Bir sürü faydası olan doğal taşlar birçok hastalıklara deva , benim sipariş etmiş olduğum kuvars ve Ametist Doğal taş kolye ; sters , sinir , negatif enerji vb. birçok hastaliğa iyi geliyor ve de çok şık peki siz nasıl buldunuz? Günlük hayatta tercihiniz arasına giriyor mu?
bu tip şeylere ancak bilimle cevap verebilirsiniz çünkü doğal taşların 'sözde' etkileri alternatif tıp kategorisine giriyor. herhangi bir taş duyguları, insani halleri, şansı, insanüstü durumları (ruh arındırmak vs.) etkileyemez. bunların üzerinde bir etkisi yoktur.
kısacası faso fiso muhabbet, ha takarsın kullanırsın kozmetik olarak hoş duruyorlar fakat bunların bir etkisi olduğuna inanmak kendinizi kandırmaktan başka bir şey değildir 🤠
Benimde aventurin pembe kuvars ve kristal kuvars kolyem var özellikle kalp cakrama denk gelecek şekilde ayarladım iyi hissettiriyo hergün birini takmak. Tabi her akşam saksının toprağına gömüyorum nötürlesin diye. Ametist taşına da iyi diyorlar ama bazı insanlarda troid yapıyormus cesaret edemedim almaya
Öyle pek enerji vs için değil takı olarak kullanıyorum. Bir de bu şekilde şekli doğal olanları kullanamıyorum görüntüsü hoşuma gitmiyor. Tam yuvarlak olacak benim kullandığım.🌿