Hiç çişinizi altınıza kaçırdınızımı uyanıkken ( bebeklik hariç büyükken ) neden ne sebeple kqçırdınız altınıza
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir sabah kaltım uykulu bir vaziyette gittim traş oldum yüzümü yıkadım takım elbisemi giydim... helaya gitmedim yok gibi hissetim meger içimde fırtınalar kopuyomuş... dıraga dogru yürüdüm karnım guruldamaya başladı açlıktandır kah yapmamıştım tam duraga geldim bir ossuruyum degim... bişey fıskırdı resmen motoru bozmusun :) hemen eve gittim tab i eve gidene kadar yarısı çoıktı :) duş aldım yedek takıım giyip olay mahalinden uzaklaşım :) aynı güzergahta dönerken geçtigim yerler belli oluyodu :)
15 Yorumla
Soran+1 yılIyyyy
Cevap sahibi+1 yılne ıyyy :))) sen hiç yapmasın mı altına
Soran+1 yılKüçükken
Cevap sahibi+1 yılyıllıarın en önemi var büyüdükçe bagırsaklarda büyüyo sadece mikatar farkı var
Soran+1 yılHı hı
En İyi Cevaplar
Gece uyuduğumda çiş ihtiyacı ansızın bastırınca şimdi kim gidecek diyorum ve değirmenler dönüyor :) bide yine. Böyle bir zamanda yani çiş bastırınca kendimi lavaboda gibi görüp yine değirmenler dönüyor :)
13 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılEvet
yaptım.. kimse beni yadırgamasın vallahi gizliden de yazmayacağım :)
şimdi orta okula gidiyordum 7 mi ne :) çok kola içtim bir gece öncesinden ama abartmışım yani. sabah bir kalktım her yer göl :) annem yatağı atmak zorunda kalmıştı. işin garip tarafı rüyamda tuvaletteydim, rüya değil gerçekmiş anlıyacağın:)
dalga geçen olursa vururum :D rahatladım be itiraf gibi oldu saol pembeli :D212 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim annen kızdı mı
Soran+1 yılBoşver :)
- +1 yıl
ay walla supersin ya koptum gulmekten ama anltis tarza guldummmmmmm hahahahaha
- +1 yıl
Pembebio çok süpersin valla... Gülmekten altıma kaçırdim :D
- +1 yıl
işek partisi mi :))))))
- +1 yıl
Benimde annem dövüyor du ben altıma yaptım zamanlarda
- 1 yıl
uyurken ruyayla gercegı karıstımıstım :D bı baktım gıden gıtmıs :D :D
13 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılAhaha
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
71Cevap
+1 yıl14 Yaşındaydım okuldan çıktım eve dönüyorum çişim var metroya binicem. İstasyonlardada Tuvalet oluyor. Tam giricem bi kadın çıktı tuvaletler çok pis sakın girme dedi bende tamam tamam dedim girmedim. Neyse metroya bindim gidiyorum yanımdada iri yarı korkunç bir adam var. İçimden umarım şu adamla diyolog kurmam bişi yapmam dedim. Sonra metro bi hareket yaptı herkes sarsıldı bende o adamın kucağına düştüm. O anda hem korkudan hem o utancın verdiği şeyle şırrrrrrrrrr. O adama pardon bile diyemedim o anlık şeyle. Taytımın içine işedim, yerler hep çiş oldu. Ağlamaya başladım. Metro hareket ediyor benim çişlerim yerde diğer uca doğru kayıyor. Neyse metro durakta (ineceğim durak değil) durdu ben ağlıyarak indim merdivenlerden çıktım ordaki güvenliğe iç çekerek tuvalet nerde diye sordum, altımın ıslak olduğunu görebiliyor o sırada oda biraz utanarak şu köşede dedi. Gittim. O anki akılla peçeteyle altımı kuruttum ve içine peçeteler tıktım sonra metroya tekrar bindim ve metronunda ışıkları açık olur bilirsiniz. O koyduğum tüm peçetelerin kıvrımları... O çişin aktığı yerler, kasıklarım fosforlu gibi parlıyor. dedim daha ne kadar batabilirim iç çeke çeke yere oturdum çantamı kucağıma aldım. öylece gittim. O gün hayatımın en kötü günüydü, o adamı birdaha görmemek için defalarca dualar ettim.
53 Yorumla- +1 yıl
@dilara00000_ yaaa çok komik:) ama küçükmüşsünüz herkesin başına gelebilir. Koca koca adamlar kadınlar işiyor sıçıyor.
- +1 yıl
lisede biraz haylazdim. derste tuvalet izni alir tuvalette sigara icer gelirdim. saf bir hocanin dersinde her ders izin isterdim. bir gun adam hiddetle hayir dedi. hocam dedim zor durumdayim sıkıştım feci dedim. inanmiyorum oglum otur dedi. hocam bir saniye dedim yanina gittim hocanin gozlerone bakarak ikinmaya basladim. git gide kizardim. ama cisim yoktu. son bir nefes cektim destur dedim icimden. kipkirmizi suratimla hocannin karsisinda gozlerinin icine bakarak altima isedim.
51 Yorumla
Soran+1 yılYuh
:D bu nedir ya dur sana bir akrabamın içiyesini onun anlatışla yazıyım e:D
mehmet dyı: ula oğlum bu hemengül yengen gecen beni boğuyodu
ben: noldu dayı hayırdır?
metmet dayı : gece yarısı karı koyu vermis altına nasıl koyduysa buğazıma kadar sidiğin içinde buldum kendimi :D13 Yorumla
Soran+1 yılIyyy
Soran+1 yılKötü
3. veya 4. sınıfdaydım derste tuvaletim cok geldi utancımdan öğretmenede söylemedim tuttum tuttum dersin bitmesine 5-6dakka kaldı ve salıverdim cok utanmıstım o gün ve bir arkadasım daha vardı öğretmenimiz tahtada çarma taplosunu saydırıyordu arkadasım sayıyordu iste 3x1=3 3x2=6 3x3=9 sonra bir dondu ve tahtada salıverdi ve bu arkadasım bayandı eski hatıraları hatırlattın :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHatıralar işte
Yani ben kaçırmak değil de, bir iş seyahatinde Konya dan Antalya ya gidecektim. Terminal de biraz karnım ağrıdı. Bilet kuyruğunda beklerken bir TIS atayım belki geçer dedim ama TIS osuruk pis osuruk derler. Yemin ediyorum sırada ki herkes dağılmıştı. Gişe deki adam oda kokusunu çıkartıp etrafa sıkmıştı. Ben de etrafa bakıp ayıptır kardeşim toplum içinde böyle yapılmaz diye söylenmiştim. :)
00 Yorumla8. Sınıfa giderken dersaneyi asıp arkadaşla Playstation oynamaya gittik, oyun fena sardı beni. o gün sabah çişimi yapmamıştım, dersanede yaparım demiştim. Dersaneye gidince de tenefüste taparım demiştim. Tenefüste çıkıp PS salonuna gittik, orda yaparım dedim. Oyun fena sarınca çişimi tuta tuta oynadım. Yenilmemek için oyunu bırakıp gidemedimde.. kaçtı derler yoksa.
En sonunda klktım wc ye koştum bir baktım wc dolu.. sonra altıma yaptım bende yaaa, ordan da eve gittim annem kızdı.41 Yorumla
Soran+1 yılHatıralar işte
+1 yılÇok fena bir an olmuştu neydi bilmiyorumda durduk yere oldu 1 adım atsam litrelik işeyecek gibiydim hastahaneye kadar 20 30 kere yapmaya çalıştım ama pipimden 1 2 damla kan geliyordu. d sonra hastahanede 3 tanemi ne serum yedim birde pipi meselesine fazla takılmayın 10 sene önce oldu bu olay şimdi olsa bir üst versiyonunu söylerdim. d
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
- +1 yıl
:))
+1 yıl32 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
+1 yıl13 yaşımda korkudan altına işemek ve korkudan altıma kaçıracak mıyım merağını gidermek için bol bol su içtim 1 saat sonra kirli kıyafetlerimi giydim tuvalete gittim FNAF4 oynamaya başladım. Jumpscare yiyince korkudan altıma kaçırdım
10 Yorumla
+1 yılrüyada tuvalette olduğumu görüp çok işemişliğim olmuştur :D özellikle yaz aylarında yatmadan karpuza dayanırdım :D bir kaç saat sonra rüyada tuvalete işerdim :D en son 7. sınıftayken olmuştu sanırsam :D
05 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ne çok yapan var bunu
- +1 yıl
Normal yapan çok azdır zaten neredeyse herkes rüyasında tuvalette olduğunu görüp yapar :D
Soran+1 yılŞeytan ın işi bu:
- +1 yıl
Ahaha :D olabilir :D
Soran+1 yılKesin kesin onun işi
- Sağlık konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılŞu an kadıköy barşar sokagmdaym mekanda değil çapulcu tarzı dışarıdayım 7. Biramı içiyorum çok acayip bir o kadar da pis çişim geldi ama köşe başlarına işemeye karşı oldugumdan mütevellit tutmaktan başka çare yok bu arada rekorum 8 saat.. ^_^
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm kaçta bitti
- +1 yıl
9...
bir keresinde cok yorgundum arti 2 gün uykusuzdum evi tasimistik uyudum rüyadayim resmen bizim evin tuvaleti işiyorum bir yandanda yatakta sicaklik hissetmeye basladim firladim ama ne care gitti yatak üstüm :)
056 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 2 etti
Soran+1 yıl1 i daha yatağa yapmış
- +1 yıl
konusma l*n bide deşifre ediyo :) bir keresindede cok cisim geldi evin bahcesine kadar yetistim eve cikacak kadar vaktim kalmadi :) agaci sulayim dedim cikardim işiyorum kilottan cikardimda etrafa bakmaktan kimse görmesin diye acele ediyorum meger pantolunun kenarindan içeri saliyomusum uyandim işi ama geç :)
Soran+1 yılHahaha bu ne ya
Soran+1 yılBaşka yoktur ama
Soran+1 yılUmarim
Soran+1 yılAnlat be anlat yine ne yaptın :)
Soran+1 yılHahahs hem sen kızlarla mı oturuyordun
Soran+1 yılSınıfta
Soran+1 yılHahaha
Soran+1 yılUykum yok
Soran+1 yılHahaha Hayır olmadı
Soran+1 yılOlmadı diyom sana
- +1 yıl
senin yerine yazıyorum sen başliyon 1 2 3 dadadadam :) bir gün panpilerle oturuyooruz parkta sohbet vs. muhabbet guzel o an kucuk wcen geldi :) tuvallette yok tutacak güc zaten yok kalktın kosa kosa tuvalet arıyon son anda buldun kapıyı actın donunu çözemeden gitti oh tuvallette kal emi :) bize sölettin sölettin kendin sölemiyon pislk :)
Soran+1 yılYat uyu ayrıca Uydurma
Soran+1 yılUyusunda işesin ninni :))
Soran+1 yılYapmadığın şey mi
Soran+1 yılEvet sen
Soran+1 yılSabah oldu canım gece bitti
Soran+1 yılKüs deyildik ki bqrisalim
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılHoop nötr soruyor bunları noluyo
Soran+1 yılBunları neden soruyorsun dedim
Soran+1 yılHı hı
Soran+1 yılHahaha yok bişey iyi akşamlar :)
Soran+1 yılburada sor :)
Soran+1 yılNiye bilmek istiyorsun
Soran+1 yılIsteme
Soran+1 yılSorun neydi peki
Soran+1 yılBays o zaman :)
Soran+1 yılHehe
Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Soru yanlış.. Hiç altına işemiyen var mı olmalı.. Varsa anırarak dolaşırım..
51 Yorumla
Soran+1 yılVardır bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşımla iddaa bayiinde iddaa oynarken öyle bir gelmişti ki 100 metre ilerde kendi dükkanımız var acil gitmem lazım diyip kosarak dükkana gidiyordum kosarken kacırmıstım sonra elektrikli soba karsısında kurumasını bekleyip taksiyle eve cıkmıstım offffffffffffff kötü hissettim ya :D
014 Yorumla
Soran+1 yılAnılar işte :)
Cevap sahibi+1 yılutandım ben gidiyorum :D
Soran+1 yılNereye ya :)
Cevap sahibi+1 yılYatağıma :D
Soran+1 yılSakın. yapma yatağına :(
Cevap sahibi+1 yılDalga gecme benimle insanlarin icinde :D
Soran+1 yılSaklanmış :)
Cevap sahibi+1 yılUtandim yorganin altina saklandim :D
Soran+1 yılGel gel utanma :)
Cevap sahibi+1 yılKapatalim bence konuyu :)
Soran+1 yılAyy utandı :)
Cevap sahibi+1 yılTamam ya şımardın :D
Soran+1 yılHadi işine bak sen
+1 yılSınıfta heyecandan öyle bir kere olmuştu aşı günüydü
buda şaka olsun
Arkadaşımın beslenme çantaşına işedim eheh :)01 Yorumla
Soran+1 yılHmmn
+1 yılEn son 5. sınıfta derste bişeye çok gülmüş ve biraz kaçırmıstım :D
23 Yorumla
Soran+1 yılGördüler mi
- +1 yıl
yok bikaç damlaydı zaten şırıl şırıl işemedim :D
12 Yaşındaydım çok çişim geldi koşarak tuvalete gittim ve eşofmanın ipini çözerken doşaltı pantolonu çıkaramadım aktı gitti -_- aggg :D
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki geçmiş olsun
benim musluk tazyikli su gibi yatağı su gibi sırılsıklam işiyordum şimdilik birşey yok büyüdük artık öyle bir sorunum yok ve halende gece tuvalete gitmiyorum :-)
11 Yorumla
O çok farklı bir durumdur kimisi psikolojik iken kimisinde idrar kanallarında enfeksiyondan kaynaklanabilir çok şükür olmadı hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
+1 yıluyy hatırlatma 6 sınıfta oldu off rezillik allahtan kimse görmemişti off ya amann berbat bir anı :D bana bunu hatırlattın
038 Yorumla
Soran+1 yılNiye yaptım peki :)
- +1 yıl
ne biliym niye yaptığını :D niye yaptın diyesoruyosanda can sıkıntısından altıma ediym dedim :D
Soran+1 yılYoo bence çok iyi biliyorsun niye yaptığını :)
- +1 yıl
yav sen beni rezil etmeye takmışın baya :D bakk sana gerçek nedenini açıklıyorum can sıkıntısı biraz heyecan olsun diye eve öyle bir gizlilikle gittimki film gibi :D
Soran+1 yılUydurma ve şimdi doğruyu öt
- +1 yıl
ne dememi istiyon gittim sınıfın ortasında herkesin karşısına geçip işedimmi diyim ya :D
Soran+1 yılHahaha niye yaptın bunu konuş
- +1 yıl
vallaha ben yapmadım onlar zorladı :D
Soran+1 yılNe demek onlar zorladı öt be öt
- +1 yıl
biri yandan geçiyodu
Soran+1 yılBak nickimi de biliyorum ya doğruyu anlatırsın ya da https://www.kizlarsoruyor.com/uye/hmmpekipeki
altına kaçırmış diye soru açarım ona göre- +1 yıl
allahım ya sen ne çıktın off :D bela aldık başımızaaa :D bak gerçkeleri söylüyorm sakın öyle bişey yapma bende sana 5 kişi aynı anda tecavüz edilmiş diye koyarım dicektimde isim yok fena battım off :D bak şimdi biz sınıftaydık
Soran+1 yılEeee sonra
- +1 yıl
bizim sınıftan biri hapşırdı bende tez geber dedim oda hep birlikte dedi zaaaa :D
Soran+1 yılÇok saçma açıyorum soruyu
- +1 yıl
tamam tama özür dierim bak gerçeği sölüyom bak şimdi eve çk geç kalmıştım yolda unutmuşum okulda gitmeyi yolda birden bastırdı bilmeden gaçtıı nenem gile gittim babamın pantolonunu falan giydimm valla böyle doğru
Soran+1 yılNiye 2 saatte anlatıyorsun
- +1 yıl
2 saate anlatmıyom sen 2 saate cevp veriyon + ben 10 kişiyle konuşuyodum napim yetişemiom :D
Soran+1 yılÖnce benim istediğimi yaz ki yazdın şimdi kimle istersen konuşabilirsin
- +1 yıl
oha şimdiden trip atıyo :D yuh be
Soran+1 yılHmmmmm
- +1 yıl
bana kötü anılarımı hatırlattın :D aşık olduğum kızda aynı senin gibi konuşuyodu :D şimdi nefret ediyom ondan tabi :D
Soran+1 yılPeki iyi akşamlar
- +1 yıl
hmmofff ne soğuk oldun birden hadi iyi akşamlar
Soran+1 yılNe oldu
- +1 yıl
nasıl ne oldu nasıl konuşuyordun birden afedersinde s. g der gibi konuşmaya başladın anlamadımki
Soran+1 yılYoo sıkıldığını düşünmüştüm
- +1 yıl
ne sıkılması şimdi eylenmeye başladım :D
Soran+1 yılYaa
- +1 yıl
işte böyle ya :D dahada istek geliyo sen böyle diyince :D diğer türlü o nasıl konuşmaydı öyle :D
Soran+1 yılNe ilginç sin ya
- +1 yıl
diymi diymi :D oh sen böyle konuşunca ne güzelenerji veryon :D nassın bu gün :D bir gün geçti aradan
Soran+1 yılIyiyim sen
- +1 yıl
iyidr :D bu gün nabıyon :D senin hiç altına kaçırdığın oldumu bu arada :D
Soran+1 yılYok olmadı
- +1 yıl
peki sınıfta rezil olduğun oldumu :D
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
anlat anlat çekinme :D
+1 yılçok yanmmıştım sıcaktan :D 1 tam karpuz yedm :D eve geldm epeyde su içtm :D sonra sürekli çişm geliyodu yatana kadar :D yattm kalktm altıma da işemişm :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNe çok yapan var bunu ya
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet kaçırmıştım hatta annem çok kızmıştı markete gidicektik dışarda da altıma yaparsam diye bez bağlayıp öyle pantolonumu giydirmişti markete öyle gitmiştim 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlköğretim yıllarında yağmurlu bir havada çok fena sıkışmıştım. Kim anlayacak ya dedim bıraktım öyle.. Ne iğrencimmmm:( Al bunu da gizliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAa iyy
- Sağlık konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılKaçırmayalı bir 5 sene oldu aslında ara sıra denemek lazım :D En son bundan 5 sene önce rüyamda tuvaletteydim saldım gitti :D işte ozaman :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm anladım
Askerde yatağa işemiştim. Ama kum taşımıştım o gün..
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım nasıl
Soran+1 yılArkadaşların nr dedi
Soran+1 yılHehe biri görcek diye ödün koptu ama
Soran+1 yılHmmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir keresinde çok sıkışmıştım, arkadaşlarda bunu biliyolardı üstüme geliyolar karnıma bastırıyolar derken bir bardak dibi kadar çıktı.
21 Yorumla
Soran+1 yılNasıl arkadaşların var ya senin
+1 yılRuyadaki tualetleride ücretsiz yapmışlar :) napak yani
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum
gece uykudan uyanmak istemediğim içi koy verdim gitti
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşver gitsin
Soran+1 yılOkk
+1 yılBen rüyamda eşiyordum. Sonra bir baktım harbi esiyormum yataga turkiye haritası cizdm
23 Yorumla
Soran+1 yılHahaha merak etme 2 3 tane var bunu yapan
- +1 yıl
:DSFsdf
Benim musluk bir küçükken kaciriyordu sonrasini hatirlamiyom benim muslukta sorun yok yani :)
05 Yorumla
Soran+1 yılHee iyi bari
Soran+1 yılSadece merak
Soran+1 yılHı hı
şimdiye kadar hiç olmadı ama seni görünce yaptım az önce çok ürkütücüsün
04 Yorumla
Soran+1 yıliyi sayemde değişik bişey tatmış oldun
Soran+1 yılRica ettim
+1 yılBoşaldıktan sonra çamaşırımı giyince 3 5 damla kaçıyo
04 Yorumla
Soran+1 yılIlginç
- +1 yıl
Bence de doktora gitmek lazım
Soran+1 yılGit sende doktora
- +1 yıl
Gidicem zaten spermlerde çok koyu geliyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok sıkışmıştım dışardaydm normalde kuytu bir köşeye işeyebilirdim ama neden yapamadm ve eve dogru koşarken bianda tayzikli bişekilde altıma işedim :(
212 Yorumla
Soran+1 yılYaş kaçtı
Cevap sahibi+1 yıl16 ya da 17iydi
Soran+1 yılHmmmm
Cevap sahibi+1 yılhmm ya bide eve girmesi vardı onun
Soran+1 yılNasıl gittin
Cevap sahibi+1 yılgidemedm kanks arkadaşta kmse yoktu ona gittm :/
Soran+1 yılKeşke yapsaydın bir yerlere
Cevap sahibi+1 yılkeşke ama yapammştm
Soran+1 yıl:))))
Cevap sahibi+1 yılSen hiç altına kaçırdı n mi
Soran+1 yılBilmem hatırlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılHadi hadi yabancı yok :D
+1 yıl8 yaşıma kadar her gece yatağımı ıslattım. doktora götürdüler nasıl olduysa artık bıraktım.
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun :)
- +1 yıl
sağolun.
+1 yılEvet 14 yaşımdayken okulda baya bı kola icmistim son derste çok sıkıstım hocaya tuvalet için izin istedim vermedi ayaklarımı çapraz yaptım ama tutamadım
30 Yorumla
+1 yılbence çok az yapan ama bayan olup böyle sordugun için dikkat çekmek istediler :D şahsen ben hiç yapmadım :D
08 Yorumla
Soran+1 yılBende yapmadım
- +1 yıl
afferim sana ozaman :D
Soran+1 yılSaol
- +1 yıl
sende saol :D
- +1 yıl
neka tatlısın sen böyle :D
Soran+1 yılHmmmm
- +1 yıl
hmm derken :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörevim bittikten sonra bayadir yapmıyorum. ozlemedim değil hani yüz üstü uzandigimda böyle ilik ilik bacaklarima doğru ilerlemesini :D
05 Yorumla
Soran+1 yılGörevin ne ya
Cevap sahibi+1 yıluzun mesafe atıcısı diyelim.
Soran+1 yılNeyse
Cevap sahibi+1 yılhıhı evet. iyi akşamlar.
Soran+1 yılSanada
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrta okuldayken arkadas gelmisti heyecanla kapiya kostum hafif bir pirt yapayim dedim. Yapmaz olaydim :(
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Kaçırmadım ama 14 yaşındaydım az çişim vardı baya yağmur yağıyordu okuldan dönüyordum. saldım gitti. kimseciklerde anlamadı.
30 Yorumlauykudayken kaçırdım. eşşek kadar olduk hala altımıza ediyoruz :)
13 Yorumla
Soran+1 yılTedavi ol sende
Soran+1 yılIyi o zaman
+1 yılPanpa bel soguklugu olmuştum cok zor zamanlar gecrdm. d ama yetiştim hep
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimin yaninda altima yapmistim o an cok sıkısmistim wc ye gidemedm onada birsey soyleyemedim altima yaptim bnde mecburiyetten oda gulmustu rezil olmustum o an...
19 Yorumla
Soran+1 yılHasbin Allah ya
Cevap sahibi+1 yılNoldıu :)
Soran+1 yılAltına yapacağına keşke kalkıp vc ye gitseydin
Cevap sahibi+1 yılIste gidemedm. wc ye gitsem boyle olmucktm
Soran+1 yılHayır niye gidemedin onu merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılYha yigenimin vardi bebek kucagima verdi bnkadaydik o vezneye gidip gelene kadar isedim yani anlcn
Soran+1 yılBide dışarda
Cevap sahibi+1 yılEwt :(
Soran+1 yılHahaha
Sanane bizim içimizden yaw:D nasıl yaptıgımızıda anlatalımmı :D
06 Yorumla
Soran+1 yılIyi olur
Soran+1 yılHhmmm
Soran+1 yılOlmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla 10 yaşıma kadar altıma işedim ama şu an yok öyle bir problem :d
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarim olmaz bidaha
- 1 yıl
Bez bağlıyorlar mıydı altına pekii :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılokuldaydım wc ye yetişemedim neyseki etek vardı ve çıkış vaktiydi :D
11 Yorumla
Soran+1 yılIyi bari
Gizli Üye(30-35)+1 yılinanmayacaksınız ama cocukken camdan asagıya isemisligim oldu 4. kattan :D
21 Yorumla
Soran+1 yılIlginç
Gizli Üye(36-45)+1 yıl14 yaşıma kadar her gece altıma kaçırırdım hiç bir doktor nedenini bulamadı kız kardeşimde benim gibiydi sonralarda geçti.
11 Yorumla
Soran+1 yılIyi bari :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirgün okuldan gelirken çok sıkışmıştım ve tam kapının önünde koy verdim:)
22 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşındqydın
Cevap sahibi+1 yıl13 yaşında sende oldumu hiç?
+1 yılSanırım 8 yaşımdayken okulda altıma sıçmıştım :DD
14 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmen izin vermeniz mi
- +1 yıl
vermedi g*t
Soran+1 yılHehe zalim öğretmen
- +1 yıl
sdds
Küçükken bilerek işerdim sıcaklığı hissetmek için.
12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
En son gülmekten kaçırmıstım :) :)
22 Yorumla
Soran+1 yılNerde
kücükken evet :D simdi hayir.
11 Yorumla
- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHobi olarak kaçırıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılHeee
+1 yılOda bişey mi sıçmışlığım var :))
112 Yorumla
Soran+1 yılTahmin ederim
- +1 yıl
Niye ki
Soran+1 yılAnlatanlar var çünkü
- +1 yıl
Hımm olabiliyor bazen bu hayatta olmayacak şey senin bir anın oldu mu peki :)
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Iyi sevindim
- +1 yıl
ki yakışmaz zaten demi kızlar daha temiz oluyo erkekler gibi pasaklı değil :))
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
sahi merak ettim nerden bunu sormak nerden geldi aklına
Soran+1 yılHiç merak
- +1 yıl
Iyi bakalım
+1 yılküçükken işemeyi bırak altıma zıçmışlığım var
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye altına yaptın zevk için mi
- +1 yıl
onu nasıl becerdin reyizz.. yok be ne zevki ishaldim biri de beni aşırı güldürdü lappss die bıraktım kargoyu
Soran+1 yılKötü olmuş
kaçırmadım çünkü sakat değilim
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
+1 yılisemeli sıcmalı ayin mi yapıyonuzla
11 Yorumla
Soran+1 yılHee
+1 yılevt :) ilk okula giderken :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSebep
- +1 yıl
Bilmiyorum Hoşuma gitmişti :D