Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bendede olmuştu banyodayken hatta bağırdım annem geldi saçımı duruladı hemen çıktım. Birden mi oldunuz banyoda
1
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sabah biri öldü akraba zaten çoktan dir korkuyorum banyodayjem başladi ölünce ne yapacam dedim çiğlik atim yere düştüm nefesim tutu buraya mesaj attim bayildim
Bana 3 tane sakinleştirici serum takmışlardı ama kendime gelemiyordum. Çok zor günler yasadım ve 10 aydrda devam ediyor tabi azalarak. Baş sersemliğim çok oluyor.
Bi anda dedimki ne yapacan kabirde gibi hissetim koşarak çiktim duşa kalbinden nefesim okadar hizli aliyordum kabre koymuşlar ne yapacan orda dedi biri sanki nefes anlamadim boğuldum çiğlik attim size yazdiğim gibi sonra sini hatirlamiyom düşmüşüm iyiki o gün kötü hissediyorum dedim kilit atmadim hastaneye açik saçla götürmüşler öyle hesap et
Bak korkarsan hastalıktan kurtulamazsın korkunun üstüne git ve şu an bu yasadıklarını yasayan biçok insan var bunu böyle grip gibi bi hastalık düşün ve birgün bitecrğinden emin ol.
Aynı şeyleri yasadım ve yasamaya devam ediyorum tam olarak kurtulamadım. Bende ama bu bizim elimizde takmazsak düşünmezsek bi zaman sonra silinip gidecek her hastalık gibi
Evet gece oluyordu kabirde ne yapacaksın nasıl geçecek Hani oradan ne olacak diye hep korkuyordum bugün biri öldü B1 teyze ama çok yaşlı biri öldü Ben de oruçtum gittim banyoya dedim bir Afedersin terk okuyordum demek istedim Hem başımı yıkarım hem de biraz şey yaparım banyo dedim saçımı Afedersin sabun vurdum baktım Gözlerim biraz kapandı dedim ki sen kabirdesin o az kadın yeni Sen olsaydın ne yapacaktın dedim bir anda nefesimi tuttum Ama nasıl korkuyorum ve ellerim titredi ben o anda biri bana yazsaydı Ben bu kadar korkmazdım orada hiç kimse de yazmadım kusura Baktım hemen banyodan mı duşakabinlerin Çıktım baktım aşçılık attım size yazdıktan sonra bir çığlık attım demek yani ailem koşarken ilki kilit yokmuş ailem koşarken şak diye banyoda çırılçıplak şekilde anneme velisi mi giymiş banyoya acile götürmüşler acele götürmüşler işte iyi düşün ki ben tesettürlüyüm benim saçım açık kısa kollu Afedersin atletle atletle atletle acil de dolanıyor muşum düşün hani hemşireler benim üstüme giyinirim iş yani yazmamı takmış o kadar kötüyüm ki
Hani bir anda böyle sanki kabir deyim gelin orada ne yapacaksın Ne edeceksin uzun yıllar kaç yıl boyunca Orada nasıl geçecek kaç bin yıldır şey de kalacağız mı anlatınca bile çok korkuyorum sonrasında artık insan olmayacaksın belki seninki yılanlar yiyecek kurtlar yiyecek nasıl geri de canın yanmayacak böyle sorular işte Ağlamak üzereyim öyle
psikologa, psikiyatra veya psikolojik danışmana giderek yüzyüze yardım alman en sağlıklısı olur. korkacak bir şey yok grip gibi bir hastalık bu da bazı insanlarda oluyor tedavi oluyorlar geçiyor.
Banyoda yazdim nefes alamiyordum o dakika kimse yazmadi kabirde ne yapacan şimdi öldüm gibi hissetim banyoda bayilmişim şu an bitliste acilde 2 serum um takili
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bendede olmuştu banyodayken hatta bağırdım annem geldi saçımı duruladı hemen çıktım. Birden mi oldunuz banyoda
Sabah biri öldü akraba zaten çoktan dir korkuyorum banyodayjem başladi ölünce ne yapacam dedim çiğlik atim yere düştüm nefesim tutu buraya mesaj attim bayildim
şu an nasılsınız peki geçti mi
2 tüp serum verdiler hala 1 bitmemiş çok kötüyüm
Bana 3 tane sakinleştirici serum takmışlardı ama kendime gelemiyordum. Çok zor günler yasadım ve 10 aydrda devam ediyor tabi azalarak. Baş sersemliğim çok oluyor.
Bi anda dedimki ne yapacan kabirde gibi hissetim koşarak çiktim duşa kalbinden nefesim okadar hizli aliyordum kabre koymuşlar ne yapacan orda dedi biri sanki nefes anlamadim boğuldum çiğlik attim size yazdiğim gibi sonra sini hatirlamiyom düşmüşüm iyiki o gün kötü hissediyorum dedim kilit atmadim hastaneye açik saçla götürmüşler öyle hesap et
İnşallah atlatrsın ya ben 10 aydr çekiyorum.
Benim 5 ay oldu
Fiziksel olarak sürekli başda sersemlik hissediyor musunuz gözlerde kararma vs.
Hissediyorum 2 sini de
Benimde öyle oluyor daha çok sey yasadım ama bunlar kaldı şuanlık diyebilirim.
Çok korkuyorum artik gece hele ne yapacam bilmiyorum
Bak korkarsan hastalıktan kurtulamazsın korkunun üstüne git ve şu an bu yasadıklarını yasayan biçok insan var bunu böyle grip gibi bi hastalık düşün ve birgün bitecrğinden emin ol.
Ya canım bunu kötü bişey olarak algılama düşünki gripsin nefes alamıyorsun vs. Atağını düşünerek sen kendin tetikliyorsun farkında değilsin.
Aynı şeyleri yasadım ve yasamaya devam ediyorum tam olarak kurtulamadım. Bende ama bu bizim elimizde takmazsak düşünmezsek bi zaman sonra silinip gidecek her hastalık gibi
Gece geliyor aklima ve can yine başliyor başim dönüyor
Canım nasıl oldun
Derin nefes al ölmek yok yaşıyoruz sakinleş nefes çok önemli oldugun yerde durup derin nefes al yavaş yavaş ver ☺️
Hastaneye kaldırıldım serum yedim
Hadi yaaa kıyamam bensana şu an serumdamısın hala bilgilendirirmisin bizide bizde öğrenelim
şu an 2 serum dayim ama çok kötüyüm hala başim patliyor
Hadi ya kaç yaşındasın nasıl oldu tam olarak anlatsana hrp oluyormuydu
Evet gece oluyordu kabirde ne yapacaksın nasıl geçecek Hani oradan ne olacak diye hep korkuyordum bugün biri öldü B1 teyze ama çok yaşlı biri öldü Ben de oruçtum gittim banyoya dedim bir Afedersin terk okuyordum demek istedim Hem başımı yıkarım hem de biraz şey yaparım banyo dedim saçımı Afedersin sabun vurdum baktım Gözlerim biraz kapandı dedim ki sen kabirdesin o az kadın yeni Sen olsaydın ne yapacaktın dedim bir anda nefesimi tuttum Ama nasıl korkuyorum ve ellerim titredi ben o anda biri bana yazsaydı Ben bu kadar korkmazdım orada hiç kimse de yazmadım kusura Baktım hemen banyodan mı duşakabinlerin Çıktım baktım aşçılık attım size yazdıktan sonra bir çığlık attım demek yani ailem koşarken ilki kilit yokmuş ailem koşarken şak diye banyoda çırılçıplak şekilde anneme velisi mi giymiş banyoya acile götürmüşler acele götürmüşler işte iyi düşün ki ben tesettürlüyüm benim saçım açık kısa kollu Afedersin atletle atletle atletle acil de dolanıyor muşum düşün hani hemşireler benim üstüme giyinirim iş yani yazmamı takmış o kadar kötüyüm ki
Ya öff çok daha kötüymüş gerçekten. Oruçlu oruçlu girmeyeydin keşke
Oruçumu açtim valla
Aşko derin nefes al
Pp deki romanı okudum çok güzel.
Sakin ol bunu yazabildigine göre yaşıyorsun derin nefes al rahatla
Elinde sonunda bizde son bulucaz korkma
Namaz
Zikir
Dua et Regaip kandiliniz mübarek olsun
O korku bende de var
Ben çok kötüyüm şimdi yine panik atak başliyor kalbim çikacak gibi nefes alamiyorum
Sakin ol derin nefes al
En çok neyden korkuyorsun
Detaylı anlatabilirmisin korkunun sebebi ne
Hani bir anda böyle sanki kabir deyim gelin orada ne yapacaksın Ne edeceksin uzun yıllar kaç yıl boyunca Orada nasıl geçecek kaç bin yıldır şey de kalacağız mı anlatınca bile çok korkuyorum sonrasında artık insan olmayacaksın belki seninki yılanlar yiyecek kurtlar yiyecek nasıl geri de canın yanmayacak böyle sorular işte Ağlamak üzereyim öyle
Bunu bende düşünüyorum
Ama detaylı araştır kabir azabı o sandıklarından daha büyük
Namaz Kur'an Sadaka İman Dua Sevap kazanmaya bak
https://m.youtube.com/watch?v=HVjtWltVj4M
psikologa, psikiyatra veya psikolojik danışmana giderek yüzyüze yardım alman en sağlıklısı olur.
korkacak bir şey yok grip gibi bir hastalık bu da bazı insanlarda oluyor tedavi oluyorlar geçiyor.
Şu yalanı konusuyon ha
Sana ya da başkasina yalan atmam şu an serumlu yum gel bak
Tamqm serum takılı inandım
Gel bitlisteyim
Nasıl gelim bitlise ben 😅
Yalan diyon ya
Inanmıyorum ki zaten
Siz bilirsiniz
Tamam😅
Olumlu düşün
Derin nefes al
Sakinleş.
şu an hastaneye gidiyorum
Geçmiş olsun.
Ambulansı arasan buraya soracağına
şu an serum takildi
Camları aç temiz hava al. gaz kaçağı ola bilir
Hastanedeydim şu an daha iyiyim
Bir daha güneş batmak üzereyken banyoya girmeyin
Hala cqnim yaniyor korkuyorum
Geçmiş olsun bişey olmaz
Çok kötüyüm
Neyin var tam olarak
Ölüm korkusu var ve çok derin olmaya başladi
Psikolojik bir durum kafandan sil
Silemiyorum çok kötüyüm
Bir sade kahve yap iç ama dinle beni
Canım iyi misin niye böyle oldun
Can panik atak yine geliyor çok korkuyorum ne yapayim yeni hastaneden çiktim
Seni gören yaratan bi Allah var sen ona güvendikçe hiçbir şey olmaz yani öyle şeyler düşünme herkes ölecek bi gün çok düşünmenin manası yok
Düşünmeden duramıyorum
Bunu banyodan mı yazdın
Banyoda yazdim nefes alamiyordum o dakika kimse yazmadi kabirde ne yapacan şimdi öldüm gibi hissetim banyoda bayilmişim şu an bitliste acilde 2 serum um takili
Geçmiş olsun gelim yanına hangi hastanedesin
Bitlis Tatvan hastanesi
Geliyorum ne var üstünde
Anlatmak istersen dinlerim
Çok iyi olur şu an yazmamiyoum serum var ama eve geliyim ilk size yazacam
Tamam bekliyorum
Temiz hava al