Arkadaşlar benim boyum 185- 187 civarında. 97 kiloyum fakat omuzlarım geniş ve bacaklarım kalın olduğu için belli olmuyor. Yani her gün yürüyüş yapıyorum 10 km civarında. Ama yine de karın bölgemde yağ var. Sizce ideal mi zayıflamam mı gerek?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
iyisin erkegin orta ve orta bi tik ustu kilolusu makbuldur
Yag oranin yeterli seviyedeyse zaten boyun cok uzun yani kaldirirsin pek sorun olcagini zannetmiyorum😄
6- 7 kilo kadar fazla sanırım. Ama kilo verince eski gücümde olamıyorum maalesef. Güçsüzleştiğimi fark ediyorum.
Boy uzun olunca kilo dagiliyo ya yani sana kalipli oluyodur o kilo cok goze batmaz heralde ama istersen 4-5 kilo kadar kaybedebilirsin 😄tabi sen bilirsin ama. Aslinda gucsuzlesmek degil de kas kazanarak zayiflasan yag kaybetsen oyle olmaz belki ac kalarak zayifladigindan o zamanlarda bunyen gucsuzlesiyodur.
Biraz haklısın. Çünkü kas yaparak da zayıfladım fakat yine güçsüz hissettim. Hem fiziksel hem zihinsel olarak. Ama yine de vereceğim. Evet dediğin gibi kilo dağılıyor. Vücuda fakat bende bacaklara dağılan kaslaştı, sertleşti, yine aynı şekilde kollar da öyle fakat göbüşüm aynı kaldı ama o da güzel olacak İnşaallah. Teşekkür ederim kardeşim 💙
Guzel olur zamanla tabiiki basarirsin bunu zor degil😄 rica ederiim ne demek🤗
Yağ oranını ölç 15 den çoksa zayıflarsin. Agirsaglam diye bir YouTube kanalı var orada nasıl ölçülür anlatıyor.
İdeal kilon 87 benim de aynı boyum 92 yim.
Olurum İnşaallah Usta. Teşekkür ederim
Bölgesel zayıflayabilirsin egzersizlerle
Biraz karın bölgesinde var.
Spor yapabilirsin karın bölgen için, kilon boyuna göre iyi
Teşekkür ederim. Ama aynı kilo verince eski gücümde olamıyorum gibi geliyor. Yani birazda vermek istemiyorum. Teşekkür ederim kardeşim. Güzel gecelerin olsun 💙
Rica ederim dediğim gibi kilon gayet iyi yalnızca sağlıklı beslenmen ve spora başlaman gerekiyor karın bölgendeki yağlardan kurtulabilmen için başka alternatif yok
Sağlıklı besleniyorum Kardeşim. Benim abur cuburla alakam yok. Çok nadir çikolata, cips falan yerim. Yanaklarımı görsen anlarsın zaten sağlıklı olduğumu.
Yine de teşekkür ederim güzel yorumun için. Allah'a emanet
😊peki kardeşim insan kendini en iyi tanıyabilen varlıktır o yüzden sadece anlattıklarından yola çıkarak fikrimi açıkladım
Rica ederim Allah'a emanet
Teşekkür ederim. Yanaklarım yazlı kışlı kıpkırmızı ama bazı insanlar bunu bir çirkinlik olarak görüyor. Halbuki yanakların kırmızı olması bir çok insanda sağlıklı olunduğunu gösterir. Ama bu konuda en anlayışlı insanlar kızlar. Hep bal yiye yiye böyle oldun derler. Teşekkür ederim kardeşim fikrin için
Hahaha kırmızı yanak mı bayılırım çok tatlı oluyor kırmızı yanaklılar 😊
Boşver, takılma insanların ne dediklerine her şeyi patavatsızca söylerler karşıdaki insanın duygularını düşünmeden o yüzden sen nasıl mutluysan öyle yaşamaya bakmalısın (öyle yapıyorsun zaten gördüğüm kadarıyla )
80 kiloyu gecmemelisin!
Çokkk
Nasıl yani kardeşim. Fazla mı iyi güzel anlamda mı çokkk?
Sen nasil mutluysan.
zayıflaman gerek.
Evet usta zayıflamam gerek
5 kilo versen yeter
Güzel olur değil mi? Ama kilo verince eski gücümde olamıyorum gibi geliyor. Zayıf hissediyorum kendimi. Hem zihinsel hem de fiziksel olarak. Omuzlarım geniş Allah'tan yoksa daha kötü görünürdüm