Sırrınızı veya özelinizi yayan oldu mu?
Oldu ✅
Olmadı ❌
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet
Ben p*rno modeliyim
Yani kendi videolarımı yüklüyorum hepsi bana ait
Bir tane Instagram hesabı açıp benim fotoğrafımı koymuş profile gönderi atmış benim fotoğrafı
Altına yazmış
"Por/no yıldızı"
Bende ona dedim
Bu yaptığın benim işime gelir daha kolay keşfedilirim dedim bir kaç gün sonra hesabı kapattı
Ona hayır yapma vesaire korkuyorum gibi şeyler söyleseydim ailem falan devam edecekti muhtemelen lakin benim umurumda değil benim işime gelir ifşa etmeleri
Sanaldan karı kıza yazıyordum yakalandım o gün bu gündür iş yerinde bölümdekiler arası lakabım şerefsiz oldu 😅 son zamanlarda kullanmıyorlar genelde. bir abla sürekli derdi ha bire telefondan karı kıza yazmaya çalıştığım için bekarım ama arkadaş napim. kısmetimo arıyorum sksmsms
Cevap
14Cevap
Olmadı hiç
Milletvekili değilim, kimse benim seks kasedimi şantaj malzemesi yapmaz yavrum
Yok ki çıkmaz
İfşan var diye tehdit eden bile oldu
Akrepler sırlarını kimseyle paylasmaz
çıktıysa bile haberim yok
Çıkmasın taşlarlar bizi ablamla 😣
Bi ara videom vardı
Çok şükür öyle korkularım yok
Annem küsenimle uygunsuz gördü
kara kutu gibiyimdir...
yok ama çok malzeme geldi bana :)
Hayır olmadı
Olmadı
Olmadı
Melesef
@Hullanza valla kendi düşen ağlamaz ama kadınlar ağlıyor hata yaptıklarında. Hata da değil aslında ama tanışıp özel bir şeyler yasayacagin insandan emin olacaksin. simdikiler laylaylom. Daha dün bir tane ifşa gördüm tam tamına 41 dk ve 16-17 yaşındaki iki tane çocuk. Nasıl seks yapıyorlar görmem lazım. Kızın yüzü sesi vs herseyi açık ve net erkeğinde aynı sekilde. İkisininde çok net hayatı karardı. Kız aşkım aşkım diye hayran hayran çocukla konuşuyor deli gibi seks yapıyor o yaşta. Şimdi bu anskiyete geçirmiş benim umurunmda mi olsun?
Olm sen nasıl leş bi adamsın. Milletin iflasını şzleyip otzbir çektiğini anlatıyorsun. İşte bu kızlaraçı ailesiyle tehdit edip şantaj yapanlardan birisin demek ki.
Gene kadını suçluyorsun. Tehdit var şantaj var, kişiye özel görsellerin izinsiz yayınlanması var. Hala kadın suçlu. Nasıl bir kafa yapınız var awk.
Gerçekten onır diye bir şey yok sizde. Erkeğim diye de geziyorsunuz.
@Hullanza sana benden bir 👍🏻 knk, ben de tilt olmuştum o yoruma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?