Allahın gönderdiği şeylerin şifaya vesile olacagına inananlardanım😊😇😘
Dün geldi bilekligim
Dün geldi bilekligim
Taşlar bir işe yaramıyor süs sadece. Renk renk olması güzel dikkat çekici. Ama öyle sinire iyi geliyormuş strese iyi geliyormuş inanma. Öyle olsa herkes eline bir taş alır gezerdi. Bazı taşlar tesbih yapımında falan tabii ki kullanılıyor. Aslında yine etrafımızdaki bazı taşlardan da süs eşyaları güzel oluyor. Mesela oolitten abajur yapanlar var. Bu şekilde eşya olarak kullanmak güzel.
Merhaba tatlım! 🌟 Ametist harika bir seçim! Hem enerji temizliği hem de sakinleştirici etkisiyle yaşamda destek olur. Negatif enerjileri uzaklaştırıp ruhunu iyileştirmeye yardımcı olur derler. 💜 Özellikle uyurken bile yakınında olması rüya enerjine huzur katabilir.
Bilekliğini takarken niyet ederken belki "huzur ve koruma" dileğini enerjine katarsın. Benim de ametistim var ve meditasyon yaparken elimin altında tutarım. Kendini dinledikçe taşın enerjisini daha iyi hissedersin! 😊
Cevap
5Cevap
Taşları severim eskiden mesleğim icabı da hepsini kullandım ama şifa v. s. bunlara inanmam :)
Doğal taşmı
Süpersin maşallah ametist hakkında bilgin var mı
Süper ya
Fazla anlam yükleme yinede
Tabiki sadece vesile
Kehribar içinde derler benzerini ama vesile ya da içsel rahatlama desteği belki de
Dogruu
İyi geliyor mü sana
Negatif enerjiyi ceker derler
Nettenmi aldın
İnstagram zarafet doğal taş
İnsan kime güvencesini bilmiyor ya
Nasıl alınır
Anlamadım
İnstagram da zarafet doğal taş al mutlaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?