AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Kalabalıklar hariç hiç bir yerde takmam. İnsanları görüyorum boş yolda bile maske takılı gidiyor. Bu iyi bir şey değil.
Maske sebebiyle annemde Astım Krizleri artti.
Bir arkadaşım Panik Atak oldu.
Gerisini siz düşünün.
Bende panik atak hastasiyim da maske ile panik atagin baglantisi nedir anlayamadim. Panik atak psikolojik bir rahatsizlik. Maske adami panik atak yapmaz. Kisilik yapisi panik ataga acik ise hastalik korkusu nedeniyle panik nöbetleri yasiyor olabilir.
@x-Lucia-x oku öğren.
www.kadinvekadin.net/...nasil-mucadele-edilir.html
Tamam iste hastaligi hatirlatan bir korku. Bende de var gitsin tedavi olsun. Bunu sebep gostermen çok saçma...
@x-Lucia-x dostum oku öğren cahil kalma.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-52733139
kapalı ortamlarda takılması gerektiğini savunuyorum fakat açık alanda, temiz havada takılmasını mantıklı bulamıyorum.
Sorumsuzluk başka bir şey değil. Herkes maskesini adam gibi taksın. Kimse kimseyi hasta etmesin kasıtlı olarak. Maske takmayalar kul hakkına giriyor
Neden zararlı olsun maske olmazsa Allah korusun daha çok yayılır bu hastalık maske olmazsa olmaz
bence hep takılması sağlık açısından geri dönülmez bir tahribata yol açar takılacaksa yerinde ve zamanında aşırıya gitmeden takılmalı
Yani dünya sağlık örgütü bunu öneriyor gerekli ve faydalı diyor zararlıdır demek çok saçma ve delile dayalı değil
Bu ülkede ki cehalet bitmez. Sanki uzmanlar can sıkıntısına alın maske takın dediler. Ne boş insanlar ve bomboş kafalar var ya şaka gibi
Uzmanların bir b. ok bilmediğini zaten biliyorduk ve 2020'de sözde virüs ortaya çıkınca ne kadar çaresiz kaldıklarını gördük , 5 yıldan aşağı bulunması imkansız olan aşıyı korkudan ve köleleştirmek istediklerinden 1 yılda hemencik buluverdiler maymunat bilimciler...
@TürkİslamNeferi1453 senin sorunun ne ya
Sen hastalandığında yatağında ölmeyi mi bekliyorsun yoksa çare mi arıyorsun?
ne alaka şimdi konuyla?
@TürkİslamNeferi1453 şaşırmadım anlamamana
"5 yıldan aşağı bulunması imkansız" neye dayanarak bunu diyorsun?
Ben söylemiyorum. Yıllardır tapınılan ve çok bel bağladığınız bilim söylüyor 5 yıldan aşağı muhabbetini...
Düzgün şekilde anlatacaksan , soracaksan sor , hakaret ediyorsun sonra saygısız diyorsun.
@TürkİslamNeferi1453 kimmiş o ya çok merak ettim
Bende okumak/dinlemek isterim o söyleneni.
Yok öyle hazıra konmak... belge belge çığırtkanlık yapacağına az kendin araştır.
@TürkİslamNeferi1453 bulamayınca tabi. Sen de haklısın
Mevlana da Diyor ki: “Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.”
@TürkİslamNeferi1453 boş yapmayı kes. Bir şey dediysen arkasında dur. Safsatalarını etrafında ki cahillere anlat. Zaten sadece onlar sallabaş gibi destek olur sana.
Kıskan ve ağla hadi şimdi köyüne dön
@TürkİslamNeferi1453 yaş kaç 11 12 falan sanırım. Zekasızlık diz boyu. Utanç verici
Hahahahaha bu bir mors olmanın zelzenişi :D Her konuda köşeye sıkıştıysan susma ya da çekilme hakkını kullanabilirsin.
@TürkİslamNeferi1453 köşeye sıkışmak mi 🤣 🤣bu sadece senin yaşadığın bir durum. Bak hiçbir soruma cevap bile veremedin. Tamamında sadece kaçtın ya da farklı yerlere çekmeye çalıştın. Ilkokul düzeyinde bilgi ve üslupsuz konuşmalarını al kendi bilgi düzeyinde canlılarla konuşurken kullan. Çünkü ziyadesiyle sıktın lakırtılarınla. Bir tane bile ispat ya da gerçekten iş görür tek bir cümle bile gösterememiş bir canlıya ayıracak daha fazla vaktim yok. Sana kahve köşelerinde ülke kurmada başarılar diliyorum 😏
Sana sadece bu soruda değil her yerde gereken cevabı verdim cahile anlatır gibi... Üslupsuzluğu ilk sen yapıp uslüptan bahsetmen komedi. 5 yıldan aşağı bulunması imkansız olan bir aşıya bana kanıt getir diyorsun :D Bu kadar genel geçer bilinin birşeye bile kanıt isteyecek kadar herşeyi bilime ve belgeye bağlayan bir tipsin. Sana göre her kelimenin , her bilginin bir belgesi olması gerekiyor :D
Çok önemli bir iddiadan bahsetsem neyse der belge atardım ama zaten bir aşının oluşum evresini ve süresini bilmiyorsan tartışma başlamadan bitmiştir.
@TürkİslamNeferi1453 Sana söylenecek her şeyi dedim zaten. O kadar apt*lsın ki onu bile anlamıyorsun ve hala gelmiş bana yüzsüzce utanmadan bana cahil diyorsun. Uydurma bilgilerle gelen sorular soran sensin. Kim cahil acaba burda senden başka. Neyse senin gibi bir canlıya fazlasıyla değerli vaktimden ayırdım belki bir dayanağı vardır ona göre konuşuyordur diye ama yanıltmadın bomboş konuşuyormuşsun sadece. Bildiğin BOMBOŞ. Hadi başka kapıya şimdi asalak dolu etraf git onlara anlat hadi güle güle hadiiiiii
Kafa ütüleme daha fazla. Baymaaa
Benceme gel bence yazdım gel oku biraz istersen ;
kizlarsoruyor. com/uye/turkislamneferi1453/mesajlar
pardon :
Pandemi Yalanı # Covid Korona nedir , ne değildir? 8 milyar yine mi kandırıldı? Gerçeklere Hazır mısınız? Maskeye Hayır ? ↗
kullanmasını bilmezsen elbette zararlı misal gereğindne fazla takılması aynı maskenin uzun süre kullanılması maskenin yıkanması
Korunmanın başka yöntemi var mı
Varsa yapalım algı yapanlar devlete nerden darbe yapacaklarını bilmiyorlar
Alerjik bir rahatsızlık yoksa, her seferinde de değiştiriyorsanız, sağlığa zararlı olacağını sanmam. Ama en doğrusunu doktorlar bilir.
Uzun süre takınca iz kalıyor başka bir etkisini duymadım.
Nefes darlığı çekenler için uzun yürüyüşlerde zararlı olabilir diye düşünüyorum,
Uhh ben maskelerden ve bunları söylemekten de nefret ediyorum.
Derin devlet ne yapamaya çalışıyorsa akıllı olsun benim kafam atarsa tüm herseyi deşifre ederim ona göre sen bu bilgileri gizli tut admin
Normalde bahardan bu yana 3 sefer grip olmam gerekirdi ama. maske kullanımı ve zorunlu olması ile grip olmuyorum nesi tehlikeliymis
Ne cahil insanlar var mk. Takmamak için bahane ariyorlar resmen. Henüz yakalamadım şu hastalığa demek ki maske koruyor
Maske takmayıp koca ağızlarını büze büze rahatça gezmek isteyenlerin çıkardığı bişey işte çokta tın.
Sosyal medyaya itibar etmem. Orada agzi olan konusuyor.
Sağlıklı insanların maske takmasının saçma olduğunu düşünüyorum. Maskenin bir esprisi yok.
ülen grip türü sezonluk hastalıklar bile azaldı maske sayesinde bunu görmemek için kör olmak lazım😂
Evet çok zararlı bir kaç kişinin ciğerimin patlamasina neden olmuştu hatta
Evet bence de zararlı. O maskeye yansıyan ağız kokusunu yeniden içimize çekiyoruz.
Sağlığa zararlı tabii iç organlara büyük zararlar veriyor havayı daha iyi soluyamamaktan.
Maske beni cok fena yapiyor kesinlikle katılıyorum #MaskeyeHayır
Zararlı olabilir, maske takmaya başladığımdan bu yana daha zor nefes alıyormuş gibi hissediyorum.
Maskeye muhtaç kaldık napalım isyan etmekle virüsü yenemezler
Hayır tam tersine zararlı olan oksijenden koruyor bence akshsj😅
nasilsa biseylerden anlamiyoruzya birileri anlatiyo bol keseden kimseye inanmiyoru. m
Iyice maskeye alıştı insanlar ya. Bi de birileri şey demişti maskeyi donunuz bilin. Nasıl ki sokak ortasında çıkarmiyorsaniz maskenizi de çıkarmayın. Diyecek bişey yok 😆
Maske pis bir şey cidden. Pis pis kokuyor, bunu kimse inkar edemez. Ben maske çok kullanmıyorum ama kullananlar için çok zor bir şey. Allah kolaylık versin.
1 senedir zararini gormedim tam tersine yarari oldu.
Bunu yapanların derdi, maskeyi komple atmak. Ve attırmak.
Milleti zehirliyorlar!
Aynı maskeyi günlerce kullanırsan evet zararlı ama doğru maske kullanıldığında bi zararı yoktur bence
Maske takmatıp gebermek varken niye takalım dimi onlarda haklı😒😒
Bir deli kuyuya yine ve yine taş atmıışşş. 40 akıllı yine ve yine çıkaramaamııışşş..
Farklı bir kovid korunması için alt yapı yapılıyordur
Maskeye virüse karşı çıkanlarda kuştaki kadar beyin yok.
Zararlı evet hertaktigimda sivilce girmemiş yüzüm sivilceleniyir
Sigara sağlığa zararlı ama içiyoruz. Maske de zararlı olabilir takarız
Yemin ederim aramizda gerizekali insanlar var boyle gerizekaliligindan ölücekler
Artik evet nefes alirken onun icinde zorlaniyor insan
Zararlı olabilir de yine de takmak zorundayız napalım yani
Bırakın takmasınlar birilerinin elenmesi gerek, doğal seçilim😂
Maske hastalıkta takılır. Ortalıkta hastalık mı var?
Yahudi zihniyetli tipler
Fitne ve bozgunculuk peşinde
Açıklaması budur
Evet katılıyorum uzun vadede organlara zarar verir. Sebebi ise maskeyle iken doğru düzgün solunum yapamadığımız için hele ki gün boyu uzun saatler maskeyle takılı olduğunda beyin kalp akciğer gibi önemli organlar yeterli oksijeni alamadığı için uzun zamanda organlarda hasar oluşuyor.
Herkes çok bunaldı artık bir de yaz geliyor sıcakta maske takmak ta zor
Bende pandemi başladığından buyana grip bile olmadım bunu maske hijyen ve mesafeye borçluyum
Milletin canı sıkılıyor, ortalığı karıştırma dertleri
Verdigimiz nefesi tekrar içimize alıyoruz maske ıslanıyor falan nem tabiki faydalı ama zararda var
Sanmam zararlı olduğunu daha çok abdorse için takılan bir şey
Ben maske takınca midem bulanıyor bayılacak gibi oluyorum.
Değildir aksine solunum yoluyla bulaşan hastalıklardan korunma sağlıyor.
Maske takmazsak korona olma riskimiz daha da artacak o ne olacak ya
Kapalı ortamda tak. Sokakta maske ile gezilir mi
Zararlı bizzat kendimden biliyorum kronik bir rahatsızlığım yok ama maske taktığım gün öksürükten ciğerlerim sökülüyor resmen sabaha kadar nöbet geçiriyorum ayda yılda bir dışarı çıkan biriyim her gün çıksam ne olurdu kim bilir.
koronayla eşit zararda. hem tahriş ediyor hem bakteri üretiyor. ne zaman uzun süre taksam boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. zorla taktırıyorlar. koronadan değil de ağır boğaz iltihabı ve kist sivilceler yüzünden öleceğim galiba.
ha bu arada baya bir temaslı olduk ama asla kapmadık sülalecek iki tarafta da. bazı insanlara asla bulaşmıyor. testlerde de hep temiz çıkıyoruz. süper taşıyıcı gibi bir durumumuz da yok. genlere göre etki ettiğine inanıyorum.
Takmazsan oleceksin belki ölmek sağlığa yararlı mi yoksa
Olur mu tabi ki koruyor coronadan, çift kullanım hatta
ben sadece maske kullanırken çok susuyorum maske yerine ne kullanacakmışız
Kendi nefesini geri alıyorsun büyük oranlarda, çok ta şey degil
twitter.com/.../1376984397962960899?s=20