Meraklardayım🤦🏼♀️ herkesin vücut yapısı metabolizma hızı çok çok farklı ve bunun yanında kronik kilo verimini durduran rahatsızlıklarda mevcut. Her kilolu birini gördüğümüzde içimizden "lumbur lumbur et" gibi benzeri düşüncelere kapılmamamiz lazım. O vücudun altında yatan çok fazla nedenler vardır. Sadece çok fazla yemek yenilerek kilo alımı olmuyor 👍
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKim demiş kilolu erkeklerin kilosu kafaya takılmıyor diye? Bence iki cinsiyetin de tosunu hiç de estetik değil. Estetiklikten ziyade kendine bakmadığını, iradesiz olduğunu, sağlıksız yaşadığını ve tüm bunları önemsemediğini gösterir. Kimseyi kırmak istemem ama bence gerçek bu. Hormonal bir sorun bike olsa isteyen, uğraşan kişi bunun önüne geçiyor bir şekilde. Bunu kendinizde kabullenmek sizin bileceğiniz iş.
86 Yorumla- +1 yıl
Dedin ya irade diye o irade psikolojik hastalarda yok oluyor yemek bağımlığı diye bir hastalik var tlc ağır yaşamlara bakabilirsin nasil anoreksia blumia hastalik buda öyle yani nasıl anoreksik biriyle alay etmiyorsun obezlede edemezsin hastalik neticede hormonal sorun da bazen geçilmeye biliyor dilini isir kınama fitness model bir kadin yaşadığı hastalıktan sonra kilo almış mesleğini bırakmak zorunda kalmis geçen haberlerde gördüm aşırı kiloyu ozendirmeyelim ama kilolu diyede gerek psikolojik gerek fiziksel hasta insanlarla alay etmeyelim bu arada erkeklerlede alay ediyorlar bir kadinlar değil
- +1 yıl
@Marstandunyaya kimseyle alay etmedim. Yukarıdaki yazıyı iyi okun. Sadece fikirlerimi paylaştım ve değişen hiç bir şey yok. Bilgi çağında yaşıyoruz, şu anki tıpla nasıl anoreksiye tedavi edilebiliyorsa, obeziteye karşı da aynı şekilde durulabiliyor. 40 kilo olmayı da engellemek mümkün, 150 kilo olmayı da. Pes etmek yerine bunun için uğraşışabilir. Anlattığın hasta hikayelerinden daha fazla bu hastalıktan kurtulup standart sağlıklı bedeni yakalamış bir sürü başarı hikayesi var. Bunu kabullenmek kişinin seçimidir. Tek bir hakaret, tek bir alay da kullanmadım. Gayet objektif konuştum. Bununla derdi olan başka biri daha çıkarsa benden boşuna cevap beklemesin. Tartışmak gibi bir niyetim yok. Önce doğru okumayı öğrensinler.
- +1 yıl
Tosun teriminden rahatsız olmanız mümkün. Özür dilerim bunun için. Yazarken düşünmemişim. Ama unutmayın ki insanlar defalarca kanserle savaşıp defalarca yeniyorlar. Örnekler mevcut. Obezite veya anoreksia gibi hastalıklar tedavisiz değil. Kurtuluş mümkünken bunun için gereğini yapıp yapmamak yine iradeye bağlanıyor. Ben de kötü zamanlardan geçtiğim bir dönem obezite yolcusu olmuştum. Ama bunu tersine çevirdim bir şekilde. Benden çok daha ekstrem başarılar var. Motivasyon-irade...
- +1 yıl
Elbette psikolojik tedaviyle terapiyle geçiyor sadece saygili davranalım o insanlar daha fazla yaralamayalim zaten yaralilar
En İyi Cevaplar
+1 yılKilolu erkek birisinin ona şişko demesini bir tarafına takmıyor. Ama kilolu kadına k dense ağlamaya başlıyor. Laf atan, dalga geçen kişiler eşit ama etkilenme durumları farklı
23 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var erkeklerin duygusu yok mu birisi onur kırıcı birşey dediği zaman elbette kırılır kafasına takar belli etmez o ayrı birsey. Ayrıca kadınlar yaratılışından ötürü daha fazla duygusaldır bu yüzden daha çabuk kırılgan olabiliyorlar
- +1 yıl
Orta ayar kiloluysa takmaz ama tlc ağır yasamlarda ki gibi kiloluysa hayli hayli takar utancından insan içine bile çıkamaz aşırı kilo çoğunlukla psikolojik bir hastalik olan yemek bağımlılığından dolayı gelişen bir durum haliyle hormonal değilse sorun gayet kirilgan insanlardir kadin erkek fark etmeksizin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
82Cevap
Çok mantıklı bir isyan Tebrik ediyorum seni şöyle bir şey var 90 kiloluk bir kadınla dalga geçilirken bir erkeğin 90 kilolu olması gayet normal karşılanıyor Gerçekten bu mantıklı bir isyan Belki de şöyledir Erkeklerin boy oranı bizden daha çok olduğu için kilolarını gösterme konusunda daha az etkisi vardır bir de bir kadının yanında bir erkeğin cılız olması komik karşılandığı için ya da abes karşılandığı için erkeğin her zaman daha kilolu daha böyle kalıplı olması göze alışılmış geldiği için olabilir
10 Yorumla
+1 yılOyle cidden bi arkadasim vardi kiz baya kiloluydu ama cok az yemek yerdi hiç çok yediğini görmemiştim. Kortizon tarzı ilaçlar kullandığı için kilo alıyordu. Kilo almanın en kötü durumu bu sanırım ya yemedigin halde almak. Cok sukur yiyerek aliyorum ben 😀
19 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle çok zor bir durum 🤦🏼♀️
- +1 yıl
Ama dikkat edilince veriliyor kendi başına diyetisyene gitmeden 20 kilo falan verdi şimdi. Vermeye de devam ediyor. Insanlar yapabiliyor ya geçen bi kız izledim 55 kilo vermiş ben 5 kilo veremiyorum :(
- +1 yıl
Bende öyle inan ki vermem gereken sadece 5 kilo var gitmiyor bu 50-60 kilo veren azimli insanlara hayranım izledikçe onlar adına seviniyorum ama kendimi düşündükçe karşımda ben olsam yüzüme tukururum kesinlikle 😒
- +1 yıl
Ah o fazla 5 kilo verirsin sorunu 😀 geçen ay diyetisyene gittim ama asla uyamadım 2 kilo ancak verebildim 😀
- +1 yıl
Acaba sen benim şu anda nefes aldığım bünye olabilir misin? 😂😂😂😂 Bende diyetisyene gittim uyamadim listeye çünkü benim evdeki saatlerine uymadı yeme saatleri birde bilmediğim saçma sapan yemekler vardı adapte olamadım
- +1 yıl
Ben sevmediğim şeyleri söyledim ona göre uydum da hamburger yaş pasta kurabiye börek vs bir sürü kaçamak yaptım onlara ragmen gene 2.5 kiloyu iyi vermisim 😀 bi de kilom azdı zaten, 52 53 civarı kilodaydım. Azdan az çoktan çok gidermiş 😀
- +1 yıl
Benimki bire bir ilgilenmedi geç dönüşler sabit liste hayır bu yenilmeyecek vs vs soğuttu kısaca
- +1 yıl
Instadan online diyetlere bakabilirsin bence onlar daha samimi daha faydalı 🌸
- +1 yıl
Aynen canım 🌹
+1 yılKadınlara seks objesi olarak bakıldığı için kadın seksi olmalı düşüncesi var ve kadınlara yıllardan beri standart güzellik algıları enjekte edilmiş. Her şey erkeği memnun etmek ve mutlu etmeye dayalı olarak düşünüldüğü onların gözüne hitap etmek olduğundan ve kültür bu şekilde ilerlediği için kadınların şişmanı beğenilmiyor malesef... Ne kadar can sıkıcı insanı üzen bir durum değil mi. Kalbine , kişiliğine veya başka güzel şeylere değil de vucudunda ki yağ oranına göre sevilmek...
41 Yorumla
+1 yılyoo aksine kilolu erkeğin kilosu ciddi bir anlamda kafaya takılıyor..Çevremde kilolu insanalr var ve diğer insanların onların üzerlerinde ki bakışlarını çok rahat bir şekilde hissdebiliyorum... Öyle sizin düşündüğünüz gibi bir durum yok... Ama kilolu olmanın altında yatan bir çok sebep var... Kimisine su içse yarıyor metobolizması yavş çalışıyor , bedensel bir rahatsızlıktan ötürü kilo alanlar var , kullandıkları ilaçlardan dolayı kilo alanlar var :..
20 YorumlaErkeklere uygulanan baskı farklı mı sanıyorsun, kilo vermezsen seni hiçbir kız istemez vb vb. Sadece kadınlar kendinde olmasa bile kusur bulurken erkekler psikolojik yapıları gereği kendi kusurlarını görmek istemezler. Sağlık olarak erkeklerin vücudu daha dayanıklı olduğu için kadınlar kadar etkilenmiyorlar da oda bir yere kadar. Kilolu insanlar cinsiyetine bakılmadan ayrımcılığa uğruyor, bunun cinsiyete çekmen yanlış olmuş.
20 Yorumla
+1 yılDışarı belli etmemeye çalışsalar da onlarda gayet kırılıyor uzuluyor hani hafif kiloysa çok takmayabilir de tlc ağır yasamlarda ki gibiyse gayet de takar zaten çoğunlukla hormonal bir sorun yoksa nedeni psikolojik bir hastalik olan yemek yeme bagimliligidir aynı anoreksia blumia gibi onlarda hasta kırılgan insanlardır kadin erkek fark etmeksizin
10 Yorumla
+1 yılKim ne derse desin sağlıksız bir bedenin cinsiyeti yoktur. Erkeklerin fizyolojik olarak kadınlar gibi yağ dağılımı yok, yağlar en çok göbekte toplanıyor. Bu da bir bahane değil ama eşit olarak dağılmadığı için daha az göze çarpıyor. Bir de şöyle bir safsata da vardır "Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer."s. s.
Sağlıksız, kendine bakmamanın nesi makbul? Kasıtsız olarak kilo alımına birşey diyemem... Düşün bir kadınların yakasından!10 YorumlaKişilerin boyuyla posuyla, kilosuyla, orantısıyla hiç bir şekilde dalga geçilmemesi gerektiğini düşünüyorum fakat dalga geçen hıyar çok ne yazık ki. Şişman olan insanlar hakkında eğer hakikaten sağlık probleminden ötürü şişmanlarsa umarım iyileşirler fakat şişman olupta beğenilmeyi umuyorlarsa o biraz zor.. bu aynı şekilde çok sıska olan insanlar içinde geçerli, herşeyin ortası güzel.
20 YorumlaSağlık sorunları bir yana şu var. Bence bu büyük hata hata olan şu, erkekler sağlık sorunu gibi olayı anlamıyor çoğu, fiziği güzel olsun squat yapsın spor yapsın isterler ama kendileri yapmaz. Kızlardan güzellik, fizik gibi beklentiler olur bu sebeple kilo vb. Sorun edenler var.
Benim tahmini fikrim böyle. Herkes demiyorum geneli böyle tespitim.10 Yorumla
+1 yılBu yazının alnından öpmek istiyorum muck muck 😅😅😘
40 YorumlaÇünkü kadınlar bakımlı erkekler bakımsız olmalı gibi bir algı, tabu var ne yazık ki
10 YorumlaSağlık konusunda 747 cevap paylaştı. Çok yanlış, zayıf erkekler kilosu olan bir kadını seçiyor bunu çok sorun etmiyor. Ben bu yaşıma kadar söylediğimin tersini hiç görmedim. Kadınlar dış görünüşü daha çok önemsiyor. Evlilikten belli bir zaman sonra erkek kilo alıyor buna bir şey diyemem.
Ayrıca insanlara her kilolu insan dediğiniz gibi çok yediğinden kilo almıyor. Hastalığı veya başka sorunu olabiliyor. Bunu yanında veya başka yerde dile getirmeyin bir insanın intihar sebebi olabilirsiniz.22 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız çok kişi kilosu var diye dışardan linç yediği zaman zayıflama çayı adı altında ölüm tehlikesi barındıran ürünler kullanıyor👍 onları bu ürünlere teşvik edenlerde kesinlikle kötü zihniyete sahip kişiler lütfen yapmayın 👍
- +1 yıl
Mesela ben suratım şiş diye 2 ayda 18 kilo verdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen çirkinliğimle çelimsizliğimle ve çekingenliğimle nasıl barışıp yalnızlığı kabullendiysem kilolu beyler ve hanımlar da azmedip kilolarının bir kısmından kurtulmayı ya da mevcut halleriyle mutlu mesut yaşamayı başarabilirler. Hayat başkaları için yaşanmayacak kadar kıymetli. Kimse ellerin yılan dilinin saçtığı zehirden ötürü kendi bedenine düşman olmasın.
10 Yorumla
+1 yılNe güzel sormuşsun öyle. Gerçekten niye böyle ben kilomu çok takarım benden şişko erkekler çok yakışıklıyım ne var kilomda der durrur
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle canım 👍👍👍👍
Kadın zerafetin sembolüdür ,çekiciliği ön planda düşünülür. Bence yanlış ama durum bu. O yüzden çoğu reklam yüzü olarak kadınlar kullanılır. Toplum da buradan hareketle kadınlara fiziksel olarak daha hicivli yaklaşır.
10 Yorumla
+1 yılBence kilolu kadınlar candır ❤. Kilolu erkeklerde çok linçleniyor ayrıca neden kilolulara karşı böyle bi önyargı var anlayabilmiş değilim. Dediğim gibi aşırı kilolu kadınlar candır umarım gelecekteki eşimde baya aşırı kilolu biri olur.
10 YorumlaKadınlara dayatılan güzellik algısından dolayı muhtelemen ama bence sadece kadınlar değil iki cinsiyet de muzdarip bu durumdan. İnsanları dış görünüşüne göre yargılayan liçleyen kişiler utansın ne diyelim.
10 YorumlaSen öyle san erkeklere de takılıyor hem de öyle bir takılıyor ki kadınlardan daha fazla ben kiloluyum 120 kiloyum bana kim bakar ha ben benim umrumda bir kızın bana bakması hayır tabiki de o da ayrı bir şey
10 YorumlaBen zayıf yapiliyim Maşallah iştahım çok iyi olmasına rağmen kilo alamıyorum Enerji hareketli de biriyim Kimileri kilo al filan diyor ama bu o kadar basit değil ayrıca ben yağ dan daha çok kası tercih ederdim
10 Yorumla
+1 yılKilolu bir kadın olarak her iki cinsiyet içinde sağlıksız bir durum. Ve insanlar için karşı tarafı beğenip beğenmemek dış görünüşten geçiyor. Diyet ve düzenli egzersiz ile henüz ideal kiloma ulaşamasam da baya bir kilo verdim ve vermeye devam ediyorum. Hem mutlu oluyorum hem de özgüvenim artıyor. Hepinize tavsiye ederim. Bedeninizi sevin ve iyi bakın canlar❤
10 Yorumlaİnsan önce kendine bakmalı ki karşısındakini öyle eleştirsin erkeklerde bu durumu çok görüyorum kendilerine bakmadan başka insanları eziyorlar bu kadar çaresiz olduklarını belli etmese bazıları keşke
10 Yorumla
+1 yılDemekki cinsiyetçilik yapılıyor ve şöyle birşey farkettim feministlere karşı kin kusan eşit cinsiyetçiligi savunnadıklarını öne süren bazı erkekler onlardan bin kat daha erkek korumacılıgı yapıyor 🙂
10 Yorumla
+1 yılBalık etli ve kilolu kadınlar cinsel olarak çekici geliyor. Ondan o kadınlara hiçbir zaman insanların baktığı gözlerle bakmadım. Baya saçma geliyor toplumun onları yadırgaması
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu sordugun için sana teşekkür ederim. Gerçekten bu algı çok yanlış. Kadın hep zayıf olmalı fit olmalı diye diye insanlar yeme bozukluğu yaşıyor. Ne oluyor zayıf olunca anlamıyorum.
10 Yorumlakızlardan kaynaklanıyor bence bu durum kilolu erkeklere sempatik deniyor sadık deniyor kabul ediliyor kilolu bi adamın yanında fit bi kız görünce üzülüyorum
10 YorumlaŞey mi dostum yine tatlı yine pizza biraz patates biraz mayonez, yarına kalma yanıma kal, kova kanatım nerede, bir düsün dondurmayı baskasını istemem, doydum artık etmiyorsun yardım da 😂😂😂😂😂
10 YorumlaSağlık konusunda 646 cevap paylaştı. Kilolu herkese ayni sekilde tepki var.. yalniz bir sey var, kadinlar erkeklerden cok cok fazla yemek yiyor.. zayif kizlar bile (cikarken sevgilisine belli etmemeye çalışıyor) feci silip süpürüyor... kilolu erkekler de kadınlar da yediğine dikkat etmeli.. kadinlar biraz daha fazla etmeli
04 Yorumla- +1 yıl
pardon kadinlar neden daha fazla dikkat etmeli sacmalik ayrica erkekler daha fazla yemek yiyor
- +1 yıl
kadinlar kizlar diye niye ayirt ediyorsun ki. hayir daha fazla dikkat etmek zorunda degiller hicbir kadinin siz eril zihniyete goruntu borcu yok sen zorunluluk koyamazsin
Zaten insan değil kurbanlık büyük baş hayvan seçiyoruz. Ülkemizdeki bu cahillik asla bitmeyecek. İyi günler
20 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlarımız minyon kilo çok gösteriyor birinci neden bu. İkincisi de kadın ince belliyken güzel zarif duruyor bunu inkar etmek saçma olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyine ahmak kadınlar yüzünden... erkekler bu konuları çok fazla dillendirmiyorlar, çok nadir... sormazsan söylemez... en fazla kendi aralarında dalga geçiyorlar o da kendi ayıpları... ama kadınlar birbirlerini acımasızca eleştiriyorlar... maalesef.
10 Yorumla
+1 yılValla bende kiloluyum aşırı olmasada takılıyor insanlar yani :) ama ben pek sallamiyorum orası ayrı mevzu.
10 YorumlaÇünkü ülkemi, deki algı kadınlar daima bakimli zayif balik etli alimli olcak erkek düz normal yürüyen parasi olan işi olan bu bizim mantik böyle
10 Yorumla
+1 yılDediğin çok doğru bence. Herkes aman ince belli olsun, az kendine baksın vs der ama erkeklerin büyük çoğunluğu göbekli, kıl yumağına dönmüş😃
10 YorumlaÇünkü para ile parayı biz veriyoz iyi mal hakkımız. Siz verin parayı hergun spor yapalım fit olalım razıyız
16 Yorumla
+1 yılÖyle dediklerine bakma yaa hepsi sevince öyle söz söylemiyor
20 YorumlaKalıplaşmış cinsiyet ayrımcılıkları olduğunu düşünüyorum. Kalıplaşmış kadın vücudu tipleri stiller modalar var yıllarca değişmiş bu durum ama erkekler için kalıplaşmış bir fizik olduğunu bilmiyorum olacağını düşünmüyorum da
00 Yorumla
+1 yılbende kiloluyum da yani en baba hiçbir kız sevmiyor o kadar ama zerre kafaya takmam bunu böyle iyiyim. Aşağıda kızın söylediği gibi parayla da zaten istediğimi yapıyorum. Çok mühim değil. İleride illa ki evlenecek kız da bulurum sıkıntı olmaz
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin de zayıflığı kafaya takılıyor zayıfladım diye ağır linç yedim burada
13 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş kilolu olsak suç zayıf olsak suç bu millette nasıl bir akıl var ya şimdi ben zayiflasam yine linç yiyecem
- +1 yıl
@Cassıushan Nasıl mutluysan öyle takıl kanka. İnsanlarla tanışırken de ilk muhabbetlerde hemen şekilciliğe, dış görünüşe göre bakmaya ve yargılamaya aşırı karşı olduğunu söyle, gerçekten insanlığa değer veren insanlar yanında kalmaya devam eder zaten
- +1 yıl
Aynen öyle 👍👏
Kilolu erkeklerin bir çoğunun kendine özgüveni tam kendini bişey sanarlar genelde. Böyle olmayanlar üstüne alınmasın biz kadınlar çok takıyoruz. Yok evde kalacaksın, yok sana kimse bakmayacak yok şu bu. Bundan dolayı.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin kilosuna bakılıyor aslında. cüzdanı ağırsa makbuldür.
10 Yorumla
+1 yılaslında kilolu kelimesi doğru gelmiyor bana insanlar isterek kilo almıyor ki
10 Yorumla
+1 yılKilolu olamak kusur değil kusur insanların düşunce biçiminde bence insanların çoğu şekilci olmuş.
10 YorumlaSağlık konusunda 354 cevap paylaştı. Hep böyleydi bu sorun. Of yine sinirlendim bak sanki biz isteyerek şüşko oluyoruz 😢😂
10 Yorumla
+1 yılNasıl takılmıyor erkeklerin. O yüzden mi bu kadar dışlanıyorum
10 Yorumlatek neden aşırı kalori alımı. yediklerine dikkat et ve egzersiz yap. ağırlık çalışman faydalı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kimsenin fiziğine laf etmem herkes olduğu gibi güzel. Ama senin dediğin şey içinde bişey diyeyim maalesef kilolu kızlar linç yediği gibi erkeklerde de zayıf olanlar linç yiyor
10 Yorumla- Sağlık konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş erkeklerinki sorun olmaz diye. Kilonun cinsiyeti yok her şekilde kötü bir durum...
10 Yorumla
+1 yılKadınlar çok takıyor erkekler pek önemsemiyor , önemsenmiyor normal olarak.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar birbirini gömüyor bizim hiç suçumuz yok tribünden izliyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fazla yemek yenilerek kilo alımı oluyor sadece bazı ilaçlar vücutta ödem tutar ve en zayif insani bile obez yapabilir hayat bir tercihtir ben kiloyuda elestirmedim banane o onun tercihi
10 YorumlaTebrikler inanılmaz doğru bir tespit. Sonuna kadar hak veriyorum.
10 Yorumla
+1 yılNasıl takılmaz ben sportifim en yakın arkadaşım bingil bingil 1 tane kız görmedim yanında.
10 YorumlaÖnce su konuda bir hem fikir olalim
Kilolu kadinlarin kilosunu elalemden önce kendileri dertediyor
Erkeklerde ise ne elalemden önce kendileri derr etmiyor
O yüzden yani kafaya takmicaksin yasa zayiflicaksin
Ama kadnlar 2 3 kiloyu bile abartiyor00 YorumlaBu durum iki taraf için de dalga konusu olmamalı. Çünkü metabolizma hızı gibi bi başka etmende şeker hastalığı yüzünden su içse kilo aldıran ve ilaç tedavisi ile kilo alanlar var yani herşey dış görünüş değil bence buna bu şekilde bakan da ne bileyim itici gelir. Ne yani Allah seni gördüde diğerini mi görmemiş. Aşırı cahilce 😏
00 Yorumla
+1 yılAtaerkil bi ülkede yaşıyoruz, bu mantıkla kadın dediğin de dış görünüşüne önem verse yeter, hep güzel olmalı, ince olmalı, seksi olmalı vesaire.. Malesef kadının beyninden çok vücudu önem taşıyor
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar yapısı gereği daha naif ve zariftir. Erkekler ise her zaman kalıplı ve kaba bir yapıya sahiptir. Bu yüzden kadında kilo her zaman sıkıntılı iken, erkekte bu denli abartılmıyor.
00 Yorumla
+1 yılKilolu erkekleri Allah vurmuş zaten bir de siz vurmayın
10 Yorumla- Sağlık konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılKilolu hatunlar cok hosuma
Gidiyor enfesler bence, merak edenlere düşüncelerimi oaylasabilirim13 Yorumla- +1 yıl
Sen oyle misin?
- +1 yıl
+1 yılKilolu erkeklerin kilosunu kafaya takin siz de. Takmayin diyen yok.
20 YorumlaSağlık konusunda 508 cevap paylaştı. bana şişko diyen çok kişi var hiç birini takmıyorum kafama
ne yapayım kadınlar gibi oturup ağlayayım mı hayat işte yaşıyorum hepsi bu00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası