Regl olmak abartılıyor mu sizce?

Kesinlikle abartılmıyor, kadinlar kesinlikle hak verilmesi gerek konulardan birisi, araştırmalar bile yapıldı bu konu hakkında suni ağrı bile veriliyor büyük universitelerin kliniklerinde ve erkekler buna bile dayanamıyorlar ki bunun gerçek olanını siz düşünün. Erkekler önce bu konuda partnerlerine yardımcı olmayı öğrensinler onu bile yapamıyorlar ama gelip burada yorum yapabiliyorlar.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bazen abartılıyor evet
Eve diyen erkekler ne alaka? Evet diyen kızlar daha real görmediğine eminim👍
Kesinlikle evet. Çünkü aslında bu normal günden farklı bir gün değil bile
Hayir her bakımdan agrili bi süreç
Biraz abartılıyor
Abartan var
Tiksiniyorum bunun konuşulmasından
Olduysan oldun
Bize ne
Tam olarak böyle bakıyorum meseleye
Tiksinmenizi anlamadım doğal bir şey sonuçta. Kadınların çektiği ağrılardan söylediğini düşünüyorum çünkü yapıları biraz değişiyor. Ama tabiki olduysan da herkese yayılmak zorunda da değil.
Kadın olsaydınız anlardınız. Konuşanlara karışmıyorsunuzdur umarım. Tiksinme sebebinizi öğrenebilir miyim?
Gözümün önünde konuşursa bozarım
Duymak zorunda değilim bir tarafından pis kan aktığını
O pis kan dediğiniz kadınların sağlıklı olduğunu gösteriyor ve kirli kan değil. Siz de regl sayesinde olustunuz bunu unutmayın.
Ağrısını psikolojisini bilmediğim için yorum yapamam
Bence butur konular kız kıza olmalı bir erkek olarak ta görüşüm mide bulandirici
çok zevkli bir bşey başka diyeceğim bir şey yok kızların hepsi yapsın çok iyi bir şey yapmadan da eleştiri yapmayın ya
Aman aman çok ters oluyorlar
bence abartmıyorlar şu sıralar
hedme çok
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş