23 yaşındayım bitmek bilmeyen acne problemim var kulak mememde bile sivilce var düşünebiliyor musunuz? Kullanmadığım ilaç , hap vs kalmadı. Özele devlete olmadık paralar yığdım yine de kurtulamadım şu beladan. Hormonlarımda da sorun yok lütfen birsey diyin bir fikir verin.. Kendime güvenim sıfırlandı..
Arkadaşlar bittim tükendim kendimden nefret ediyorum bir çaresini bulamadım? Çok mu berbat yüzüm?
Benimde bir ara yüzüm çok berbattı. Acilen cildiyeye gitmelisin. Ben ön yargılı olduğum için geç gittim. Ama boşuna çekmişim. 1 ayda geçti yüzüm. Moralini sakın bozma. Stres yaparsan daha çok sivilce çıkar. Bol su içmelisin. Çok yağlı besinlerden uzak durmalısın. Yüzünü her zaman temiz tutup cildiyenin sana önerdiği kremi sürmelisin. Yüzüne sakın dokunma. Çok daha kötü olur. Umarım bir an önce düzelir yüzün. Sakın üzülme🌹
yüzü böyle olan hatta daha beter sivilce akneleri olan bi kız vardı youtube da onunkiler geçmişti bulabilirsem linkini atarım kanalını incelersin yabancı bi kızdı. geçmiş olsun bu arada pek anlamam bu işlerden yanlış tavsiye de vermek istemem.
bulamadım "my acne skincare routines" yazınca aynı dertten muzdarip ve iyileşen bi sürü kişi çıkıyor bence seninkiler de iyileşebilir sabırlı olmak şart diye düşünüyorum ve beslenme şeklini de değiştirmelisin tamamen