Örneğin ametist, necef gibi. Bu tarz taşların sağlığa faydalı olduğu söyleniyor örneğin depresyon, kaygı gibi problemlere iyi geliyormuş ve örneğin ametist insana pozitif enerji veriyormuş. Kullanan ve faydasını gören var mı?
Yüz masajı yaptığım gua sha taşım var, yeşim taşından yapılmış. Kötü enerjiden kurtardığına inanılıyor. Baş ağrıma iyi geliyor masaj eşliğinde ve rahatlatıyor. Onun haricinde kaplan gözü taşını kolye olarak kullanmıştım. Aynı şekilde baş ağrısı, uykusuzluk ve kabuslara iyi geldiği söyleniyor. Bana kalırsa yararını görmek için biraz da inanmak gerekiyor faydalı olacağına. Mutlaka yararı ve bir enerjisi vardır ama bizi olumlu etkileyen asıl şey inancımız bence. 😄
unutmadan taşın gerçek olduğundan emin olmadıkçada almamanı tavsiye ederim mesela diaspor bulunduğu ışığa göre mor veya eflatun renklerine döner ve kristalize bir yapısı vardır büyüteç ile bakıla bilir
bence de ya süs olması dışında bi fark yok ama cidden görüntüsü çok hoş 💖 hmm anladım. Gerçek olanlar da fazla pahalı oluyor ya örneğin bileklik almak istiyorum bi 4-5 tane baya pahalıya gelcek gerçek olursa. Acaba sahte olanlar çabuk kararıyor mu ki 🤔
Kötü enerjiyi alıyorlar akik kolyem vardı o kolyem karardı ayrıca odamda Duran ametistim de karardı antalyada rus bir kadin var o temizlemişti taşlarımı. Zaten doğal taşları ayda bir tuzlu suda bekletmelisin sonrada toprağa gömmelisin