Değişik tarifler deneyeyim dedim, insan dön dolaş aynı tarifi yemekten bıkıyor, sizin keşfedip beğendiğiniz tarifler var mı?
Beğendiklerimi deneyeceğim😋🥳
Beğendiklerimi deneyeceğim😋🥳
Kavanozda salata yapıyorum bu ara:
Kavanozun içine marul, domates, haşlanmış tavuk göğsü, domatesi doğra salataya doğrar gibi, onun ardına ayrı bir kapta ezdiğin süzme veya normal yoğurdu ekleyip tuz ekle kullanıyorsan, sirke, yağ ve nar ekşisi ekle kapağını kapatıp çalkala hiç tabağa falan almadan kaşıkla ye ama nasıl güzel oluyor anlatamam, ya da bana öyle geliyor herkesin damak tadı farklı...😂😂
çok etkileyici bir tarif şoktan bime girip geleceğim ben hemen 😂😂
Neden beğenmedin mi
Kafamda kombinleri düşününce hoşuma gitmedi
Yaa
Cevap
5Cevap
Tavukla bir şey yaptıydık 3 kişi zehirlendi. Tarif veremem ama sen yapmaya başladıkça şunu at şunu at derim.
Canıma susaram sana sorarım tarifi😂😂😂
o hortumu sana yutturuyorlar biliyosun dimi 😱
İstemesemde ben zaten bayılırım 😂
korku filmi izlemiş kadar oldum🥺
Humus çok severim, közlenmiş patlican salatası, közlenmiş soğan salatası (favorimdir nae ekşisiyle harika oluyor),
Közlenmiş soğan mı😱 onu bilmiyordum 🤔
Baktım netten, çok güzel olduğuna eminim kesin deneyeceğim bunu teşekkür ederim 🙏
Çok değişik şeyler bak miden falan bulanır 😁
Kurbağa bacaklı salata değilse ben okeyim 😂😂😂
Ahaho kadar değişiğini bende kaldıramam 😂 salyangoz kızartması dicektim 😂
Öğğyk🤮🤮 midem kanıyo şu an😭😭
Piyazı fasulye hariç diğer bakliyatlarla yapıyorlar dene seviyorsan 😅 biraz toparlaman için sana ellerimle tarhana yapayım 😂
Oyyyy😋 kalbimden vurdun💘 nohutlu piyaz gördüm🤔onu denicem ama tarhanaya bayılırım 🤤 ölürüm 🤤 biterim🤤 😂
Bu sene ev taşımaktan yapamadım bende her sene kendim yapıyordum😮💨 nohutlu güzel olur bence de, nohut seversen humusu da dene enfes bişey ama nuhutun kabuğuyla uğraşma ne gerek var 😂
Humus yaptım önceden ama tahin sevmediğim için onuda sevemedim🥺 onu ayıklayacak sabır bende yok rondoda erir gider o😂😂
Bende de mideme girecek şeyler için sabır yok 😂 tahini az kat deneme yanılma sevdiğin tada ulaşır o 😏
daha pişirmeden "biz bunu ne zaman yicez" diyor musun🤭😂
Ocaktayken ağzıma attıklarımı mı soruyorsun tam olarak 😂
Ahahha evet tam o😂 pişirirken doyuyoruz🤭
Sonra sofraya neden oturmuyorsun yemeğe zehir mi kattınlar falan 😂 alakası yok herkesten önce yedik 😁 o değilde zehirle adam mı öldğrülür niye iz bırakalım 😅😂
Ahahaha dosta korku düşmana güven veriyosun 😂
😂😂 ben vermiyorum aslında 😅
😂😂
he o alıyor 😂
Beni yormasın hiç kimse 😅
Sonbahar Fritto Mistoİçinde mantar kabak elma falan var iştah açıcı bir aperatif ama şarap da var içinde bir kaç damla ben bunu denemiştim
Teşekkür ederim ama şarap kullanmıyorum.
İyi o zaman
Kardeşim yapıyor biseyler yiyorum 😂
Alıştığım yoldan devam ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?