Hiç kan bağışı yaptınız mı?

Kan bağışladım bir kez. Onda da kanım azmış ve benden yarim kilo kan aldıkları için tam bitmesine yakın bayıldım. Bir daha kan bağışlayamadım çünkü kanım az.
Önemli olan niyet bence😊🌹
Evet yaptım. İlik için donör de oldum. Sosyal medyadan gördükçe bağış yaparım. Düzenli yapmıyorum.
Resimdeki görsel KIZILAY nefret ediyorum. Oğlum kalp hastası ve iki kez ağır ameliyatı oldu. Hastane raporu olmasına rağmen, ameliyat masasında olmasına rağmen Kan vermediler. Takas dedik olmadı, 0 Rh negatif verelim yok dediler. Alırız ama vermeyiz dediler. ÇAPA Kızılay Kan Merkezi. Şikayet ettim ama hepsi aynı.
😵nasil ya. Bilmiyordum ben bunu. Onlar zaten kendileri bagislamiyormu ihtiyac sahiplerine
iki yaşında bypass oldu 6 ünite kan vermediler. Başhekimin yazısı olmasına rağmen. Orada arkadaşlarımda şahitti. Ben kafayı yedim, onlar benden daha beter kafayı yediler. Polis ekibi var zaten orda. Sağolsunlar Telsizden anons geçtiler. Ölsem de o anı unutmam LANET olsun onlara da başındakilere de.
😵çok gecmis olsun. Cocugun durumu nasil
Çok geçmiş olsun. Allahşifa versinnn
Rica ederim
Yapanlara imreniyorum.
Bende azıcık iğne fobisi var 😇. Bir kaç saniye bile zor dayanıyorum. Öyleki local anestezi iğne ile verildiği için local anestesiz dikiş arttırmışlığım var. 😅
Olsun. Önemli olan niyet bence😊🌹
😊🌼💐Teşekkürler
😊🌹🌹
Cevap
13Cevap
Toplam 5-6 kere yaptım ama bir daha pek yapmamayı düşünüyorum. Kızılaydan nefret ediyorum.
Sen neden nefret ediyorsunki
Bizim kanlarımızı sattıkları parayla Ensar Vakfına bağış yapmışlardı mesela. Haram zıkkım olsun.
Evet. Çok böyle şikayetler duydum. Ne yazık😵
Yapmadım ama yapılınca düzenli oluyor diye biliyorum
Evet düzenli olarak yapıyorum, önemli olduğunu düşünüyorum
Ben virüsten önce düzenli yapıyordum virüs başlayınca tırstım yemiyor artık
Anca 7 tane oldu ama sanırım beyaz kan muhabbetine yine vericem
Eskiden gönüllü kan bagiscisiydim. 20 bağışta bir çeyrek veriyorlardı. Promosyon kalktı sonrada kızılay 'ın güvenirliği tartışmaya açıldı bende kan vermeyi bıraktım
Maalesef kilom dan dolayı hiç bağış yapamadım 😔
Önemli olan niyet bence😊🌹
Aynen☺
Çok istedim ama hiç yaptıramadım
Nedenki🤷♀️
Olsun. Herşeyden önce gelir senin sağlığın. Önemli olan niyet😊
Evet yaptım. baya çok. oldu amamsayisini hatırlamıyorum. ama 10 dan fazla
her sene kan bağışı yapıyorum herkesinde yapmasını temenni ediyorum
6 yaşımda geçirdiğim kazadan dolayı kan vermem yasak malesef
Birkaç kez yapmışımdır. Düzenli yapmıyorum.
Hiç kan bağışı yapmadım
Kan vermişliğim var lakin düzenli değil
Yapmıştım Güvenpark'ta arkadaşımla 😊
Düzenli olmasada aralıklarla veriyorum
4 ayda bir düzenli veriyorum görev edindim sanki
Düzenli
Yapmadım
Yapmadim
15 kere yaptın elhamdulillah 😊
İgneden korkarım
Hiç yapmadım
4 ay önce..