek, masaj yaparak, duş alarak ve sıcak su torbası koyarak atlatmaya çalışıyorum. Ağrı kesiciler falan zararlı. Sizce de reglin birkaç günü farklı bir psikoloji olmuyor mu? Hormonlardan kaynaklı
Soran+1 yılSanmıyorum😅 İlaç kullanıyor musunuz majör depresyonla ilgili
Soran+1 yılİlaçlar da çok ağırdır. Doğal şeyler araştırdınız mı? İnşallah şifa bulursunuz
+1 yılAsla asla abartı değil agrin asla dinmiyor ben ne yapacağımı şaşırıyorum sıcak su mu dus mu kullanmadığım agri kesici kalmıyor aynı zmanda sinirlerin bozuk oluyor kavga etmeye yer arıyorsun uykusuz kalıyorsun vs aşırı zor
00 Yorumla
+1 yılilaç içmezsem 9 saat sürüyor ağrı artarak 3 defa kusuyorum ağrıdan o ağrıyla tuvalette beklemek ölümden beter daha ağrı başlamadan saatin 7 sinde kalkıp ilaç alıyorum o zaman genelde ağrı olmuyor başlamadan bitiriyor ya da en azından hafifletiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ayın 10 gününü (bir senenin 3 ayı yapıyo) mutsuz ağrılı, uykusuz geçirince kızlar:🤐Ezik, tərbiyəsiz, obje, erkeğin kölesi
(Ayda yılda bi bit kadar d4ssaklari agriyinca erkekler:😎sigma, kral, güçlü, kadının efendisi11 Yorumla
Soran+1 yılo kadar haklısın ki
+1 yılAbartılmıyor. Sadece kimileri rahat geçirirken, kimileri sancılı geçirir. Bende ikisi de oluyor. Bazen ağrıdan kıvranırım, bazen ise hiç ağrı olmaz. Ama istisnasız ruh halime etki ediyor
10 Yorumla
+1 yılHayır abartılmıyor
Çok şükür ben rahat atlatıyorum bu dönemi ama hastanelik olanlar var.
İnşallah ileride durumun düzelir bazen evlilik değiştirebiliyor.00 YorumlaBu kadar agrının olması da normal degil. Bir kadın doğum uzmanına kontrol olun. Enfeksiyon felan olabilir. Benim normal bir günden farksız geçiyor sadece ayaklarım agrır biraz
00 Yorumla
+1 yılHer ayın bir günü maf olan ben herkesin farklı ve gerçekten regl hassasiyeti ve anlayışı ile yaklaşılmalı kıyas yapılmadan benim regl günlerim kabus gerçekten 🤦🏻♀️🥺
00 YorumlaRegl sancısı ilk regl dönemimden beri çeken biriyim. Son 1 yıldır çok iyi hissesiyorum intihap olmadığı sürece asla ağrım olmuyor. Sağlıklı beslendim bol bitki çayı tükettim bol bol su içtim ve fazla yürüyüş yaptım. Düzelmesini bunlara bağlıyorum. Bence yürümek ağrıya iyi geliyor regl olamadığımızda yürürsek daha hızlı oluyor ve bitki çayı çok öneririm. Umarım sizinde azalır.
00 Yorumla
+1 yılbenim regl yine bana insaflı davranıyormuş. Benden daha fenaları da varmış. Bende sadece reglin 3. veya 4. gününde çok ağrıyor. Karnıma soğuk su, buz falan koyuyorum, biraz elimle masaj yapıyorum, ıhlamur çayı içiyorum geçiyor. Bacılar ben fazla dayanıklıyım galiba. size ALLAH kolaylık versin.
06 Yorumla- +1 yıl
Karna soğuk su buz koymak zararlı değil mi? Onun yerine sıcak su torbası daha iyi olmaz mı?
- +1 yıl
@Mitea646499 ya o ağrı sırasında pek mantıklı düşüne miyorumm aklıma ilk geleni yapıyorum. çocukken ilk olulda karnım ağrıdığında öğretmenden izin alır lavobada elimi islatıp suyu karnıma değdirirdim belki işe yarar diye önce soğuk sonra sıcak değdiriyorum karnıma tatutarsa gibi
- +1 yıl
@Mitea646499 ya tutarsa bi ihtimal belki belki olmaz
- +1 yıl
Anladım ne demek istediğini. Ama bencr soğuk yapma çevremden duyduğum kadarıyla ilerleyen zamanda sancılarını artmasına neden olabilirmiş
- +1 yıl
@Mitea646499 yavaş yavaş azaltırım artık saol teşekkür
- +1 yıl
Rica ederim 💙
+1 yılBenim sadece ilk gün çok ağrılı geçiyor. Normalde acı eşiğim yüksektir lakin bir yandan da kalp hastalığım olduğu için bu karın sancısını kalp ağrısıyla eş değer görüyorum. İkiside aynı ağrı oranında bence. Lakin ayak altına su koyup bir güzel sıcak çay içtiğinde birazda olsa alır ağrını.
00 YorumlaBu kadar da olmaz Dr git kist vardır ikincisi adet döneminde tersine biz insanları üzüyoruz kalbini kırıyoruz ortada bişey yoken bağırıyoruz sinirleniyoruz biz kendimize hakım olamıyoruz oyuzden yanlız kalmayı tercih edin o gün sessiz olacaksın o kadar.
00 YorumlaKıyamam sana 😒 bazen banada oluyo hele o ilk gün ki regl ağrısı geldimi mayın tarlasına düşmekten, beter ediyo insanı.
10 Yorumla- Daha fazla (86)
Daha fazla(101)
Erkekler Ne Diyor
67
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAbartılmıyor.
00 Yorumla Regl dönemi, kadınlar için zorlu bir dönem olabilir ve ağrılar, stres ve diğer semptomlar nedeniyle hayat kalitesini düşürebilir. Bu nedenle, bu dönemlerde sevdiklerimizin anlayışlı ve destekleyici olması önemlidir. Eşinizin ileride sizi anlayışlı bir şekilde destekleyeceğine dair umutlu olmanız güzel bir şey. Ancak, unutmayın ki her insan farklı ve eşinizin bu konuda nasıl davranacağından emin olmak için onunla açık bir şekilde konuşmanız gerekebilir. İlişkilerde açık iletişim ve karşılıklı anlayış önemlidir. Ayrıca, regl dönemi boyunca kendinize iyi bakmanız ve ağrıların azaltılması için önerilen yöntemleri uygulamanız da önemlidir. Bu yöntemler arasında sıcak uygulama, egzersiz, rahatlama teknikleri ve ağrı kesiciler gibi çeşitli seçenekler bulunur. Kendinize zaman ayırmak ve ihtiyaçlarınıza özen göstermek, hayat kalitenizi artırabilir.
31 Yorumla
Soran+1 yılBöyle anlayışlı erkekler var mı? Harika yazmışsınız
+1 yılReglağrısı nedir bilmiyorum ilk defa duyuyorum ama ben sevdiklerimin kalbini kırmam çünkü kimse üzülmeyi haketmiyor herkes mutlu olmaya ihtiyacıvar ben o yüzden sevdiklerimin hep yanındayım allah şifa versinde o nasıl bir ağrı regl nedir nerekerde ağrı yapıyor çözemedim
21 Yorumla
Soran+1 yılRegl karın ağrısı, bel ağrısı yumurtalıkların olduğu yerde ağrı, göğüs hassasiyeti vs yapar
Bütün kadınlarımıza bu konuda sabırlar diler, sevgili erkeklerden de bu süreçte anlayış ve destek olmalarını temenni ederim. belki işe yarar düşüncesi ile şöyle bir bilgi paylaşmak isterim; Regl ağrıları, birçok kadının ayda bir defa karşılaştığı bir durumdur ve herkes için farklı şekillerde rahatlama sağlanabilir. İşte bazı yöntemler:
Sıcak Uygulama: Ağrıyan bölgeye sıcak bir su torbası veya elektrikli ısıtma pedi koyabilirsiniz. Isı, kasları rahatlatarak ağrıyı hafifletebilir. Sıcak bir banyo da aynı etkiye sahip olabilir.
Egzersiz: Hafif egzersizler, özellikle yoga ve pilates gibi streçing hareketleri, kan dolaşımını hızlandırabilir ve ağrıyı hafifletebilir.
Unutmayın, bu öneriler genel tavsiyeler olup, kişisel sağlık durumunuzla ilgili olarak her zaman bir sağlık profesyonelinden tavsiye almanız önemlidir. Şiddetli veya düzenli ağrılarınız varsa, bir sağlık profesyoneliyle görüşmeniz önemlidir çünkü bu durum daha ciddi bir sağlık sorununun belirtisi olabilir.10 Yorumla
+1 yılAllah kadınlara ağrı acı vermesin yazdıklarınıza göre çok kötü bir şey çok acı çekiyorsunuz allah ağrısız acısız regl yaşatsın geçmiş olsun
61 Yorumla
Soran+1 yılAminnn
Abartıldığını sanmıyorum her ay olan bir acı az da olsa belirli periyotları var hormon değerleri değişiyor duygusal boyutu da var kolay bir şey olduğunu sanmıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinliklw kolay bir şey değil😥
+1 yılAbartılmıyor. Hormonların etkisi çok zorlayıcı oluyor.
52 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
👍
+1 yılBasına gelmeyen bilemez o dönem kolay değil 1 hafta burnumdan getirdiğini hatırlıyorum bence abartmıyolar kadınlar
34 Yorumla- +1 yıl
Bildiğim kadarıyla ağrılı sancılı bir dönem olmasıyla bazılarında agresiflik meydana gelmektedir bu gibi durumlarda biz erkekler olarak altdan almaya calısmalıyız o süre içinde herhangi bir cinsel yaklasımda bulunmamamız gerekmektedir
- +1 yıl
Dişi aslan diyarı 🙏
- +1 yıl
Angell20🙏
Soran+1 yıl😂😂 Getirilir gerçekten. Ama ben kendi kendime debeleniyor acı çekiyorumm Bana bulaşılmazsa karşımdakine sıkıntı çıkarïp üzmem
Abartarda var abartmayanda ama değişen yaşam koşullarının çevrenin etkisininde bu ağrı olayını arttırdığını düşünüyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle yediğimiz içtiğimiz hava koşulları vs. etkiliyor
Merhaba size hiç kıyamam ben işiniz çok zor yanında olsaydım güzel bir masaj sonra dilediğin çikolata ve kahve ve çay
22 Yorumla
Soran+1 yılİşte istenen ilgi tam olarak bu nasip olsunnn
+1 yılSağlık gibisi yok ağrıların vede sancıların varsa bir hastalığın varsa herkes inanır elbet abartmiyorsunuz
30 YorumlaBenimde eski sevgilim geceleri hastaneye kaldırıyorlardı o kadar ağrıyor du ama evlenince geçiyor o ağrılar
23 Yorumla- +1 yıl
belli olmaz geçip gecmiycegi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende hemoroid ameliyatı oldum eger bu agrı sizinki gibiyse Allah kolaylık versin ben gece agrıdan gündüz baş ağrısından uyuyamıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılAğrı sonuçta. Bizler de uyuyamıyoruz ağrıdan
Gizli Üye(25-29)+1 yılMagat sancısı çektim kadınlara Allah yardım etsin dedim.
22 Yorumla
Soran+1 yılOo bizde daha neler oluyor ekstra. Makat ağrısı, bel ağrısı, göğüs hassasiyeti, yumurtalıklarda savaş😂
Cevap sahibi+1 yılMaşallah maşallah 😂😂
Yok be ben erkek olduğum halde gördüklerim ağrı çekiyor kadınların hakkı odenmez
214 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle. Her şeyimiz acılı maalesef😑
Soran+1 yılRegl, doğum, regl öncesi göğüs ağrısı vs. onları kastettim
Soran+1 yılAmin😇
Soran+1 yıl😂😂 Kesinlikle anlat anlat bitmez. Onu da bebekken olursanız bezin içinde kısa sürede iyileşip hatırlamıyorsunuz bile😂
Soran+1 yılTeşekkürler öyle söylerler😊Geç yazmadım😂 Görünce cevap verdim.
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılNo, thank you😅
- Özel Günler & Hijyen konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılÇok geçmiş olsun benim iş yerimde bir ebe var 2 gün pert oluyor işe gelemiyor
218 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim😊 Siz de anlıyorsunuzdur ne zaman regl olduğunu😅 üniversiteye giderken devamsızlık haklarımı hiç kullanmayıp regl günlerime saklıyordum😂 Meslek hayatında onu da yapamam ki😟 Kadın olmak çok zor
- +1 yıl
Evet bu elden gelen bir şey değil düzenli cinsel ilişkiye başlayınca düzeliyor hormonlarla ilgili yani hayatın boyunca böyle olmuyacak
Soran+1 yılBu sevindirici😊İnşallah düzgün birini bulup evlenebilirim de geçer diye dua edeyim o zaman😅
- +1 yıl
Ben sağlıkçıyım inan evlilikten sonraki cinsel hayatta toparlanıyor ama miyom polip kist yoksa adet olayı rahat geçer buscopan plus ile ağrı kesici bulundur birde o aralarda ayak altına sıcak su uygula
Soran+1 yılSiz daha iyi bilirsiniz. İnşallah öyle bir şey yoktur. Hiç baktırmadım sadece ilk gün birkaç saat ağrıyor ve bu normaldir diye düşünerek. Ağrı kesiciye de vücut alışıp tepki vermiyor sonrasında ve adeti sekteye uğratıyor bir süre. Bitki çayları daha iyi hissettiriyor. Ayak altına koymak daha sağlıklıymış ama oradan kısa sürede acıyı dindirmiyor diye karnıma koyuyorum🤦♀️
- +1 yıl
Karına koymak abse enfeksiyon varsa sıkıntılı durum adetlerin düzenlimi
Soran+1 yılDüzenli. Annem de çok kızıyor ama ne yapayım😢
- +1 yıl
Ayak tabanına koy kadınlar her şeyi ayaktan alır üşütürsen idrar yolu enfeksiyonu sistit kasık ağrılarına neden olabiliyor unutma unutma sen bakiresin şimdi ileride vajinal duş sakın deneme
Soran+1 yılEvet gerçekten ayaktan alıyoruz. 1 ay çorapsız gezince, kendimi soğuktan korumayınca sonu böyle oluyor. Vajinal duş nedir tam olarak bilmiyordum şimdi baktım. Vajinanın içini yıkamak gerçekten sakıncalı zaten kendi doğal florası var ve kendini temizleyebiliyor.
- +1 yıl
Bunu yapan sivri zekalar var mantar enfeksiyonuna davetiye çıkarıyorlar hemende geçmiyor duş başlığıyla mastürbasyon yapanlar var ondanda içeri su kaçıranlar var
Soran+1 yılEvet ve mantarenfeksiyonu kolay kolay da geçmez sanırım. Uğraş dur ondan sonra. Şimdilerde vajinayı dıştan yıkamak için de fazlaca şey çıktı. Gençler de alıp kullanıyor bilgisizce. Sabun değdirmek bile iyi değil duşta su ile dıştan temizlemek yeterli diye biliyorum
- +1 yıl
Aynen öyle zaten vajina florası çok mucizevi bir şey günlük olarak bir yemek kaşığı kadar akıntı olması normal diğer ıslanmadan bahsetmiyorum
Soran+1 yılGerçekten canlılar muhteşem bir sistem ve işleyişe sahip👌🏻 Evet normalmiş ilk ergenliğe girdiğim zamanlar bu akıntıdan korkmuştum😅 Çoğu kadın akıntı külodunu kirletmesin diye regl olmadığı bütün günlerde de günlük ped kullanıyor. Havasız kalıyor ve mantar oluşum riski yine artıyor bildiğim kadarıyla. Ben o nedenle tercih etmiyorum
- +1 yıl
Pamuklu iç çamaşırı ve sık değiştirme zaten enfeksiyonda ağır koku oluyor kendin bile anlıyorsun
Soran+1 yılEvet sık değiştirip suyla güzelce yıkayıp kurulayınca bir sorun olmuyor. Evet enfeksiyonda koku oluyor
- +1 yıl
Aferin sen bilinçli bir kadınsın belli oluyor bu 🌺💐🌼🥰
Soran+1 yılTeşekkür ederimm😇🤗 Araştırmayı seviyorum özellikle sağlık alanını. Doktora gitmeden neler yapabileceğimi biliyorum. Bu aralar da sağlıklı beslenme ve hastalıklardan korunmaya sardım😂 Bağırsaklar mide pH'ı vs.😂😂 Birazda mesleğim kaynaklı araştırmayı seviyorum sanırım
- +1 yıl
Bravo yinede kafana takılan olursa her konuda sorabilirsin çekinmeden olur mu
+1 yılNeden bu kadar şiddetli?
Doktora danıştın mı?
Bazı durumlar için düzenli cinsel yaşam sonrası düzelme ihtimali olabiliyor.
Umarım ömür boyu çekmezsiniz.🤲 Çok kötü gerçekten.
01 Yorumla
Soran+1 yılReglim düzenli. İnsanlar evlenince geçer benimde böyleydi şimdi regl ağrısı hissetmiyorum diyor. İnşallah düzgün birisi ile karşılaşıp hayatları birleştiririz ve benim de regl ağrïm olmaz😅
Kadında regl ağrısı neyse erkekteki tşşk ağrısı aynı
212 Yorumla
Soran+1 yılvurma harici acı oluyor mu
Soran+1 yılEminim ki çok kötüdür. Bu ağrdan dolayı erkeklerin empati yapması kolay olmalı aslında
Soran+1 yılUmarım bana denk gelir. Şöyle hanımcı mutlu edecek biri😂
Soran+1 yılNasıl gezinerek ne yapayım😂😂
Soran+1 yılGizlendiğim yok ki😂😂 Buralarda gizlenmek gerek yoksa normalde gizlenmiyorum
Soran+1 yılGerek yok😂😂
Bir hemşire olarak bilimi referans aldığımda abartılmadığı sonucu çıkıyor
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılbenim penisim bir hafta boyunca kanasa ortalığı ayağa kaldırırım
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 Değil mi? Ama bence kadınların acı eşiği yüksek reglin ilk günü feci geçiyor sonra alışıyorum
+1 yılAbartılmıyor , kimisinde şiddetli , kimisinde hafif geçiyor ama sırf bu dönemlerinde hususi abartanlarda yok değil.
10 YorumlaBazen abartıldığını düşünsem de (kız arkadaşım ölüyorum gibi tavırlar sergiliyor, cidden çok değişiyor) çekmeden anlayamayız.
20 YorumlaEvet abartıyorsunuz bence! Bunu da çok abartıyorsunuz…
010 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç saat bu acıyı deneyimlemenizi isterdim. Tansiyon düşüyor bacaklar, bel, kasıklar ağrıyor.
Soran+1 yılPsikolojik acı ile vücut acısını ayırt edebiliyorum. Bu vücut acısı. Kanı atmak için rahim sürekli kasılıp gevşiyor ve oksijensiz kalınca ağrı ortaya çıkıyor. Diğer kadınları bilmem de benim canım bir şey çekmiyor özel olarak
Soran+1 yılYok yok bir kadın bu durumu abartmaz. İlgi seviyordur o ayrı. Benim sonraki günler sorunum olmuyor ve hayatıma normal devam ediyorum. Nasıl bir ameliyat
Soran+1 yılDoğrudur yumurtalık kistleri sancı yapar farklı zamanlarda da. Allah yardımcısı olsun. Çok kötü bir şey
Soran+1 yılAnladım. 😂😂 Tamam. Çok teşekkür ederim😊
Kadın olmanın karşılığında ödenen ufak bir bedel sadece
110 YorumlaMuhakkak doktora git yaşamayan bilmez ben yaşamadım ama çevreden duyuyoruz
10 Yorumla
+1 yılBazen karnım öyle bir ağrıyor yumruklama ihtiyacı hissediyorum
10 YorumlaÇocuk yaptıktan sonra azalıyor acı.
24 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle diyor inşallah öyle olur. Çünkü her reglin ilk günü betim benzim atmış bir şekilde kıvranıyorum😞 En azından çocuktan sonra geçsin. Evlenince, cinsel ilişki yaşayınca da azalıyor diyorlar🤷♀️
Soran+1 yılAnlayışla karşılayıp yanında olduysanız o günleri biraz daha mutlu atlatmıştır ne güzel.
Bence abartı degil her insanın canı yanabilir ben inanıyorum
30 Yorumla
+1 yılUmarım istediğin gibi biriyle evlenirsin 🙂
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah kolaylık versin sevgilimi regl ağrısı var diye kucağımda taşımıştım, hahaha sonra aldatıldım:))
02 Yorumla- +1 yıl
Aklıma Oğuzhan Uğur'un hikayesi geldi üzüldüm bee dmmdmdmd
- Daha fazla (37)
Daha fazla(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri