Tabi Konumuz süreklilik olduğu için kan şekerinin stabil olması gerekmekte. Bu tip ihlaller bizleri iradesiz kılarak diyeti büyük ölçüde bozmamızı da sağlayabilir. İstediğimiz ölçülere girmek, güzel bir vücut ve sağlıklı bir yaşam elde etmek bize motive sağlayıp elbette diyetimiz de süreklilik sağlayacaktır ama işte '' dananın kuyruğunu kopacağı'' yere çok dikkat etmez isek sürekliliğin koybolması an meselesi
Peki bu sürekliliği sağlayanlar; Diyette sürekliliği nasıl başardınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba sevgili KScan, önce genel olarak diyet süreçlerini gözlemleyen araştırmacılar ne diyor kulak verelim mi?
Araştırmacılar diyete başlayan kişilerin sadece %10′unun, diyetine 1 haftadan daha uzun süre devam edebildiğini söylüyorlar bize.
Eminim sizler de diyete pazartesi başlıyorum, çarşamba bırakıyorum. Şu hafta da geçsin öyle başlarım. Sevdiğim besinlere dayanamıyorum sözlerini söyleyenleri sık sık duymuşsunuzdur.
Diyet sürecinize başladınız yeni beslenme düzeninizi hayatınıza kolaylıkla nasıl adapte edersiniz hep beraber bakalım.
İşte buu, top sende vur ve gol olsun. Hadi canım bahane üretme yola devam. Sizleri seviyorum.