altınıza işediniz mi anılarınızı anlatın.
ben 2 sene önce 10. sınıftayken sınavda dayanamayıp azıcık kaçırmıştım ama okul eteği vardı zaten belli olmamıştı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer altınıza işediniz mi anılarınızı anlatın.
ben 2 sene önce 10. sınıftayken sınavda dayanamayıp azıcık kaçırmıştım ama okul eteği vardı zaten belli olmamıştı
İlk okulda başıma gelmişti, eve geldim anahtarı almamışım. Çalıyorum çalıyorum kimse açmıyor, tepiniyorum resmen kapıda. Komşuya gittim, babaannemden anahtarı aldım eve geldim, kapıdan içeri girdim okul çantamı bir fırlattım o anda bir rahatlama geldi, bacaklarımdan aşağı bir sıcaklık sanırsın Miami beach sahilinde sıcacık kuma basıyorum..
Ben de orta sonda bir sınavda çok heyecan yapmış ve hormonlarım fırlayınca iç çamaşırıma oracıkta boşalmıştım 😅
Altıma yaptım sandım, tuvalete gidince farkettim. Sınavı yapan kadın durmadan frikik veriyordu
Cevap
6Cevap
Çocukken uyurken annemin gün arkadaşının oğlunun yatağına mı onun yatağına mı ne yapmışım. 😃😃😃😃
benzerini yaşadım bende. gece yarısı çok çişim vardı uykumdan uyanmıştım, uykum bölünmesin diye yatağımın yanına çömelip işemiştim ciddi ciddi djwşödqğldqğ 5-6 sene olmuştur
😃😃😃😃O daha fena. En azından ben uyurken yapmışım ve çok küçükmüşüm.
11-12 yaşındayken tutamamıştım sırılsıklam oldu altım ama kaç saat dayandım bilmem rezil bi durumdu
Bebekken bunu yapmayan mı var
bebekken değil benim gibi yeni olayları soruyorum ben 2 sene önce yaşadım mesela sınavdayken
evet, stresli bi dönemdeydim
Çok sarhoş olduğum bi gece
İşerim
Pantolon tarzi etek mi
normal lise okul eteği vardı. zaten abartılacak şekilde işemedim azıcık kaçırdım sadece kilodumdan taşmadı bile yani
Aa siz kilotta mi giyiyorsunuz
Kizz
evet niye ki
Sonra ne yaptın
öyle abartılı işememiştim sadece ufak ufak kaçırmıştım bir kaç damla kiloduma
Anladım peki sorun olacak gizlisin nasıl yapalım?
takip ettim yaz bana
Bekliyorum bir bakar mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?