Lütfen bana akıl verin herşeyi dert sıkıntı ediyorum vücutumda bı ağrı olunca kırık site dolaşıp teşhis arıyorum sürekli ağrılarım olunca internet araştırıp duruyorum sürekli ölüm düşünüyorum takıntılar var ya kalp krizi geçirrsem ya ölürsem ya beyin kanaması geçirirsem sürekli böyleyim pisikyatrimi gitmek istemiyorum ne yapmalıyım sizce piskolojik mi
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İstemiyorum demişsin ama, uzmandan bir yardım almak faydana olacaktır. Bu kadar endişeyle kaliteli zaman geçiremezsin.
Sürekli vücut ve beden ime takıyorum ya böyleyse ya soylesyse bu ne olabilir
Panik atak olabilir mesela ama ben asla uzman değilim. Yardımcı olamam. Uzman olmayan kimse de bu denli büyük anksiyete ile başa çıkamayabilir. Bak şöyle düşün, gözlüklerin var, buğulu. Bir uzman o buğuları silip hayatı net görmeni sağlayabilir.
Ama burda pisikyatri gidene deli gözüyle bakılıyor
başka bir yerde gitme şansın var mı? deli gözüyle bakan açsın kendi gözüne baksın diyeceğim, ayıp olacak :/ akıl da beden kadar önemli.
Anladım aynn saol
Umarım çözebilirsin, geçmiş olsun.
Panik atak işte psikolog yardımı almadan olmaz. Eğer istemiyorsanız mânevi şeylere yönelin.
Nasıl şeyler
Zikir, namaz, kur'an..
Onlar zaten imkan oldukça
Kaygi bozuklugu sakin ol hic biseyin yok. beynin senle oynuyo
Ne yapmalıyım pki
Sakin ol. Derin nefes al yavas ver. Aklina gelenleride dusunme birak gitsin kafamdan. Sonunda hic bisey olmadigini ve olmayacaginj biliyosun.
Ama bazen örnek bardak iğne parmağı batınca ö gün bı hafta sürekli korku vb çarpıntı oluyor ya ölürsem diye
Tamam ayni sey.. senaryo yaziyisun hep. Bisey oluyo mu.. hayir..
Evet olmuyo
Olsa zaten piskolojik rahatsizlik olmaz adi.
Yani evet sürekli insanın bedenin takıntı takması çok zor sizde demi var
Vardi gecti. Ondan anljyorum seni. Umursamayacaksin hic biseyi
Ya mesela geçen hastanede kan verdim eve geldim kolun ağrıdı iki gün taktım kafama acaba ignemi orda kirilfiy
a takintilisin iste. Cok detacilik filan filan. Oluruna birak. Kafani yeme. Olumsuzcusun
Evet
Ölüm korkusundan da korkuncu yaşama sevinci...