Hayvan gibi kalorisi olmayan herşeyi yiyebilirsin 😂ekmek ve şekeri kesersen tamamdır başka istediğin herşeyi yiyebilirsin ben öyle yapmıştım arada bi çikolata krizlerim tutunca da bıraktım 1 gün ertesi gün yine devam ettim ilk başladığın zamanlar günde 300 400 gram gidiyor 1 hafta kadar
Olur olur aslında aralıklı oruca diyet değik yaşam tarzı diyorlar yani hayatının sonuna kadar da devam edebilirsin 16 8 metoduyla sadece kilo verirken kaloriyi daha az alman gerek İnstagramda diyetisyenalican diye bi sayfa var ona bak istersen aralıklı oruçla ilgili herşeyi anlatıyor ☺️
Yok ulen dinle imanla alakası yok 😂 ama 3 aylar başladığından beri normal orucumu da tutuyorum yine tek öğün yiyerek aralıklı oruca da devam ediyorum :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ah benim de 20 kilo vermem lazım bilgisi olan bana da yazsın 🥲🥲
Sadece 20 ise yani önceden başlamadıysan diyete falan aralıklı oruç tut knk ben öyle 20 verdim 2 buçuk ayda şimdi yavaşladı baya bi
Neler yiyeceğim.. 😔 kafamı çok karıştırıyor
Hayvan gibi kalorisi olmayan herşeyi yiyebilirsin 😂ekmek ve şekeri kesersen tamamdır başka istediğin herşeyi yiyebilirsin ben öyle yapmıştım arada bi çikolata krizlerim tutunca da bıraktım 1 gün ertesi gün yine devam ettim ilk başladığın zamanlar günde 300 400 gram gidiyor 1 hafta kadar
Oha baya iyi 😅 ne kadar süre uygulanmalı İF? 1200 kalori alsam az mı olur 🥲
Olur olur aslında aralıklı oruca diyet değik yaşam tarzı diyorlar yani hayatının sonuna kadar da devam edebilirsin 16 8 metoduyla sadece kilo verirken kaloriyi daha az alman gerek
İnstagramda diyetisyenalican diye bi sayfa var ona bak istersen aralıklı oruçla ilgili herşeyi anlatıyor ☺️
Selam, 3 ay içinde verirsin.
Teşekkür ederim inşallah veririm de kurtulurum artık bu fazlalıklardan😄
Siki yönetim ilan edersen ben yardimci olurum
Aralıklı oruç tutuyorum :d baya sıkı yönetim 😄
O zman iyi yaw aferim böyle dinli imanlı ol sevdim seni
Yok ulen dinle imanla alakası yok 😂 ama 3 aylar başladığından beri normal orucumu da tutuyorum yine tek öğün yiyerek aralıklı oruca da devam ediyorum :d
Ulennn mi sen kimle konuştuğunun farkında mısın turkiyenin en saygın insani var karşında
Tamam ramiz dayı büyüksün :d
Ramizi tanımam raconu varsa gelsin yanıma
Tamam be
Dayı ne diyon dayi kafami bozma
Mesele benim ne dediğim değil yeğen
Mesele senin ne anladığın nxjsmosösl
Dayi ne konusyon gene ne içtin dayi yaw sen yat uyu yaw
Ok. baby
Tamam abisi sutunu icte de yat unutma sütü
Derdin ne canın mı sıkılıyo :d
Canım çok sıkılıyor 😅
5 ay da falan verirsin
Teşekkür ederim 🌸
4 ay da verilir. her ay 5 kilo rahat veriirisn
Teşekkür ettim
Rica ettim 💛
16 gün
Hahhajsmsjksnxıxmpe
4 ay
Tişkür ettim 🌸
Rica ettim🌷
1 yıl 😅🤭
Abart xnksösğzlw
Cansın ya senn 😅😅hadi 3 ay olsun hatrın için 🤣🤣
Ay hadi inşallah kıs nzksks yaza gidem de göbüşü açık croplar alam foto çekinem 😂😂😂
Şimdi çekin şimdii 😅😅
Göbüş 1 metre önden gidiyor şimdi olmaz 😂
Olsun yaa saçmalama ne güzel işte ☺️🙈göbekli kadın en sevdiğimm 🤗😋😅
Boy kilo neki
Bunu sormadım ne zaman bununla ilgili bişey sorsam gelip boy kilo ne ki diye soruyosun konu bu değil.
Zayıf kız sevmediğim den ona 😢😢😢😢
Sen sevme zaten banane senin sevginden
İyi bby
3.5 - 4 ay