Biraz aliskanlik. Bir 20 30 gun tutsan kendini vallahi daha canin eskisi gibi cekmez... oruca gelince bende tutuyorum ama iftardan sahura oturdugum sitenin yuruyus yolunda 10 bin adimimi tamamliyorum
detoks olmussundur ne mutlu ben bilirim o rahatlıgı 1 aydır yapıyordum ama son 2 haftadır zıvanadan cıktım bugün tekrar bakladım 10.000 adım tek ögün ve zero sugar ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ramazanda olmuyo ya yuruyemiyorum da sekersiz de duramiyom :(
Biraz aliskanlik. Bir 20 30 gun tutsan kendini vallahi daha canin eskisi gibi cekmez... oruca gelince bende tutuyorum ama iftardan sahura oturdugum sitenin yuruyus yolunda 10 bin adimimi tamamliyorum
Malesef yurumek icin oyle bi imkanim yok ama en azindan sekeri birakabilirim. Beni gaza getirdin 😄
detoks olmussundur ne mutlu ben bilirim o rahatlıgı 1 aydır yapıyordum ama son 2 haftadır zıvanadan cıktım bugün tekrar bakladım 10.000 adım tek ögün ve zero sugar ;)
misss gibi bir hayat. insanın kendi için bir şeyler yapması bile yetiyor
21. günden sonra canın şeker istemiyor beyin unutmaya başlıyor. ben de tüketmiyorum şekersiz nescafe bile aşırı tatlı geliyor
Denemek lazım aslında sağlık için iyi olduğu kesin...
Adımlarımı saymadım ama 12 13 saat ayak üstü gel git benim işim
2 yıldır şekerli hiç birşey yemiyorum:d
Eskiden kendime eziyet ediyormuşum meğer
Günde 10 bin atamıyorum hiçbir şekilde :D ama evet şekersiz beslenince insan daha iyi düşünüp daha zinde hissediyor
Benim oturduğum sitede kendime ait yürüyüş yolu var ve evden calistigimdan Çok rahat uyguluyorum
Yasaklardan dolayı 10 bin adı zor biraz ama ev egzersizleri çok işe yarıyor
Ya oturduğum sitenin kendine ait yürüyüş yolu var ve evden calistigimdan Çok rahat uyguluyorum
O zaman devam bro. Bisiklet de öneririm. Havalar açsa da başlasak yine bisiklet turlarina
Şeker kullanmıyorum ama hemen hemen 10 bin adıma yakınımdır günde ve evde de spor yapıyorum
mis gibi hayatın olur
Şeker önemli ben şekersiz yaşayamam
Şekersiz hayat
mutlu bir hayattır
İyi olur
Adım kolay da şeker çok zor
Denemedim.
Sağlıklı olur