Darp ve yüzde kalıcı iz bırakma kasten adam yaralama?

merhaba bayramın 3. günü saat 22 sıralarında sahilde geziniryordum evime gitmek için geri dondum karşıdan 2 kişi geliyordu yuksek sesle konuşarak yanımdan gecerlerken ses dikkatimi çekti bende her insanın yapacağı gibi ister istemez kafamı cevirip o 2 şahıza baktım bu sahızlar benim onlara baktığımı görünce sen neden bakıyorsun l*n diyerek bana vurmaya bana yumruk ve tekmeyle vurmaya başladılar iksininde elinde ekmek pıçağı vardı onlardan kurtulmak istedim ama başaramadım şahsın biri elindeki ekmek pıçağını boğazıma dayadı ve keseyimmi seni diye sesli bir şekilde bana bağırmaya başladı boğazımda usak pıcak kesiği olustu ve diğer sahıs vurmaya devam ediyodu tekme yumruk sürekeli yüzüme ve kafama vurdular sonra yere yatırıp yat yere diyerek yerde aynı şekilde yüzüme kafama vurmaya başladılar. daha sonra ellerindeki ekmek pıcakların saplarıyla vurmaya devam ettiler kafafmda ve yüzümde ciddi darbeler oluştu iki kaşım patladı sağ gözümün altı patladı iki kaşım ve göz altıma dikişler atıldı sağ gözüm morardı şişti ve kapandı aynı şekilde burnumda şişti. hastanede adli sicil darp raporu hazırlandı yanlız raporuikamet ettiğim karakola göndereceklerini söylediler ama buranın polisi pek ilgilnmiyor gibime geliyor hatta aldım lütfen yardımcı olun bu şahızlar hakkında maddi ve manevi dava acabilirmiyim buunun için ne yapmam lazım nerelere baş vurmalıyım bir avukat aracığılıyla bu olayı nekdar takip eder ve bu insanların ne ceza ve nekadar tazminat ödemelerini sağlaya bilirim tşkkerlr
Güncellemeler
+1 yıl
kimlikleri belli şahızlar bellli hatta haber bile gönderdiler şikayetini geri alsın masrafı zararı neyse. çekeriz diye kabul etmedim adaletin yrini bulmasını cezalarını fazlasıylşa çekmelerini istyorum ama bu konuda ne yapmam lazım adli tıp raporumda var inkar edemezler karakolda ifadeleri alınıp geri salınmış
Güncellemeler
+1 yıl
kurtulma şansları olacağını sanmıyorum ikisininde 5 er senden infazları var bir çok olaydanda dosyaları bulunuyor
Darp ve yüzde kalıcı iz bırakma kasten adam yaralama?