Çık karşıma çekileyim piyasadan kafamı kaldırıp bakarsam birine kör olayım gitsin erkekliğim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çık karşıma çekileyim piyasadan kafamı kaldırıp bakarsam birine kör olayım gitsin erkekliğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bulursun belki
Sadie Sink bu Stranger Things de oynuyor çok ama çok tatlı güzel bir kız.. İnşaallah Rabbim nasip eder böyle bir güzellik sana…
Teşekkürler
Rica ederim
Aşağıdaki zevksiz diyen teyzenin sıfatını çok merak ediyorum gayette çok güzel bı kızmış
Bende
Zevksizsin kusura bakma da
Haaa ben neyim ki? Bundan bana bakmış daha ne isterim? Sizi görelim var mı cesaretiniz
😂😂 Kimseye kanıtlayacak bişeyim yok😂 sadece bu kızlardan sürüsüyle var zaten de böyle Bi dua etmek heleki şöyle Bi kız için bilemedim. dışarda daha güzel kızlar var..
Var ama oraları buraları açık boyalılar kalsın ayrıca ben Yakışıklı değilim kendi seviyemde istedim
Bu kadın da full boya.. ayrıca Rus ya da Ukraynalı..
Bu kız oyuncu sadece kıyafetleri çok açıktı yapay zeka kıyafetlerini değiştirdim yüzüne dokununca cılkını çıkartıyor ama bir çok tür kızından daha sade yine de yüzünde 40 kg allık işte yanakları saçma sapan pembe renkler falan yok ilginiz için teşekkür ederim iyi günler diliyorum
İyi de kıyafetle olacak iş değil ki bu. Bakış açını değiştirmelisin.. Tamamen kapalı olabilir ama beyni temiz değildir. O zaman ne yapacaksın?
Ya. Bu örnek onuda tanırım anlarım kör aptal değilim bir kişinin yaşam şeklinden oturmasından kalkmasından yemek yeme şeklinden gülüşünden bakışından ne olduğunu anlarım
amen