merhaba arkadaşlar ben tek başıma hastaneye gidecek kadar büyük değilim ve malûm virüs var yanıt olarak sadece hastaneye git yazmak yerine bana tavsiye verebilecek veya daha önce bu durumu yaşayan geçiren varsa yardımcı olsa çok sevinirim öncelikle bende bende bu 2 buçuk haftadır var ve ilk olmaya başladığında yani ilk midem bulanmaya başım dönmeye ve kulağım çınlamaya başladığında aileme söylemiştim su kaçmıştır diye geçiştirdiler bende haliyle pek önemsemedim sık sık oluyordu bunlar aradan bir hafta geçti ailemde virüs belirtileri olduğu için test yaptırdık pozitif çıktı tekrar söyledim olanları virüsten dolayıdır geçer dediler bende virüsten dolayı sandım birkaç gün sonra bu belirti sıklığı azaldı yani daha az midem bulanıyordu ve kulağım çınlıyordu bende geçiyor sanmıştım... düne kadar dün video izlerken bir kulağıma seslerin aniden azalıp birden eski haline döndüğünü kulaklarımda değişik bir hissin olduğunu fark ettim ilk video kaynaklı bir sorun sandım ama başa aldığımda her seferinde farklı yerlerde oluyordu bu aniden azalıp birden çoğalmak ve sanki bir kulağım ilk duymuyor sandım hani kulaklığı tek taraflı takarsınız ya öyleydi işte sonra bende araştırmaya başladım ilk belirtileri "ani işitme kaybı"nı gösteriyordu ilk 3 gün içinde tedavi olunmazsa çaresi yokmuş olsa da etkili olmayabilirmiş yani sağır kalabilirmişim ilk öğrendiğimde şok oldum ve ya gerçekten sağır olursam? hayatım mahvolur diye düşündüm ve hemen aileme söyledim söylerken ağladım bile ama tahmin edin ne yaptılar ; gülerek dalga geçtiler ve" sen hastalık hastası olmuşsun yakında öleceğim desen hiç şaşırmayız" dediler her seferinde geçiştiriyorlar umurlarında değil!
ben biraz daha ısrar ettim hastaneye gitmek için onlarda"geçmezse gideriz" dediler
bu kadar cahil bir ailem olduğu için özür dilerim
bu arada bende her ay farklı farklı ama hayati tehlikede hastalık belirtileri oluyor sürekli aileme bunları söylediğim için hastalık hastası demeleri normal galiba ama yinede önemsemeleri gerekirdi yani bence...(ve ben de hastalık belirtileri varsa çeşitli sitelerden araştırıp emin olduktan sonra söylerim aileme tahmin ettiğiniz gibi yine "hastalık hastası" derler sorun ne bilmiyorum neredeyse her ay hayati tehlikede farklı farklı hastalıkların belirtilerini göstermem de ayrı bir konu)" en önemli şey sağlıktır" sözünü anlıyorum bazen diyorum ki "acaba doktor olup gereken şeyleri öğrendikten sonra meslekten istifa edip istediğim mesleği mi olsam " djkshdkshdjs (saçma olduğunun farlındayım bazen saçmalayabiliyorum)
ve son olarak lütfen yardımcı olun gerçekten sağır mı olacağım?
ben biraz daha ısrar ettim hastaneye gitmek için onlarda"geçmezse gideriz" dediler
bu kadar cahil bir ailem olduğu için özür dilerim
bu arada bende her ay farklı farklı ama hayati tehlikede hastalık belirtileri oluyor sürekli aileme bunları söylediğim için hastalık hastası demeleri normal galiba ama yinede önemsemeleri gerekirdi yani bence...(ve ben de hastalık belirtileri varsa çeşitli sitelerden araştırıp emin olduktan sonra söylerim aileme tahmin ettiğiniz gibi yine "hastalık hastası" derler sorun ne bilmiyorum neredeyse her ay hayati tehlikede farklı farklı hastalıkların belirtilerini göstermem de ayrı bir konu)" en önemli şey sağlıktır" sözünü anlıyorum bazen diyorum ki "acaba doktor olup gereken şeyleri öğrendikten sonra meslekten istifa edip istediğim mesleği mi olsam " djkshdkshdjs (saçma olduğunun farlındayım bazen saçmalayabiliyorum)
ve son olarak lütfen yardımcı olun gerçekten sağır mı olacağım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer