Sağlık Aynı kiloda Yağlı olmak mı daha iri cüsseli gösterir yoksa Kaslı olmak mı? çiçekçikız768 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Aynı kiloda Yağlı olmak mı daha iri cüsseli gösterir yoksa Kaslı olmak mı? Güncellemeler+1 yıl cevap verin Aynı kiloda Yağlı olmak mı daha iri cüsseli gösterir yoksa Kaslı olmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Doktorkedii Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yağ daha iri gösterir, bir kilo yağın hacmi bir kilo kastan fazladır çünkü 0 0 Yorumla
Chancee1 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kaslı olmak en iyisi örnek bir kilo yağ görünümüyle 1 kilo kas görünümü arasında %80 fark var 1 2 Yorumla çiçekçikız768 +1 yıl hangisi daha cüsseli gösterir kalın gösterir yani? Yorumla Chancee1 +1 yıl Pardon yağ çok gösterir Yorumla
eengoo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Değişken o.. kas derken isteğin ne tam olarak? Güç mü gösteriş mı? 0 3 Yorumla çiçekçikız768 +1 yıl gösteriş Yorumla eengoo +1 yıl Gösteriş içinse uzun süredir spor yapan düzenli 2 3 yıl ve beslenmesine öküz gibi dikkat eden biri hem iri hemde yağsız kaslı olur Yorumla eengoo +1 yıl İlk paylaştığım bir sorumda resimimi paylaşmıştım. Orda bakarsan belki gözünde canlanır Yorumla
monarosa03 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Bence balik etli ve sekli yerinde bir vucut daha iyidir 0 2 Yorumla çiçekçikız768 +1 yıl 2 sinden biri hangisi daha iri gösterir? Yorumla monarosa03 +1 yıl Bence yagli iyi cunku kasli olmak erkeklere daha yatkin oldugu icin bir kiza yakismaz diye dusunuyorum Yorumla
asistant Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Yağlı olan daha cüsseli gösterir, kas daha sıkıdır 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kilolu 1 2 Yorumla çiçekçikız768 +1 yıl yağlı yani? Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Evet yağ daha yumuşak daha çok yer kaplar Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yagli tabiki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yağ daha iri gösterir, bir kilo yağın hacmi bir kilo kastan fazladır çünkü
Kaslı olmak en iyisi örnek bir kilo yağ görünümüyle 1 kilo kas görünümü arasında %80 fark var
hangisi daha cüsseli gösterir kalın gösterir yani?
Pardon yağ çok gösterir
Değişken o.. kas derken isteğin ne tam olarak? Güç mü gösteriş mı?
gösteriş
Gösteriş içinse uzun süredir spor yapan düzenli 2 3 yıl ve beslenmesine öküz gibi dikkat eden biri hem iri hemde yağsız kaslı olur
İlk paylaştığım bir sorumda resimimi paylaşmıştım. Orda bakarsan belki gözünde canlanır
Bence balik etli ve sekli yerinde bir vucut daha iyidir
2 sinden biri hangisi daha iri gösterir?
Bence yagli iyi cunku kasli olmak erkeklere daha yatkin oldugu icin bir kiza yakismaz diye dusunuyorum
Yağlı olan daha cüsseli gösterir, kas daha sıkıdır
Kilolu
yağlı yani?
Evet yağ daha yumuşak daha çok yer kaplar
Yagli tabiki
Kadın hafif çıtı pıtı olmalı bnce ya
Yağlı olmak
Yağlı
kaslı
Bence kaslı