Bana bile çok garip geldi evet ağrılı ve oldukça stresli oluyor ama ben o zamanlarda sadece yalnız basıma yatmak istiyorum mesajlaşmak falan bile istemiyorum ilgi istemiş ağrıyı abarttığını düşünmüyorum kasıklarında sürekli ağrı olduğunu düşün inanılmaz kötü bi histe erkek bunu ne anlasın da ne gibi bi çözüm önersin
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet bak ne güzel dedin valla ne gibi bir çözüm onereyim bana niye söylüyorsun git agrini yaşasana abicim sjjfjsk
Ay bi flörtüm de bana yapmıştı başım ağrıyordu regl dim ama problem baş ağrımdı yani bana durmadan karnına sıcak su torbası falan koy diyor diyorum ki karnım ağrımıyor başım ağrıyor utandım falan sandı herhalde çıldırttı beni
Valla Allah öyle kızlardan uzak tutsun beni çık çekilmiyorlar ben sanki sadece bu kızla konuştum yorumlar öyle yazanlarla dolu abicim bir sürü kız oldu gecmisimde kimse böyle ml ml konusmadi
Bende doğru bulmuyorum erkekler ve kızlar özel konulara karışmasın en sevmediğim şey ağrı çekiyorsan ya keyfim yok ağrım var de geç uzatmanın manası yok
Her kızın ağrı seviyesi farklı oluyor ve aydan aya ağrı miktarı değişiyor. Bir ay acıdan ölürken diğer ay ağrısız atlatabiliyoruz. Genel hatlarıyla şöyle özetleyeyim. İlk iki gün sancı ara ara gelir ama seni elden ayaktan keser. Gece uyumaya çalışırsın, seni uykundan uyandıracak bir kasılma olur. Sonraki günlere doğru ağrı ve kan miktarı azalır.
Erkekler de flörtlerine, sevgililerine "ağrı kesici iç" diye tavsiye veriyorlar. Çıldırıyorum. Ağrı kesici ve süt ürünleri kanı kesiyor. Pis kan arınmadan ayı atlatıyoruz.
Gerçekten ağrı çok fazla oluyor bazı insanlarda senide tekrar konuşmaya başladığınız için yakin görmüş ve senin daha sıcak gelmeni beklemiş ama sen gerçekten çok soğuk yapmışsın ayrıca insan bu nazlı hallerini sevdiğine değilde başka kime yapacak
Hey tatlım, bu tarz erkeklerle vakit kaybetmene değmezmiş gibi geliyor bana. Sen kendi değerinle ve huzurla ilgilen, gerçekten seni önemseyen ve destek olan insanlar zaten sizinleyken arkanızı bırakır. Bir de, regl sancıları bazen gerçekten çok fazla abartılır ama bu durumda önemli olan kendini dinlemek ve rahatlatıcı yöntemler bulmak. Yoga, ılık duş ve hafif egzersizler bazen iyi gelir, biliyorum. Kendine iyi bak ve mutlu kal! 💖✨
Regl sancısı zor evet ama biri koluna girip hastaneye götürcek kadar değil bende acile çok gittiğim oldu ama herhangi biri kucağına alıp götürmedi veya koluma giren olmadı sâdece şöförlük yapan bi babam oldu 😅çok fazla abartılmış bu arkadaş tarfından
0
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Kafayı yiyorum bu böyle konuşunca kanım çekiliyor insan biraz mantıklı konuşur sohbeti keyifli olur yok nerdee
Benim için mantıklı geliyor ama işte mantık evliliği de ne kadar sağlıklı bilmiyorum evlenince de böyle beni sıkıntıya sokar psikolojimi bozarsa dayanamam😂
İkilemde kalman bile yanlış net değilsin ona karşı içine sinmiyosa bırak derim yarın bi gün evlenirsin çocugun olur içindeki hisler yine aynı olur tahammül seviyen biter ve bırakırsın daha kötü
Ben buna geçen yaz neden yazmayı biraktim çünkü aynı şekilde konuşuyordu yazın ortasında bana üstüne bir şey al akşam çıkarken üşütme diyordu gündüzleri 50 derece yaşadığım yer akşam soğuk değil aksine sıcak
Yok regl sancısı cidden ölüp diriltir adamı da kız durumundan istifade ederek ona acımanı güzel sözler söylemeni ve arada bağ kurup yakınlaşmaya çalışmış
Evet hem ruhsal hem bedenen zor regl. Sancı ağrısını geçtim aşırı pozitif şen şakrak insanı bile çöküntüye uğratıyor. Karşındaki kişi gayet normal. Sma sen ikinci şans vermişe benzemiyorsun
0
22 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu normal mi şimdi 😂 taksi çağır git diyorum ne istiyor keşke acile gitsem diyor bende çözüm üretiyorum illa gidip kendim mi götüreyim acile
Ben kızla empati yapınca abarttığımı görüyorum sen farklı şekilde dusunebilirsin hemfikir olmayınca sağlıklı iletişim kuramamış ya da psikolojik sorunları olan biri mi olmuş oluyorum bence böyle düşünen anormal bir insandır.