Sağlık Kendimi nasıl bayıltabilirim veya kaç gün su içmezsem hastanelik olurum? SinemVrijbergheE Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ailemin iyi bir ders almasını istiyorum ki, bir daha bana oruç tutturur gibi aç bırakmasınlar, açlık hissini bile bana unutturdular. Güncellemeler+1 yıl Yedim yine de ikna ettiler Kendimi nasıl bayıltabilirim veya kaç gün su içmezsem hastanelik olurum? Cevapla Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Verified Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Selam, sinem hanım burada size taktik vererek suça teşvik etmiyelim. Bayılmak yerine aileniz ile konuşmanızı tavsiye ederim. Daha yaşınız çok ufak. 1 1 Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Zaten daha ds ufak ama Hollanda’dayım zaten ceza almazsın Yorumla
tatlidelikanlii_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Sırf ailene ders vermek adına kendi canını tehlikeye atıp böyle bir şey yapman hiç iyi olmaz 🙏 1 0 Yorumla
Fight4forHonor Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ac birakiyorlar derken kendin ye 1 8 Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Yasak yemek yapmam Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Annem izin vermiyor Yorumla Fight4forHonor +1 yıl Ne alakaaa? Yorumla Fight4forHonor +1 yıl Kirip dokuyormusun her yeri yoksa bizle testis mı geciyorsun? Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Ortalık batıyormuşşş? Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Hiç denemedim denettirmez de Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Ora yağ olacak bura yağ olacakmış Yorumla Fight4forHonor +1 yıl Denemeden de yapamazsin ki ileride evlendiginde ogrencilik hayatinda tek basina kaldiginda ne halt yiyecen Yorumla
Teki-n25 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl ne çılgın ponçik kızsın sen? aileni üzme, yanındalar ne güzel. kıymetini bil. 1 0 Yorumla
tuncay0007 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl aşkım sen iyimisin neden bayıltıcan kendini bi derdini anlat bakalım mesaj dan yazabilirsin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saçmalama canından kıymetli mi 1 2 Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Canım ama ders alsınlar istiyorum. Son dönem beni hiçe saydılar. Ve utanmadan bahane uyduruyorlar. Ölecek değilim ya sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asla önermiyorum böyle şeyleri Yorumla
Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Ne açı? 1 3 Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Aç bırakıyorlar beni? Kendim yemek yaparsam da azar işitiyorum? Kaç gündür böyle? Yorumla Sakallıbey +1 yıl Niye Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Taşınma bahanesi falan Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl açma düşünce 1 3 Yorumla kanka35 +1 yıl safsın sen Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Neden? Yorumla kanka35 +1 yıl ikna olmuşsun Yorumla
senderyal Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kimin dikkatini çekmeye çalışıyorsun 0 1 Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Ne alaka? Yorumla
olgunbeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl cok katilar 1 1 Yorumla olgunbeyyy +1 yıl tkpatsan yazcam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Selam, sinem hanım burada size taktik vererek suça teşvik etmiyelim. Bayılmak yerine aileniz ile konuşmanızı tavsiye ederim. Daha yaşınız çok ufak.
Zaten daha ds ufak ama Hollanda’dayım zaten ceza almazsın
Sırf ailene ders vermek adına kendi canını tehlikeye atıp böyle bir şey yapman hiç iyi olmaz 🙏
Ac birakiyorlar derken kendin ye
Yasak yemek yapmam
Annem izin vermiyor
Ne alakaaa?
Kirip dokuyormusun her yeri yoksa bizle testis mı geciyorsun?
Ortalık batıyormuşşş?
Hiç denemedim denettirmez de
Ora yağ olacak bura yağ olacakmış
Denemeden de yapamazsin ki ileride evlendiginde ogrencilik hayatinda tek basina kaldiginda ne halt yiyecen
ne çılgın ponçik kızsın sen? aileni üzme, yanındalar ne güzel. kıymetini bil.
aşkım sen iyimisin neden bayıltıcan kendini bi derdini anlat bakalım mesaj dan yazabilirsin
Saçmalama canından kıymetli mi
Canım ama ders alsınlar istiyorum. Son dönem beni hiçe saydılar. Ve utanmadan bahane uyduruyorlar. Ölecek değilim ya sanki
Asla önermiyorum böyle şeyleri
Uğraşma
Neden?
Ne açı?
Aç bırakıyorlar beni? Kendim yemek yaparsam da azar işitiyorum? Kaç gündür böyle?
Niye
Taşınma bahanesi falan
açma düşünce
safsın sen
Neden?
ikna olmuşsun
Kimin dikkatini çekmeye çalışıyorsun
Ne alaka?
cok katilar
tkpatsan yazcam