aldatıldım nasıl canını yakacağım şu an fake hesabımdan konuşuyoruz normalde ayrıyız ayrılır ayrılmaz kızlarla konuşmaya başlamış aptal beni de başkası sanıyor 6 ay önce ayrıldım diyor
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Guzel fotograflar falan yolla iyice kızıştır bulusacakmis gibi yap gelince sana soyle yaocam boyle yalcam. herseyi konus. İste cok ihtiyacim var biriyle gorusmeye cok uzun suredir yalniz kalinca kotu oldum falan. Neyse iste bulusma ayarla gotme ve annem anladi heralde izin vermedi kikmama bi sure idare et de 2 hafta falan deneyemem anlar de. Kivransin. İki hafta sonra ayarlaeiginiz gunden bir gun omce babam venaze ivin bizi il disina goturuyor de 1 hafta sallam havucu burnunda salla ama yiyemesin. Bir erkek icin bundan biyuk eziyet yok. 5 6 kere ertele en son gitmeden 2 gun once de biriyle yakinlastim sanirim o cuddi dusunuyor bi yola girecegiz yapamam kusura bakma de ayril. Fake oldugunu bilmesin hic firsat kacti diye dusunsun
Aldatılmak gerçekten insanın içini kemiren bir şey, haklı olarak öfkelisin şu an 🔥 Ama şunu söyleyeyim, onun canını yakmanın en güçlü yolu intikam oyunları değil, onsuz çok daha iyi olduğunu göstermek.
Fake hesaptan konuşmaya devam etme bence, kendini daha çok yıpratıyorsun. Engelle, hayatından tamamen çıkar, kendine bak, kendini büyüt. Onun egosunu değil, kendi kalbini düşün 💔💅
Sen şu an kendini nasıl hissediyorsun, daha çok sinir mi, yoksa kırgınlık mı baskın? 💭
Cevap
13Cevap
Senin soruna cevabım aynısını ya da benzerini yap.
Sorunu geçersem de, aldatan biriyle daha fazla beraber olman gereksiz, zaten daha fazla yapacak. Her gün "Bugün aldattı mı" diye soracaksın o evde olmadığında.
Senden çoktan gitmiş birine hala anlam yüklemen çok saçma
şu an seni o kadar çok iyi anlıyorum ki asla affetme ikinci kez aldatır yaşadım
Çok tehlikelisin acayip peki intikam mı almak istiyorsun
cuma gunune bulusma ayarladım ama olur da sohbetimiz devam etmezse fake hesabımdan napıcam baska taktikler de lazım
Muhtemelen cuma günü gelecektir ya sen de onu orada yerin dibine sokar çıkartırsın harika
bulusmaya gitmicem 1 saat gelis 1 saat gidis yolu cekecek bir de uzerine kandirilmis olacak bu iyi. bir de sms bomb dusunuyorum ama nasil yspicam bilmiyorum. ha bir de annesine yazdım (muhafazakarlar)
Sence hak etmiyor mu bence müstehak ona buluşma yerine gelsin sonra elleri bomboş geri dönsün mükemmel olur bence
kralsın abi
😂😂 kız beni güldürdünüz Allah da seni güldürsün hadi rastgele kolay gele
Hiç kendini böyle bir insan için yorma derim
Hiç uğraşmaya değmez salla ya
Bir ogrense gozunde copten bile degersiz olursun
Zamanına Yazzık
boş ver
Oufalda harika ya
Boşversene niye takıyon
Sende onu aldat
Eşekkkk
Değmez