Kilolu
Zayıf
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya şimdi teoride zayıf olmak uzun gösterir gibi görünüyor ama bence bunu etkileyen çok fazla parametre de var bence buna tek yönlü de bakmak çok sağlıklı olmaz bence. Mesela diyet esnasında da hangi bölgeden kilo kaybedildiği de bence boyu uzatan ya da kısaltan faktörler arasına girebilir. Bunun dışında 7 cm lik spor ayakkabılar var hani ne 60-70 kiloluk kızlar o ayakkabılar çivi gibi görünmediler ki hahahha. Kısacası bu başlığı değerlendirmek için çoook fazlaaa konuşulacak şey var. Ha bu arada bir ara ben de şu kilo vereyim güzel ve uzun görüneyim sürecinde bir Instagram sayfasına takıktım çok eğlenceli paylaşımlar yapıyorlardı buraya da bırakayım gülmek bulaşıcıdır derler hadi herkese mutlu günler :)
zayıf olmak uzun gösterir
Bencede
Cevap
4Cevap
Şöyle bir şey var doğruysa fiziği düzgün insan daha uzun gösterir yatarken galiba tam hatırlamıyorum ben hep zayıftım
Omuzlarım geniş diye beni kısa sanarlar yaklastikca buyürüm şaşırırlar
🤣🤣🤣
Ciddiyim 😂
Daha iyi korkup kaçarlar
Korkutmaya çalışmıyorum kavga etseler can sıkıntım geçse derdim gençken şimdi daha sakinim kavga etmem sevmeden sorumluluk çok oluyot
Anladım
Zayıf tabii ki. Kiloyken enine genişlediğin için daha kısa görünürsün.
Arkadaşıma göre kilolu oyuzden sordum bana göre zayıf biri daha uzun ve sağlıklı gözükür
Bilmiyom ben her iki turluda uzunum 1.95 e 95
deve de de boy var ama eşşeğin arkasından gidiyor :D (1.80)
@Mustafa74188 burada bana neden laf sokmaya calistinki simdi
@Mustafa74188 kendini boyle mi avutuyorsun
Zayıflar daha uzun gösteriyor bence.
Zayıf olmak.
ne soru ama dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?