Ben aklına gelebilecek çoğu salatalık sebzeyi içine koyuyorum. Tat versin diye mor lahana turşusu koyuyorum. Bir de yayla peyniri. Bütün sebzelerin ince ince kıyıyorum resmen kaşık salata oluyor. Ardından tuz hariç diğer baharatlardan kendimce ekliyorum. Yağ kesinlikle kullanmıyorum. bolca limon sıkıyorum.
Bir sürü var sadece bir tanesini bırakıyorum Ama yeşil salata, maş fasulyeli, hindi fletolu, kerevizli ya da en son paylaştığım mutlu yaşam salatsı gibi bir çok salata var hepsine bak sen
Her şeyden az ve öz yiyince hiç bir sıkıntı olmuyor. Yıllarca denemediğim diyet kalmadı en sonunda ekmeği şekeri tuzu kestim ve 117 kilodan 82 kiloya düştüm boyum da 1.82 3 5 kilom var onuda ağırlık çalışıp topladım ve vermeyi düşünmüyorum gayet mutluyum
Ton balıklı veya tavuklu salata dışında evdeki sebzelerden çeşitli salatalar (mercimek salatası, brokoli salatası, havuç salatası vb. özellikle karnabahar kısırını tavsiye ederim) yapıp tüketirim ve sosuna dikkat ettiğimizde hepsi diyete uygun olur 👍
Beyaz lahana, havuç (mor soğan) ince uzun rendelenmiş, haşlanmış ve didiklenmiş tavuk göğsü ya da light ton balık konserve. Sosu için, yoğurt, hardal, zeytinyağı ve limonun suyu.