+1 yılben de senin boyunda 58 kiloyum zayıfsın ama zayıfım diye kendi üzerine gitme bu kötü bir şey değil başkalarının düşüncesi değil senin düşüncen önemli kilo almak istiyorsam kendin istediğin için almalısın bunun yolları var spor salonu da düşünebilirsin ama unutma her halinle güzelsin sen
12 Yorumla
Soran+1 yılya çok iyisinnn sağ ol canım 😍
- +1 yıl
ne demek aşkım benim
En İyi Cevaplar
+1 yılKilona az demen gerekirken boyuna az diyorsun 🤦♀️ Zayıf olucam derken sağlıklı olmayı unutuyorsun. Bki'ne baktım 17.69 muş ve sağlıklı olan 18,5-25 arasıymış. Bir 50 55 falan olsan daha iyi olucaksın.
116 Yorumla
Soran+1 yılboyum kısa zaten 😃 cüceyim resmen 😀
- +1 yıl
Sen kısaysan ben yokum.
Soran+1 yıl😀😀 biz niye kısa kaldık 😀
- +1 yıl
Ben boyumdan gayet memnunum. Hiç bir şikayetim yok. Dünyaya yine gelsem yine kısa olmak isterdim.
Soran+1 yılniye ne avantajı var bana da söyle bak moralim cok bozuk 😀😀 delircem
- +1 yıl
Ufak, tatlı, minnoş bir şey oluyorsun işte. Mesela bir sevgilin olduğunda rahatça seni kucaklayabilir veya klasik bir sahne vardır. Kısa kız yukardan bir şey almak ister zıplasa bile alamaz sonra arkasından yakışıklı biri gelir ve eline değerek alır falan 😅 Bir de götü yere yakın olandan korkacaksın diye bir söz vardır. Bu da kısa boylular için bir söz. 😉
Soran+1 yılo sözü bana söylüyorlar bazen çıldırıyorum 😀 keske daha iyi bri söz olsaydı en azından onunla avuturdum kendimi 😀 ya onlar yaz dizilerinde oluyor sadece 😀
- +1 yıl
Olsun yine de ben boyumdan çok derece memnunum. Kısa kızlar bir başka oluyor.
Soran+1 yılne güzel sen seviyorsun kendini 😀😀 ben de sevebilsem 😀 harika olacak
- +1 yıl
Kısa olmadığın halde kendine sürekli kısa dersen hiç sevebilecekmişsin gibi durmuyor. Sen kısa değilsin ortasın.
Soran+1 yılmanken gibi kızlara bakınca kendime kısa demek zorunda kalıyorum 😀😀 maşalllah onlar da bi boy var ne giyseler yakışıyor
Soran+1 yılonlarda* 😃
- +1 yıl
Onlar giydikleri için yakışmıyor onlar yakıştırdıkları için güzel duruyor. Garip cümle oldu ama herneyse 🤔 Yani eminim ki sende güzelsindir ama içindeki cevherin daha farkında değilsin. Yakıştırmasını bilirsen senin de her giydiğin yakışacaktır.
Soran+1 yılben boyumu sevmiyorum ya güzellikten değil 😀
- +1 yıl
Güzellik standartı için illa uzun boylu olmak gerekmiyor. Büyük beden mankenleri de bu kalıbı yıkan en güzel örnek ama yine de sen bilirsin tabiki.🤷♀️
Soran+1 yılhaklısın ben kendimi sevmiyorum galiba 😀
+1 yılOrtalama 55 kilo olmalısın
13 Yorumla
Soran+1 yılyalan onlar yalannnnnn
- +1 yıl
?
Soran+1 yılya zayıfsın diyor napayım :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılNe kısa varya millet o boyda olmak istiyor sen kısayım diyorsun
18 Yorumla
Soran+1 yılkim istiyor be bu boyu ben cüceyim diyorum resmen cüceyimmmm cüce diye çağıracaklar yakında 😀😀
- +1 yıl
Tövbe tövbe şaka mısın
Soran+1 yılyok ciddiyim niye şaka yapayım 😀
- +1 yıl
Moralimi bozdun ben 170 im ölüyüömü
Soran+1 yılyok yok senin boyun iyi
- +1 yıl
Sen salla asıl senin boyun mis mis en sevdiğim
Soran+1 yıltşkr
- +1 yıl
Rica
Fazla zayıf değilsin gibi ama bi 53 olsan tam olur gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol canım olabilirsem bakalım 🙂
+1 yılGoogledan vücut kitle indeksine bak ortalamanın altındaysan zayıfsındır
11 Yorumla
Soran+1 yılbaktım ya ama bilmiyorum zayıf diyordu
- Sağlık konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılçok da şey etme iyisin.
11 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah
+1 yılÇok üzgünüm ama bence çok zayıf değil normalsin. Ben mesela 1.70 e 46 kiloyum. Daha 40 kiloya inmek istiyorum. Bana çok kiloluymuşum gibi geliyor.
118 Yorumla
Soran+1 yılüzülme niye üzülüyorsun 😀 senin boyun cok guzelmiş birazcık uzun olsaydım senin gibi keske masallah sen manken gibisindir şimdi niye kafana takıyorsun ki hem 40 kilo boyuna göre az gibi gayet iyisin bence bayıldım sana 💖💖😀😍😍
Soran+1 yılben de kendimi normal buluyordum ama herkes bana zayıfsın dedikçe iyice kötü düşünmeye başladım biraz kilo almayı denicem zaten cok zor alıyorum 44 kiloydum eskiden
Soran+1 yılo zamanlar çok daha fazla şey duyuyordum cevremden çok moralim bozulmustu 47 olabildim anca bayadır kilo almak için uğraşıyorum 😓
- +1 yıl
Ya çok teşekkür ederim 🌸🥺 kızmadığın için de ayrıca teşekkür ederim. Ama kilo almasan sende manken gibi olursun ya ☺️ biraz daha uzayabilirsin, basketbol, süt ürünleri, ve düzenli spor. Bence sana çok iyi olur. İnsanların ne dediğini boş ver. Sen kendine hangi şeyin daha iyi olacağını düşünüyorsan onu yap.
- +1 yıl
Bence şu an ki kilon gayette iyi😊 sadece boyunu biraz daha uzatmak için aktiviteler yapabilirsin
- +1 yıl
Unutma zayıflık her zaman bizi 1-0 önde yapar
Soran+1 yılkızacak bir şey yok ☺ bir şey değil doğru söylüyorsun kesinlikle kendim karar vermem daha iyi olur boyum uzar mı bilmiyorum ama denerim mutlaka çok sağ ol görüşün için 💖
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🌸 her zaman için bir şey sormak istersen sorabilirsin
- +1 yıl
@ashleyx627 Bu sağlıksız bi' oran ama. Baktığımda vücut kitle indeksin 15.92 görünüyor. 18.5 altı zayıf olarak geçiyor ve bu, sağlığına zararlı birçok hastalığa sebebiyet verebilir. Sahip olman gereken aralık 18.5 - 24.9. Yanı kısacası 60-62 kilo civarı senin için ideal. Bu 21.45'e denk geliyor. Bahsettiğim aralıkta, güzel bir seviye.
Eğer şu anki kilona rağmen kendine baktığında şişman bir beden görüyorsan ki aslında bu pek mümkün değil ama öyleyse bunun sebebi psikolojik olabilir. Ya da daha büyük bir ihtimalle skinny fat durumunda olabilirsin. Bu da sahip olman gerekenden daha az kas oranına sahip olduğunda vücudun anatomisinin bozulmasıyla ortaya çıkıyor. Kontrolsüz ve hızlı kilo verimi buna etken olabilir.
Görüşünü gördüm ve seni bilgilendirmek istedim. Bana kulak ver ve sık sık olmasa da düzenli bir şekilde spor yaparak, tabii ki yine kontrollü ve sağlıklı bir şekilde beslenerek ideal kilona çık. Kas oranını arttırdığında ve olman gereken kiloya ulaştığında vücudun tahmin edebileceğinden de çekici görünecektir. Alacağın kilo büyük oranda kas olacak. Ve bilmeni isterim ki normal bir kadın bireyin sahip olması gereken yağ miktarı %25-31 arasında olmalı. Yağ, fazla olmadığı sürece vücudun ihtiyacı olan bir şey ve görünüşünü etkilen asıl şey kas kütlen ve fazla yağ. - +1 yıl
@aLivingDead teşekkür ederim. Ama biliyorsunuz obez sayıları artmış durumda. Yani ben zayıf olmayı çok seviyorum. Örneğin mankenlere baktığımızda bile boyu ile kilosu arasında en az 120 fark oluyor. Örneğin; Alyssa Miler boyu; 175. kilosu; 55. Siz boyum ile kilom arasında 100 fark olursa normal diyorsunuz. Ama ben zayıf olmayı tercih ediyorum. Yine de anlattığınız için teşekkürler. Kilo alacağım korkusu da annemden kaynaklaniyor. Kendisi kilolu biraz ondan ona çekmekten korkuyorum
- +1 yıl
@ashleyx627 Rica ediyorum. Söylemeye çalıştığını anladım. Bunun bir tercih olduğunu da öyle.
Küçük bi' anlaşma denemesinde daha bulunmak isteyip gideceğim. :)
Bahsettiğin mankenin vücut kitle indeksine baktığımda oranının tam sınırda olduğunu gördüm. 18-18.5 kadar. Belki bilerek ayarlanmıştır. Bu sebeple ben de senin boyuna göre bu orana sahip olabilmen için kaç kilo olman gerektiğine baktım. 52 kilo olduğunda boy-kilo oranın bahsettiğin mankenle aynı olmuş oluyor.
Tüm bunlarının yanında, elbette ısrar etmiyorum. Sadece dile getirmeyi istedim. İyi gecelerr
Soran+1 yıl@aLivingDead ne mübarek insansın ya uzun uzun 😀 yazmışsın ellerine sağlık 😀😀
- +1 yıl
:) Günlük hayatımda pek de değer gördüğümü söylemem. Ama yardımcı olduysam bu güzell
- +1 yıl
@aLivingDead tamam o zaman teşekkür ederim 😊 çok düşünceli bir insansınız cidden
- +1 yıl
Rica ederim @ashleyx627: )
Soran+1 yıl@aLivingDead çok değerlisin değerini bilmeyenler utansın 😀😀
- +1 yıl
Öyle mi? Teşekkür ediyorum o halde :)
Soran+1 yıl@aLivingDead öyle öyle rica ederim ne demek 😀😀
+1 yıl160 boy 54 kiloyum ve ona rağmen zayıf olduğumu söylerler. Moralini bozmak istemem ama bence bayağı zayıfsın
116 Yorumla
Soran+1 yıl😓 ya kilo da alamıyorum napıcam sasırdım
- +1 yıl
Eğer alabilirsen her gece muz ve süt tüketebilirsin. Ya da fıstık ezmesi gece yatmadan dolu bir kaşık yemeni tavsiye ederim. Eğer biraz daha maliyetli bir şeyler düşünürsen tahin yumurta ve kuruyemis bol tüketmeni öneririm
- +1 yıl
Ha bir de susam 😂
Soran+1 yılteşekkür ederim ama muz hiç sevmiyorum ve tahini de sevmem ağzıma bile sürmem 😀 yumurta susam süt ve fıstık ezmesi tüketebilirim. bu arada ben çok fazla sütlü şeyler yerim özellikle sütlü tatlılara bayılıyorum ama bi türlü kilo alamıyorum 😀😀 hasta olabilir miyim acaba
Soran+1 yılbunları tüketicem umarım biraz tombiş olurum 😀
- +1 yıl
Ahahhahahahhahaha onu sevmem bunu yemem diyerek zaten kilo alamazsın ki burnunu tut ye hemen bir şey olmaz
Soran+1 yılannem gibi söyledin 😀😀 o da bir yemek yapıyor yemiyorum diye boyle soyluyor her akşam yemeğinde bu lafı duyuyorum😀😀
Soran+1 yılbilmiyorum et yemem mesela ben sadece tavuk yiyprum bazı seyleri hiç tuketmiyorum et yersem midem çok fena oluyoooo 😀
Soran+1 yılçok fazla tiksiniyorum
- +1 yıl
Nimet o güzelim. Tiksinme Allah elinden tamamını alırsa o zaman görürsün neyin ne olduğunu. Kendini zorla ben de bazen yemek seçerim ama mecbur kalınca insna her şeyi yiyor inan bana
Soran+1 yılçok haklısın ya ama et konusu benim için bi başka 😀 çok teşekkür edeirm dediklerini yapmaya çalışcam umarım 50 kilo falan olurum ya
- +1 yıl
Kal sağlıcakla:)
Soran+1 yıl@Kovaa151 ben onu pişirip yiyorum çok güzel oluyor 😀😀 bi de içine vanilin falan koyuyorum bal sevmiyorum harika 😀😀
Soran+1 yıl@Kovaa151 tamam tşkr
+1 yılKilon iyi ya.
11 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol canım 😍
Boyum 1.77 kilom 58 senden zayifim
15 Yorumla
Soran+1 yılyo ben 47 kiloyum sen 58 😀
Soran+1 yılaynıyız bence 😀 cok uyumluyuz hatta
Soran+1 yılgüzelim ya 😀 onda sıkıntı yok
Akli dengen şuurun yerinde mi senin?
11 Yorumla
Soran+1 yılevet 😀
Boyuna göre iyi kilon
115 Yorumla
Soran+1 yılya sen adamsın 😀😀
- +1 yıl
Eyvallah ince kadın zarif kadın😉
Soran+1 yılhahaha teşekkür ederim ya ama herkes farklı bir şey söylüyor kafam karışıkkkk
- +1 yıl
Kafan hiç karışmasın kal böyle😉
Soran+1 yılçok sağ ol ama keşke biraz boyum uzasa 😓
- +1 yıl
Rica ederim uzamasada bi kaybın yok böyle minnoş olmamda güzel🤗
Soran+1 yıl😀 öyleyse çok teşekkür ederimm 😀
- +1 yıl
Rica ederim olumsuz bişey diyenleri sakın duyma dinleme🙏😃
Soran+1 yıl☺☺
- +1 yıl
Ve böylece kendinle barışık ve Mutlusun 😍
Soran+1 yıleh işte çok fazla değilim ama 😀
- +1 yıl
Ya yapma ama böyle minnoş çok mutlu ol pozitif enerjin yüksek olsun😃
Soran+1 yılumarım öyle olurum 😀😀
- +1 yıl
Olursun olursun🤗
Soran+1 yılbakalım ☺
+1 yılEvet de kötü değil bence
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Yoo ama alırsan iyi olur tabiki
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederimm
Bir 5 6 kilo alman lazım
114 Yorumla
Soran+1 yıldenerim
Soran+1 yılsen erkek misin
Soran+1 yılo elbise ne öyle 😀
Soran+1 yılabi niye elbise giydin kusura bakma çok merak ettim de 😀😀
Soran+1 yılkız benim eşim olursa muhtemelen erkek olur 😃😃 ve asla giyemez neler diyorsunnn 😀😀😀 sen niye giydin bakayım söylesene 😀😀😀
Soran+1 yılmutluluğun sırrı elbise giymek mi 😀😀😀
Soran+1 yılabi niye giydin ya gerçekten sadece mutlu olmak için mi 😀😀
Soran+1 yıl😀😀 anladım ya bilmiyorum ki belki eden olur
Yani zayıfsın
11 Yorumla
Soran+1 yıloff ben kilo alamıyorum
- Sağlık konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyisin 😍
19 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Yaş kaç?
Soran+1 yıl18 😀
- +1 yıl
Süper
Soran+1 yılne süper abicim 😀😀
- +1 yıl
O yaşta böyle olmak
Soran+1 yılya sen bi de bu yaşta 175 manken gibi kızları gör ben yanlarında hiçim hiç 😀
- +1 yıl
boş ver onları sende taş gibisin 😍
Soran+1 yıleyvallah abicim
+1 yılOn numarasın
15 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol umarım gerçekten öyleyyimdir
- +1 yıl
Zayıflık dişiyi çekici kılıyor. Aklını karıştırmalarına izin verme
Soran+1 yılkarıştı bile 😀
- +1 yıl
Zaten yaş ilerledikçe kilo alıp duracak vücudun. Çocuk doğurdugunda falan …. Yüne sen bilirsin ama boy kilon gayet iyi.
Soran+1 yıltesekkür ederim 😀
+1 yılgiderin var
11 Yorumla
Soran+1 yılnereye 😀😀😀
+1 yılGayet iyi
111 Yorumla
Soran+1 yılbence de ama bana sürekli çok zayıfsın diyorlar 😀 kafama taktım kilo almaya calısıcam galiba 😀
- +1 yıl
Senin tercihin nasıl mutlu olacaksan öyle yap :)
Soran+1 yılbilmiyorum ya 😃
- +1 yıl
Görmediğim için de bir şey diyemiyorum
Soran+1 yılgörsen de fark etmez zaten 😃 yok gibiyim
- +1 yıl
O kadar abartma 🙃
Soran+1 yılaz bile söyledim aslında 😀😀😀😀
- +1 yıl
Merak uyandırdın bu kadar abartmaya 😁
Soran+1 yılneyse ya sağ ol görüşün için
- +1 yıl
Rica ederim kendini mutlu hissedeceğin şekilde yap :)
Soran+1 yıl🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıfsın
11 Yorumla
Soran+1 yıldeme onu demee 😀😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilo almalısın
12 Yorumla
Soran+1 yıl50 olsam yeter mi 😀
Soran+1 yılkilo alamıyorum ki doğru düzgün 😀
Aşırı
110 Yorumla
Soran+1 yıl😪
Soran+1 yıloff kilo alamıyorum ki ya alabilsem keske
Soran+1 yılöleyim ben ya o daha kolay olur 😬😬
Soran+1 yıl😀😀 ne güzel işte ben böcek sevmem zaten
Soran+1 yılyeter ya sus zaten gercekten 😀
Soran+1 yılbeğenmesinler bana ne 😀
Hayır değilsin
15 Yorumla
Soran+1 yıldeğil miyim kraker gibisin diyorlar bana 😀😀😀 biraz kilo alabilsem daha iyi olurum ya 😀
Soran+1 yıl👍🏿😀
Soran+1 yılkes
50 ideal
10 Yorumla
+1 yıl53-54 olsan iyi olur.
027 Yorumla
Soran+1 yılkilo almak çok zor ya
- +1 yıl
Kendini hamur işlerene ver biraz alırsın😃
Soran+1 yılkız çok sağlıksız onlar 😀
- +1 yıl
Yaşın kaç
- +1 yıl
Kilo alırsın işte oyüzden dedim
Soran+1 yıl18 😀😀
- +1 yıl
Bu saatten sonra boyun uzamaz
Soran+1 yılallah kahretmesin 😀😀 o zaman yansın bu eller yansınnnn😀 niye uzamam ya cüce kaldım resmen 😓😓
- +1 yıl
Kız 1.67 kısa bir boy değil bayan için ne üzülüyon😃
- +1 yıl
1.63 pardon
Soran+1 yıl167 olsam keske yaa 😀😀 ne guzel 167 cok havalı 167 boyum ay 163 cok kısa 😀 bence boyum daha uzar ya belki doğru zamanı bekliyordur 167 olursa harika olur 😀
- +1 yıl
18 den sonra zor canım maalesef😃
Soran+1 yılayaklarımdan biri kafamdan biri tutsa her gün 5 10 dakika çekiştirseler uzar mıyım acaba 😀
- +1 yıl
Özele gelsene ordan konuşalım
Soran+1 yılaa rezalet asla 😀😀
- +1 yıl
Ne rezaleti nevarki bunda hadi😃
Soran+1 yılyok abicim 😀 tam rezalet ben resmen iki ucu bklu degnek gibi bir şeyim 😀😀 hem boyum hem kilom 😀😀 yok artık ya bi de üstüne sohbet mi edeyim 😀 gidip bi soğuk su içsem daha iyi olacak
- +1 yıl
Sen bilirsin abicim ben kimseyi kınamam boyuyla kilosuyla öyle konusuruz diye demistim
Soran+1 yılkınarsın diye değil zaten ya 😀😀 sağ ol görüşün için
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler😃
Soran+1 yıliyi geceler 😀😀😀
- +1 yıl
İnat etme uzamazsın artık bu saatten sonra
Soran+1 yıltamamm
- +1 yıl
😃 beraber barfix çalısırsak belki olabilir
Soran+1 yıluza abicim hadi
- +1 yıl
Sen uza ben uzunum zaten😃