Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Evet olmuştu bir dönem o kadar kötüydüm ki kendimi sevmiyordum ya da her şeyden nefret ediyordum ama insan zamanla anlıyor insanın kendisinden başka kimsesi olmadığını.. bu da yıllar önceydi zaten.. 🌸
Gölgeme değilde emek boşa gidince vede haketmedigin beklemediğin insanlardan saygısızlık görünce ve haksızlık görünce insanın bu hayatta can'ın bir tarafı yalnız kalmak istiyor acaba ilklerde bende yanlış bir şey gördüğümde böylemi davranırdım oysaki yanlışım sadece kendimeymiş küskünlüğüm onca çabaladıgım emegeymiş öfkem sadece kendime kimseye değil öyle işte 😌
Genellikle kendi gölgeme küsmek yerine, neden güneşimi kesiyorsun diye, kendi gölgeme kızmayı tercih ederim. Eğer ki bir gün kendi gölgeme bile küsecek bir hal içinde olursam bunun sebebi benim gölgem değildir. Benim güneşimi kesmeye çalışan diğer insanların gölgeleridir.
Çok yorulduğumda ve uykusuz kaldığımda kendi gölgemden korktuğum zamanlar olmuştur ama onunla hiç küsmedim. Ardıma baktığımda, gölgemi kullanan insanlar olduğunu görmek beni mutlu ediyor.