+1 yılSanırım kadın demek istedin? Aileme zarar vermeye kalkarsa, haricinde büyülerle uğraşıyorsa ve bunları kendini belli etmeden devam ettiriyorsa. Derdini sorununu açıkça söylemeden hayatıma salça oluyorsa!
0175 Yorumla- +1 yıl
Ordinaryüs arkadaştan bahsediyoruz galiba? Yazdım oku
Soran+1 yılBen sana söyliyim kanka önce tövbe et sonra namaz kılıp aç 2 rekat namaz kıl ardından Felak naz ve ayetel kutsi dualarını oku sonrada zıbar yat Allahın izniyle kıyamete kadar alah seninle.
- +1 yıl
Ne o? Üzerine neden alındın kanka? Tövbe edecek bir durum yok! Duaları okuyarak korunuyorum sen merak etme. O kendini nasıl kurtaracak bence bunu düşünsün, sana zıbar da diyemiyorum geceler sizin. Büyücü olmak kolay değil 3-5 tane şeytanı toplamak için gece uykusuz kalmak gerekiyor
- +1 yıl
Büyüye inanan beyinsizler Allah a inanmakta neden bu kadar zorluk çekiyor enteresan bir çelişki!!!
- +1 yıl
İnkar ettiğiniz kuran ı kerim de büyüden zaten bahsediyor. Büyüye inanıp medet uman , 3-5 şeytanın isteklerini yerine getireceğine inanan ahmaklar, duanın koruyacağına inanmıyor. Bana 7 yıldır büyü yapılıyor ve bak bakalım amacına ulaşabilmiş mi? Allah istemediği sürece taş yerinden oynamaz. Bu da sana gece dersi olsun, aç astroloji yıldızlar bir şeyleri incele. Orada kaderin ta kendisi var
Soran+1 yılŞimdi büyü yapanları Allah Nalet liyor ayrıca büyüyle alakalı ayetlerde var bildiğim kadarıyla kainatı yaratan allahtan başka büyücü olamaz bu dünyada onun emirlerine uy gönlün rahat bir şekilde uyu dedim ayrıcs üzerime alın dığım bir durum yok.
- +1 yıl
Evet büyücü olan allah ın ta kendisi, bunu bende biliyorum. Yoksa lilith denilen kara ayın herkesin kaderinin ortasında ne işi olabilir? Tüm bunlar onun oluşturduğu düzenin bir parçası. Onun izin verdiği şeyler zaten kaderde olan şeyler. Sana hikayenin sonunu söyleyeyim mi? Bu büyücü arkadaşı adam eden tek kadın. Adam ondan başkasını istemiyor ve her ne oahasına olursa olsun onu hayatında istiyor. Bu kadar hadsiz davranmasının yegane sebebi bu. Kimseyi hayatına alamıyor, kimseye teni ısınmıyor. Bu nedenle sadece onun peşinde ama bu olay onun başına büyük sıkıntı açacak. Bu da kader haritasında görünüyor. Hadi bakalım ben bunları nereden biliyorum!
- +1 yıl
Ya aklını başına toplayıp kadınla konuşacak, yüzyüze bundan başka çaresi yok. Ya da olacak olan her şeyi kabul edecek çünkü kıyamet kopmak üzere
Soran+1 yılKardeşim sen önce Bi tövbe et sonra dediklerimi yap kıyametin kopacağını allahtan başka kimse bilemez
- +1 yıl
Benim tövbe edip etmemem seni neden bu kadar ilgilendiriyor? Benim günahlarımın sayımını sen mi yaptın?
- +1 yıl
Ne konuda edeyim? Açık konuş
Soran+1 yılAyrıca adamın kimseyi hayatına istememe sinin sebebi tek bir kadına bağlı kaldığı için değil Allah onu sınadığı için böyle olmasını istediği için böyle az inancın olsun Allaha
- +1 yıl
Bırak adamı şimdi, ben hangi konuda tövbe edeyim? Adam önüne geleni beceriyor elbet bir sınavı olacaktı
Soran+1 yılİnançsız birisi olduğunun için tövbe et ve af dile allahtan.
- +1 yıl
Kadına bağlanmasının nedeni de önüne geleni beceren birinin sadık olmayı öğrenmesidir belki ne dersin? Neyse hangi konuda tövbe edicem? Açık konuş
- +1 yıl
Ben mi inançsızım? Ne konuda?
Soran+1 yılMilletin kimi becerdiği ya da yediği bloklar seni ne ilgilen dirir sen kendi hayatından sorum lusun mahşer günün kendi günahlarından sorum lusun.
- +1 yıl
Yahu elbet bana ne? Yalnız işin ucu bana dokunursa bana ne olmuyor! Anladın sen.
Soran+1 yılBelkide kadına bağlı değil sadece Allaha bağlı hani sende olmayan özellik
- +1 yıl
Keşke olsa. Ona bağlı olsa da bizde kurtulsak ondan
Soran+1 yılBence sen dediğim şeyi yap rahatlarsın önce bir tövbe et hatta bir süre internetten uzak dur namaz kıl duaları oku ve bol bol Allahtqn af dile.
- +1 yıl
Kadına bağlı değilse neden kadınla uğraşıyor elde etmek için?
Soran+1 yılDildeki mahşer günü geldiğinde sırat köprüsünden rahat geçersin
- +1 yıl
Sen benim ne yapacağımı ya da ne yaptığımı nereden biliyosun? Ben zaten gayet sakinim, hiçbir sıkıntı yok. İnternetle de çok fazla işim yok. Ben durumu kendilerine izah etmek için buradayım. Yoksa zamanımı burada harcamıyorum
- +1 yıl
Bak şu an hala kadına sırnaşıyor mesela? Kadına ritüel yapıyor inanır mısın? Varlıkta kadının üzerinde
Soran+1 yılSen önce kendine izah edeceğin şeylerden kaç mayı bırak önce kendinle bir yüzleş Bi tövbe et
Soran+1 yılKul hakkına girme cehennemde yanma
- +1 yıl
Kendime izah etmekten kaçtığım kendimle yüzleşmediğim bir şey yok benim. Sen kim oluyosun da bana bunları yazabiliyosun?
- +1 yıl
Ne diyosun sen ya? Cehennemden falan korkum yok benim, ben cehennem temasından korktuğum için Allah a inanmıyorum. Allah a inandığım için inanıyorum. Ayrıca bazı beyinsizler cinsellik yaşayarak Allah a ulaşacaklarını düşündüğünden şu an kafam biraz basmaya başladı. Adam bu nedenle Allah a bağlı
Soran+1 yılDostum Allahın dediği olur o tekdir kainatın kurucusu o onun istemediği hiç bir şey olmaz aciz kullarız sen Allaha sığın ve gerisini ona bırak o herşeyi gören ve bilendir tüm duaları kabul edendir sende biraz din konusunda zayıflama var gibi tövbe et hatalarından geri dön allahtan af dile.
- +1 yıl
Orgazm olmanın Tanrısal yönü. Tamam abicim benim kafa bastı şu an. Herkese cinsel hayatında başarılar dilerim, kendimle yüzleştiğim doğru ayrıca karaktersiz insanlarla cinsellik yaşamak bence yanlış. İyi geceler sevgili Ordinaryüs
Soran+1 yılAllah her şeyi bilen ve gören dir Allaha sığın gerisini düşünme.
Soran+1 yılKimsenin kimseyi elde ettiği yads bir çabası yok herkes kendi hayatını yaşıyor kimse kimseye bişey yapamaz Allahın dediği olur.
- +1 yıl
Bırak bu süslü cümleleri. Adam Allah ın dediğini yapıyor yani Allah ona büyü yapmasını söyledi ya da kaderinde bu vardı bunu yapıyor. Bu da başka bir mantık. Bu işin sonunu biliyor olmalı o zaman! Allah ne demiş olabilir sence?
Soran+1 yılOlum tövbe et Allah kimseye büyü yap demez Allah büyü yapanada yaptıranada lanet ediyor cehennemden çıkamaz asla tövbe et Allaha yönelsen.
- +1 yıl
Kadın adamı dönüştürüyor. Adam dönüştü, kadına sadık ama kadının hayatında değil. Allah bunu demiş ve adamın hayatında evleneceği tek kadın olarak gördüğü bu kadını elde etmenin peşinde ama hırsından normal davranamıyor. Yüzlerce ihtimalden biri, ya da adam kadını öldürecek ya da öldüremeyecek kendi başını yiyecek ya da hayatı boyunca bu kadına karşı duyduğu saf ve etkileyici duyguyla başbaşa kalıcak
- +1 yıl
Hadi bakalım astrolojik göstergelerin ihtimal açısından yorumlanması. Sana ihtimalleri saydığımda popon günahlarını saymaya başlayacak. Büyük dinsel sözlerini kendine sakla
Soran+1 yılBak dostum Allah yoldan çıkan insanları rüyalar yoluyla uyarıyormuş bende çok kötü günahlar işledim halada işlemeye açığım çünki nefsime yenile biliyorum önemli olan hatlardan ders ala bilmek aynı hatları tekrarlamama ya çalışmak
- +1 yıl
Sana şunu söylemeliyim varlıklardan korkmuyor kadın. Kadın güçlü ve işini biliyor. Kadına bu yollarla ulaşamaz
- +1 yıl
Ben büyük bir günah işlediğimi düşünmüyorum bunu adama söylemelisin dostum. Bunu büyücü adamlara söylemelisin
Soran+1 yılBak bende önerdeyse ateist olacaktım Allaha neredeyse hiç inancım kalmamıştı ettiğim hiçbir dua kabul olmuyor diyr düşünürken birden rüyalarım gerçek olmaya başladı rüyalarım çıkmaya başladı rüyamda ne gördüysem en ince ayrıntısına la ar karşıma çıkmaya başladı o an Allahım varlığın dan tekrardan emin ol Ben tövbe ettim sanada nasip olur inşallah ne diyim
- +1 yıl
Haha komiksin, ben Allah a inanıyorum diyorum sen neyin derdindesin?
- +1 yıl
Ben hiçbir zaman ateist olmadım ki? Hep inanıyordum ama üstün körü bir inanç. Şimdi daha sağlamım bu konuda. Çünkü Kuran da yazan pek çok şeyin gerçek olduğunu anladım
- +1 yıl
Kuran gerçek bir kitap. Buruc suresi abicim. Ben burdayım diyor Allah. Astrolojinin alanı semalar. Allah ın mekanı ve oraya ait bilgiler var. Ve buruc suresi! Ne diyosun sen ya ben her şeyin gerçek olduğuna eminim artık
Soran+1 yılCamii nin bahçesine kadar girerdim namaz kılmazdım şimdi elimden geldiği kadar namaz vakitlerini kaçır mamaya çalışıyorum
- +1 yıl
Newton un içimizdeki şeytandan yardım aldığını bilimsel pek çok buluşta şeytanın yardımı olduğunu, Hz Süleyman ın tılsımları ve madde ötesi varlıklar, neler var bilgisine ulaştığım. Dünya şeytan ın mekanı ve burada onun yapacağı her şeye izin verilmiş ve gerçek bir illüzyon ve sınavın içerisindeyiz.
- +1 yıl
Haydi byes
Soran+1 yılVarlıklar dediğin şeyler Allahın sana göstermiş olduğuu uyarılar çünki banada gösterdi hem rüya yoluyla hem gerçek olarak ne zaman Allaha yöneldim ruhum rahat ladı
- +1 yıl
Ben Allah tan başka hiçbir varlıktan korkmuyorum. Bunu tekrar belirtmeliyim. Hepsini hissediyorum her şeyi
- +1 yıl
Tüm insanların bunu anlamasını sağlamak gerçek bir inanç boyutudur ve ben bunu yapmak için elimden geleni yapacağım
Soran+1 yılRitüel ya da büyü değil bu bu Allahın uyarıları benim başımda geldi allah bizi uyardı
- +1 yıl
Ne yani bu kadına adam büyü yapmıyor allah mı yapıyor diyosun? Bu işleri kadına yapan bu adam ve büyüleri bu adam yaptırıyor. Allah buna kadersel olarak izin vermiş evet çünkü adamın bir sınavı var ve kadında bu sınavın bir parçası. Büyüleri adam yaptırıyor ve varlıkları adam gönderiyor. Aksini iddia edemez kimse
Soran+1 yılHadi Allaha emanet ol
- +1 yıl
Adamın sınavı şu; cinsellik senin başını yiyecek adam gibi yaşa. Kadının sınavı ise kendini keşfetmek ve belki de 8. evde bulunan pek çok yeteneğinin farkına varmak. Kadın ilahi olarak şanslı biri ve allah onu koruyor. Bu nedenle adam ona bir şey yapamıyor
- +1 yıl
Sana gelecekten bahsediyorum. Adama söyle para evine yönelsin yoksa işini kaybetmekte bu ihtimallerden biri
Soran+1 yılAllahın istemediği hiç bir şey olmaz tövbe et llahtan af dile.
- +1 yıl
Yahu ne için tövbe edicem. Sana gerçeklerden bahsediyorum ben, işine gelirse. Ha yok ben şeytana tapıcam işime gelmiyor diyosan bak bir daha söylüyorum “Kadın ilahi anlamda çok şanslı biri, başınıza büyük sıkıntılar açacak gibi görünüyor”kadını hasta etmekle uğraşacağınıza kendi boklu hayatınızı toparlayın
Soran+1 yılHayır adam hiç bir şey yapmıyor varlık felan göndermek adamın yapa bileceği bişey değil biz aciz basit bir kuluz Allah bizi uyardı
Soran+1 yılVarlıklar dediğin şeyler Allahın uyarıları bana hem rüya yoluyla geldi hem norma yaşantıkda geldi kendimi bir anda çok değiştirdik dedimya neredeyse ateist olacaktım Allaha inancım çok azalmıştı hatamı anladım tövbe edin Allah var varlık yollamak sadece Allahın yapa bileceği bişey aciz kulunun değil inan bana tövbe et allahtan af dile ruhunuz rahatlasın benimki öyle rahatladı biraz çünki benim başımda geldi
Soran+1 yılİlk başlarda kafayı yediğimi düşündüm ama sonra Allahın beni uyardıpını anladım
Soran+1 yılBirgün yaşadığım bir günü üstünden aylar sonra tekrar yaşayan biriyim en ince ayrıntısına kadar aynı bu amca Allahın yapa bileceği bişey kullarının değil
Soran+1 yılTövbe et kardeşim
Soran+1 yılTövbe ettim ve ruhum rahatladı biraz sizde öyle yapın tövbe edin allahtan af dileyin bende işe yaradı
Soran+1 yılGünlerce gördüğüm rüyalarım bir bir karşıma çıktı rüyamda ne gördüysem bire bir karşıma çıktı dinen araştırdım uyarıcı rüyalar varmış Allah tarafından onlarmış
Soran+1 yılEğer arianna da aynı şeyleri yaşıyorsa ona bunu gerçekten ben yapmıyorum uyarıları dikkate alsın ve tövbe etsin allahtan af dilesin Allah bizi uyardı tövbe etsin.
Soran+1 yılAllah şu an canımı alsınki adam hiç bir şey yapmıyor bu Allahın uyarısı
- +1 yıl
Bak değerli abicim, büyük yemin etme Allah canını almasın
Soran+1 yılGünlerdir ne yaşadığımı sadece ben biliyorum ne çektiğimi sadece ben biliyorum insanlar arkamdan benim hakkımda konuştular bunlar hep Allah tarafından olan şeyler
Soran+1 yılAciz kullarının yapacağı şeyler değil tövbe etsin ve etrafına olan şeyleri anlatsın bunlar Allahın uyarıları ben öyle rahatlamaya başladım işllah oda öyle rahatlar yemin ederim adamın yaptığı bişey değil bunu yapan Allah lütfen Allaha inanın
- +1 yıl
Bu kadına ve ailesine yapılan tüm büyüleri bu adam yapıyor bu birincisi, bu zaten kadının kaderinde var olan bir durum bu nedenle bu adamın yapmasına izin veriliyor bu ikincisi. Ama adam kadına bir şey yapamaz bu da üçüncüsü. Kaderde var olan bir şeyin tecellisi bu. Evet allah izin verdiği için oluyor. Büyülerin hiçbir işlevi yok yalnızca kızın allah a olan inancının güçlenmesi gerekiyordu çünkü Allah kızı seviyor ve koruyor. Kızın gerçekleri anlaması gerekiyordu. Adamın sınavı ise daha beter bir batağa saplanmak ya da cinselliği önüne gelenle yaşayan ahlaki yozlaşmış bir hayatı terketmesini sağlamaktı. Adam kaşınmaya devam ederse işini kaybedecek , adamın son sınavı da bu. Büyüleri yaptıran Serdar isimli bir profesör. Elimde büyük kanıtlar var. Bilmediğin konuda yorum yapma
Soran+1 yılBu arada Allah adamında koruyor
- +1 yıl
Adam ya tüm gerçekleri konuşmak için kıza ulaşır ve ruhu huzura erer ya da belasını bulur. Çünkü bu kız bu adama hiçbir şey yapmadı
Soran+1 yılDoğruyu yanlışı hastalığı sağlığı aile olmayı evlenmeyi çocuk sahibi olmayı herşeyi Allah gösterdi ona ölümü
Soran+1 yılYaşadığım şeylerden dolayı az daha kendimi öldüreceksin biliyor musun kafayı yemek üzereydim piskolojik aşırı bozulmuştu Allaha yöneldim tövbe ettim af diledim biraz düzeldim sizde tövbe edin
- +1 yıl
Allah adamı nasıl koruyor? Bana bunu bir açıklasana? Kadın fitili yakmak üzere
- +1 yıl
Adamın tepe noktası karelerle dolu. Her şey yaptıklarıyla bağlantılı ve kadın adamın meslek haatını bitirecek bu ihtimallerden biri
- +1 yıl
Adamın hayatı bir bok çukurunun içinde. Aile kavramı yok, ailevi sıkıntılar var hem de büyük. Yuva yıkmaya kalkanın yuvası dağılır. Kuzey ay düğümü bomboş ve yaptıklarıyla şekillenecek ve kadın adamın hayatını kaydıracak yegane kişi
Soran+1 yılAllah onada gösteriyor çünki
- +1 yıl
Ve kadere bak ki kadın adama zarar vermeyecek ve koruyacak yegane kişi. Aynı anda iki ihtimal. Büyük bir hazine var bende
Soran+1 yılBak arianna aynı şeyleri yaşıyorsa onu bunu ben yapmıyorum tamammı
- +1 yıl
Allah adamı koruyor evet çünkü onun kendi yoluna dönmesini istiyor ve kadın da bu sınavın bir parçası. Allah bu adamı seviyor evet ama doğru düzgün bir hayatı seçerse
Soran+1 yılTövbe etsin ve allahtan af dilesin oda eahatlayacaktır benim gibi bu Allahın bize uyarısı anlayın kullarının işi değil
- +1 yıl
Yahu gerçekten sinirimi bozuyosun, sürekli aynı cümleler. Allah yazmış zaten kulları ve şeytan da gerekenleri yapıyor. Büyüyü yapan ordinaryüs ve bu iğrenç yolda devam etmekte kararlı. Bakalım başına neler gelecek yaşayarak öğrenicek. Onun bir yol seçmek gibi düşüncesi olduğunu sanmıyorum içinde bulunduğu bataklıkta debelenip duruyor sadece
Soran+1 yılKim bu ordinaryus dostum
Soran+1 yılBu kadın bu adama nedem kafayı takmış
- +1 yıl
Bir insan başka bir insana karşı bir şey hissediyorsa bunu neden o kişiye ifade etmez ve büyü yapar. Bu kadar mı acizsin sen? Madem ifade edebilecek olgunlukta değilsin ve şartların buna müsait değil neden başka bir insana ve ailesine eziyet edersin? Üstüne kendi hayatına bir bak şu an hiç mi bir anlam çıkarmıyosun bu olanlardan?
- +1 yıl
Yahu kadın adama takmamış, adam kadına kafayı takmış. Adam statüden bahsediyor sürekli bir ego bir ego sorma. Bu adama bu ünvanı veren zihniyetin ben ta….. Neyse kadına kafayı takan adam
Soran+1 yılKim kime eziyet ediyor anlamadım?
- +1 yıl
Adam kadına takık, sebebi kadına sevgi besliyor. Farklı bir his bir şeyler var. Ciddi duygular ama olacağından değil. Kadını kullanıp bırakıcak. Tabi kadın onu boğmazsa. İkisi de evli ve kadın adama yüz vermiyor çünkü evliler bayım. Daha bir açıklama ister misin? Bu kadar olaydan sonra kadın bekar da olsa bu adamı hayatında ister mi sence?
Soran+1 yılAdamın takıl olduğu kadar kadında takıktır belkide sen nerden biliyorsun bçu durunu
- +1 yıl
Kadın takık değil, kadın tamamen hayatına bakan yoluna bakan biri. Adam sürekli kendini hatırlatacak büyüler ritüeller yapıyor, insan satın alıp karşısında kelime oyunu yaptırıyor yani kadının aklına girmek için her şeyi yapıyor. Yıllardır kadına büyü yapıyor kadın otomatik olarak her yerde adam varmış gibi hissediyor artık. Telefonunu hackliyor, bilgilerine ulaşıyor, arkadaşlarını peşine takıp özel bilgilerini kontrol ediyor. Adamın amacı da kadını takık göstermek oyunlarından biri bu. Ama yaptığı her şeyi biliyor kadın
- +1 yıl
Kadın oyuna gelmeyecek derecede zeki. Bunu kadına yutturamazsınız
- +1 yıl
Kadın adama dava açmış biri sence sessizce adamla görüşmek varken adama neden dava açsın ki aklı başında biri? Adam tam bir şeytan
Soran+1 yılNeden dava, açıyor
- +1 yıl
Senin bunu çok iyi görüyor olman lazım? Biraz önce adamla ilgili baya bilgi sahibiydin? Sence? Devamı da gelicek buna inan!
- +1 yıl
Yemin ediyordun adam büyücü değil diye?
- +1 yıl
Adam kadının kapısının önüne kadar gelmiş biri. İyice delirmiş anlasana
- +1 yıl
Takıntılı insanların yegane amacı karşısındaki insanı elde etmektir. Psikolojide var olan bir durum. Kadın elde etmek istediği bir adamı neden kendinden uzaklaştıracak hareketler yapsın ki? Kadın küfür ediyor, dava açıyor, en ağır şeyleri söylüyor adama. Bak bunu kafana iyice yaz bu kadın takıntılı biri değil gayet sağlıklı düşünen ve gerçekçi biri. Kimse aksini iddia edemez
Soran+1 yılBak anlıyorum arianna nın adamısın ben onu Allaha havale ediyorum her ne yapıp yaşatıyorsa dava felan açmıyorum yaptığı şeyler bana zarar veriyor bu sevgi değil böyle sevgi olmaz eğer isterse onunla dost arkdaş olurum ama bana zarar vermeyi keserse istediği zamam bir derdini dinlerim ama onunla bir geleceğim olamaz onun gerçekten yaşadığı dünyayla benim yaşadığım dünya çok farklı ve bana yaptığı şey sevgi değil
Soran+1 yılBeni elde etmesine gerek yok ben onu bir dost bir arkdaş olarak seve bilirim istediği zaman bir derdini dinlerim eşimden geliyorsa yok göstermeye yardım etmeye çalışırım bütün yaptığı şeylere rağmen ama bana zarar vermeyi kesmesi lazım
- +1 yıl
Ne saçmalıyosun sen? Bak artık saçmalamayı kes ve çık karşıma bu yapacağın en akıllıca iş olur. Yoksa aklını kaybedeceksin
Soran+1 yılBenim hatalarımı yapmasın kendine eziyet etmesin hayatına baksın mutlu güzel bir kadın o benim dünyada gördüğüm en merhametli kadınlardan birisi annemden sonra kalbinde kötü birisi yok onun geçmişi ona böyle yaptırıyor söyleyin ona onu seviyorum bir arkdaş bir dost bir yol gösterici bir arkadaş olarak çok şey öğretti bana kendinden ödün verdi bana katlandı beni sevdiğini biliyorum bende seviyorum onu bir dost bir arkdaş bir abla gibi ben onun merhametini o güzel gözlerinde gördüğüm günden beri öyle bu dünyada annemden sonra saygı duyduğum tek şerefli onurlu kadın o merhameti annemin kiyle eş değerde bu yüzden eğer isterse onunla bir dost bir arkdaş hatta isterse manevi bir kardeş ola bilirim ona ama dünyalarımız ayrı ben evlenmeyi düşünen birisi değilim buna hazır değilim öncelikle hastayım ve buna hazır değilim kalbimde ne o ne bir başkası yok ona karşı bir sevgim var evet ama bu sevgim bir kardeş gibi bir arkdaş gibi bir dost gibi isterse olurum istezse olmam ama bana zarar vermeyi bıraksın artık ondam korktuğumu için söylemiyorum bunları bunlar benim samimi duygularım.
- +1 yıl
Bitti mi? Bu işkenceler bitti sanırım, şaka mı bu sözler?
Soran+1 yılKim kime işkence yaptı?
Soran+1 yılBenden ne istiyor
Soran+1 yılNiye sustun.
Soran+1 yılSöyle ona yakında beni öldürmeyi başaracak devam etsin.
- +1 yıl
Öldürmeyi başaracak? Kimse kimseyi öldüremez geç bu ayakları. Serdar kendini öldürüyor kimseye bişey yapamaz
- +1 yıl
Suratının haline bak uğraştığı şeytanlar içine girmiş. Suratı tıpkı bir şeytanınki gibi şu an. Silüeti değişmiş bu işlerle uğraşmaya devam edecek gibi görünüyor ve bunlar onun sonunu getirecek.
Soran+1 yılSerdar kim
- +1 yıl
Oz büyücüsü, karanlıkların efendisi, içindeki şeytanı susturamayan biri. Onun yüzünü yıllar öncesinden hatırlıyorum hâlâ. Yüzü çok masumdu ama şimdi tıpkı bir şeytanı andırıyor. Kendini mahvetti bir kadın uğruna. Yazık ediyor kendine
- +1 yıl
Kadın çok karakterli bir insan, ona gel konuşalım bak bu beladan kurtar kendinş. Ailene sarıl , kendini iyileştir diyor. Onun için üzülüyor kadın da ona zarar vermeyen biri. Onun iyiliğini düşünen biri ama dinlemiyor ve kadına zarar vermenin ötesine geçti kendini öldürüyor. Mahvedecek haytını
- +1 yıl
Hayatını mahvedecek bu şekilde sürerse
Soran+1 yılKardeşim bak sürekli büyüdür bilmem nedir bah sediyorsun Allah büyüyü yapanada yaptırana da lanet ediyor
Soran+1 yılÇok girme böyle konulara allahtan af dile önüne bak sen
- +1 yıl
Bana bak sen hasta olduğunu bir uzmandan duydun mu hiç? Bence duymalısın
Soran+1 yılPiskiyatıra gittim anksiyetem olduğunu söyledi ilaç verdi duydum yani
- +1 yıl
Anksiyete büyük bir sorun değil bence sende narsizm, psikopatlık ve sosyopatlık karışımı bir sıkıntı var. Hasar ağır ve büyük ihtimalle sen hiçbir uzmana gitmedin toplumdan gizliyosum
Soran+1 yılSaçmalama gittim kimseden bişey gizlediğim yok
Soran+1 yılAnksiyetem olduğunu söyledi ilaç verdi kullandım ilaçlar bana ağır geldiği için kesiti
Soran+1 yılSosyal biriyim ben aslında sadece kadınlarla yüz yüze konuşurken çekiniyorum utanıyorum
Soran+1 yılUtanmak piskopatlıksa eyvallah
Soran+1 yılAyrıca narsist birisi değilim
Soran+1 yılİnsanları dinkemeyi soruna çözüm aramayı severim kolay kolay kimseyle kavga etmem her insan gibi dur demem gerektiğinde tabiki tepkimi korum bende insanım robot değilim
Soran+1 yılAyrıca birini eleştirirken önce bir kendine bak bence
Soran+1 yılTek sorunum var oda utangaç birisi olmam kadınlarla rahat iletişim kuramam yüz yüze
Soran+1 yılBizim dinimiz iyi ahlakı iyi biri insan olmayı öğütlüyor çok şükür bunu bana ailem çok güzel öğretti
- +1 yıl
Kadınlarla yüz yüze iletişim kuramayacak kadar utangaçsan büyülerle uğraşmayacaksın. Büyü yapmak bir iletişim türü değil
Soran+1 yılSana dünden beri söylüyorum azıcık inancın olsaydı ne dmek istediğimi daaha iyi anlardım ben büyü nedir bilmem yakınından geçmem allahtan korkarım yapanada yaptıranada Allah Nalet ediyor cennette asla giremiyor az bişey inancın olsa bunu anlarsın sana bu yüzden tövbe et diyorum allahtan af dile diyorum o bütün duaları kabul ediyor ben başıma gelecek her türlü nüsibetten ve kötülükten sadece Allaha sığınırım Allah beni görür ve korur bu yüzden sende tövbe et tövbe etki cehennem de azap çekme af dile allahtan
Soran+1 yılPeygamber efendimiz toplum içine çıkarken çok utanırmış yüzü kıp kırmızı olurmuş haya etmek utanmak kötü bişey değil çok şükür bunu bana öğreten bir ailem var.
- +1 yıl
Sence benim sorunum ne? Utanmaz biri miyim? Dinsiz miyim? Yani kendimi ne konuda eleştireyim?
Soran+1 yılBu Allah la senin aranda senin yaşantujı bilemem ama çok fazla büyüdür bilmem nedir konuştuğun için böyle şeylere girme diye telkinde buluna bilirim büyü yapmak ve yaptırmak günahların en büyüğü Allah Nalet ediyor ve ebediyen cehennemden çıkarmays cağımı söylüyor ama Allah affedenlerin en büyüğüdür ondan bu yüzden af dile tövbe et Allaha yönel ruhunda rahatlasın sende
- +1 yıl
İyi de ben büyü ile uğraşmıyorum ki! Bana yapılıyor
Soran+1 yılBende onu diyorum sen Allaha yönel af dile bunu sana yapanları Allaha havale et o herşeyi görüyor zamanı gelince sana bunu yapanların cezasını Allah verecek senin bişey yapmana gerek yok ayrıca ayetel kursi yi okursan Allah tarafından manevi bir zırhın oluyor ve istedikleri kadar sana bişeyler yapmak istesinler işe yara mıyor Allah herşeyi görüp ve biliyor yeri ve zamanı gelince sana eziyet edenlere cezasını verecek sen Allaha dua et tövbe et Allaha yönel hiç korkma sana bunu yapanlardan güçlü Allah var ve o seni koruyor bu yüzden tövbe et af dile.
- +1 yıl
Abicim ikide bir af dile tövbe et diyip duruyosun? Ulen ben ne yapmış olabilirim günah olarakta bu sıkıntıyı çekiyorum? Allahım neydi günahım?
Soran+1 yılPeygamber efendimiz peygamberken İslamı ilk yayıldığı sıralar peygamberken ne cefakar çekmiş o nur yüzüne taşlar atılmış hayvan pislikleri atılmış iftiralar atılmış peygamber efendimiz peygamberken bile ne cefakar çekmiş Allah hepimize bir imtihan veriyor hayırda şerde allahtan gelir buna inan tövbe et Allaha güven ve korkma.
- +1 yıl
Abicim korktuğumu kim söyledi?
Soran+1 yılİşlediğin günahları ben bileme. O Allaha senin aranda ama sıkıntı yaşıyorum diyorsan tövbe edip af dileyeceksin dua edeceksin o hiçbir duayı geri çevirmiyor böylelikle rahatlayacak ve huzura kavuşma caksın
Soran+1 yılHuzura kavuşacaksın
Soran+1 yılYa bak güzel kardeşim sıkıntılarından kurtulmak istiyor musun hepsinin geçmesini istiyor musun
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ne yapmam lazım dostum? Bana bir fikir ver
Soran+1 yılOzman dediğimi yap Allaha dua et Allaha yönel tövbe et af dile allahtan o affedicilerin en büyüğüdür o koruyucuları en büyüğüdür tövbe et ve af dile bak göreceksin ruhunda bedeninde sende rahata kavuşup bütün sıkıntı larından kurtulacaksın.
- +1 yıl
Abicim bana başka bir şey söyle. Sürekli aynı dizeleri tekrar ediyosun
Soran+1 yılİhtiyacın olan şeyi söylüyorum dostum seni rahatlatacak diziler bunlar
Soran+1 yılDediğimi yaparsan eğer raahtladıpını göreceksin.
- +1 yıl
Ben bunları bilmiyordum dostum sağ ol. Hepsini yeni öğrendim
Soran+1 yılAllah seninle dostum sadece ona güven ona inan ondan iste sadece sırtını ona daya ayrıca bir fakire düşküne zekat ver yardım et ve nasıl ruhunun rahatkadıpını göreceksin
Soran+1 yılVe küçük çocukları mutlu et göreceksin nasıp mutlu olyorsun nasıl huzurlu oluyorsun
- +1 yıl
Abicim sen bana bilmediğim bir şey söyle,
Soran+1 yılHer ne yaşıyor ve yaşatıyorsan bundan vaz geç mediğin sürece Allah kalbini ve ruhuna rahatlık vermeyecek.
- +1 yıl
Ben birisine bir şey yaşatmıyorum ki? Bu çok ilgimi çekti şu an
- +1 yıl
Yani ben farkında olmadan birine büyü mü yapıyorum? Nasıl olur
Soran+1 yılBenim söyleyeceklerşmö bu kadar dostum hadi Allaha emanet ol
- +1 yıl
Kadın adama cinsel obje gözüyle bakıyor, sen de kadınlara böyle bak mı diyosun? Git onunla bir şeyler yap huzura er mi diyosun? Resmen saçmalıyosun
Soran+1 yılHadi güzel kardeşim Allaha emanet ol Allaha yöneldik e ruhun rahatlayacak
Soran+1 yılBaj kirli bir dünyadayız tamammo hatalar yapa biliyoruz yolumuzdan çıka biliyoruz isteyerek ya da istemeyerek kötülük bile yapa biliyoruz ama dünyada bir insan için iğrenç bir şey varsa oda bir kadının ya da bir adamın bir bir birine sadece cinsel obje olarak görmesi insanlar ne yaşıyor nasıl o hale geliyor nasıl buna katlanıyor lar bilmiyorum ama ne bir kadının nede bir adamın cinsel obje olarak görülmesi bana ağır gelen bir şey tamam fıtratımızda üreme çoğalma var oda bir ihtşyaç ama bu şekilde değil Allah öyle olan insanların yardımcısı olsun.
- +1 yıl
Evli insanlar bunu yaparsa bu daha abes , saçmalık rezalet. Çünkü sen zaten cinselliği toplumun onayladığı bir yolla yaşamak için evleniyosun. Neden başka kadın erkek arayışı? Bana çok saçma geliyor. Diyelim duygular bitti ayrıl git başkasıyla evlen.
Soran+1 yılEvlilik sadece cinsellik yaşamak değil kardeşim toplum cinsel hayatınızı onaylansın diye değil aile olmak çocuk larınız on olması iyi kötü hatırlatın olması hastalık sağlık ölüm olması Allah hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin evlilik sadece cinsellik için yapılan bir şey değil
- +1 yıl
Off abi ya sen ne diyosun? Zaten boruyla evlenmiyoruz elbet biliyoruz diğer manalarını
Soran+1 yılKardeşim sen tam olarak benden ne istiyorsun ya da tam olarak benden ne istiyor sunuz
- +1 yıl
Benim hangi alanda kazı çalışması yapmam lazım. Onu öğrenmek istiyorum
Soran+1 yılNasıl bir kazı çalış ması?
- +1 yıl
Hayatımın hangi alanına el atmalıyım? Sence?
Soran+1 yılİlk etapta dini olarak kardeşim ilk ihtiyacın olan bu
Soran+1 yılBende öyle yapıyorum çünki
Soran+1 yılSonra çok darlan dıysan bir seyahate çık kesmedimi tekrar çık tabiki imkanın varsa ekonomi ortada
- +1 yıl
Çıkarım abicim sorun olmaz. Nereye gitmemi tavsiye edersin?
Soran+1 yılUmreye git o halde
- +1 yıl
Sağ ol abicim, bende hangi yurt dışına gitsem diye seçenek bakıyodum. Umreyi tercih edeyim o vakit
Soran+1 yılGüzel olur benden de selam götür
- +1 yıl
Peki abim, 🤟
Soran+1 yılHadi görüşürüz
- +1 yıl
? Abicim gizlisin ne görüşmesi? Mümkünse görüşmeyelim bir anı olarak kal. Saatlerini bana ayırdın, umre fikri de iyi geldi
Soran+1 yılNeden görüşmeyelim dedin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem