Ani işitme kaybı lütfen yardım edin?

bundan yaklaşık 1 hafta önce her iki kulağımıda kulak çöpüyle temizledim. Ancak sağ kulağımda birşey ileri gitmemi engellerken sol kulağımda dibe kadar sokarak temizledim.. Fakat biranda sol kulağım tıkanıverdi. Bende acile gittim kulakta kir olduğu ve gliserin döküp hafta içi temizletmem söylendi. Bnde gliserin aldıktan sonra baya bol şekilde sol kulağıma döktüm. Ve ertesi gün içini temizlettim. Ancak o gün içinde geçmesini umduğum tıkanıklık daha da artmıştı. Her türlü hava basınç yöntemini denedim fakat hiç bir düzelme olmadı doktora tekrar gittim işitme testi yapıldı fakat test normal çıktı doktor sakız çiğnememi önerdi fakat aradan 3 gün geçmesine rağmen hiç bir düzelme mevcut değil. Sonra kafamı birandasol tarafa ve yere soğru aniden indirip kaldırdığımda kulağımın içinde sanki bir sıvı pıt pıt oynuyor gibiydi. Nasıl açıklanır bilmiyorum ama sanki spiral bir boruyu açıp kaparsınız ya onun gibi bir ses kulağımın içinde oynayıp duruyordu. Aynı hareketi sağ kulağa yaptığımda böyle bir sıkıntı mevcut değildi. Sorunumu özetlersem sol kulağıma sanki bir sıvı kaçmış ve o boğuk duyma ile yaşıyorum ne denediysem içindeki sıvı ve ya herneyse çıkmıyor. Kulak zarımada baktırdım bir sıkıntı yok. Ayrıca ara sıra sol kulağımda hafif sızlamalar oluyor ve geçiyor sanki nazen sıvı bir çıkışı olıyor gibi hissediyorum ama elimi sürünce kuru geliyor. Nedir bunun sonucu hep böylemi kalıcam herhangi bir teşhis koyamıyor kimse ne yapcam bilemiyorum lütfen yardım edin sanki tek kulakla yaşıyor gibiyim.
Ani işitme kaybı lütfen yardım edin?